[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]- ANLAYABİLMEK - [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]“Satılık Köpek Yavruları” ilanının hemen altında[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]küçük bir çocuğun başı gözüktü ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]çocuk dükkan sahibine sordu :[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Köpek yavrularını kaça satıyorsunuz?”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi :[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”30 dolarla 50 dolar arasında değişiyor fiyatları” dedi [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Benim 2 dolar 37 sentim var” dedi çocuk[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Bir bakabilir miyim yavrulara”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi gülümsedikten sonra bir ıslık çaldı ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]köpek kulübesinden beş tane yumak halinde yavru çıktı.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yavrulardan biri arkadan geliyordu. Küçük çocuk[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]yürümekte zorluk çeken[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]sakat yavruyu işaret edip sordu:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Bunun nesi var?”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi onun kalça çıkığı olduğunu ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]hep sakat kalacağını açıkladı.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Küçük çocuk heyecanlanmıştı.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Ben bu yavruyu satın almak istiyorum.”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Hayır o yavruyu satın alman gerekmiyor.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Eğer gerçekten istiyorsan o yavruyu sana bedava veririm”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Küçük çocuk birden sinirlendi.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibinin gözlerinin içine dik dik bakarak:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Onu bana vermenizi istemiyorum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]O da diğer yavrular kadar değerli ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]ben fiyatını tam olarak ödeyeceğim.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Aslında şimdi size 2 dolar 37 cent vereceğim ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]geri kalanını ayda 50 cent ödeyerek tamamlayacağım.”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi çocuğu ikna etmeye çalıştı:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Bu köpeği gerçekten satın almak istediğini sanmıyorum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bu yavru hiçbir zaman diğer yavrular gibi koşup,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]zıplayamayacak ve seninle oynayamayacak.”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bunun üzerine küçük çocuk eğildi,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]pantolonunu sıvadı ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]büyük bir metal parçasıyla desteklediği[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]sakat bacağını dükkan sahibine gösterip,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]tatlı bir sesle:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-“Ben de çok iyi koşamıyorum[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]ve bu yavrunun[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]kendisini çok iyi anlayacak[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]bir sahibe gereksinimi var” dedi.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]“Satılık Köpek Yavruları” ilanının hemen altında[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]küçük bir çocuğun başı gözüktü ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]çocuk dükkan sahibine sordu :[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Köpek yavrularını kaça satıyorsunuz?”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi :[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”30 dolarla 50 dolar arasında değişiyor fiyatları” dedi [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Benim 2 dolar 37 sentim var” dedi çocuk[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Bir bakabilir miyim yavrulara”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi gülümsedikten sonra bir ıslık çaldı ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]köpek kulübesinden beş tane yumak halinde yavru çıktı.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yavrulardan biri arkadan geliyordu. Küçük çocuk[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]yürümekte zorluk çeken[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]sakat yavruyu işaret edip sordu:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Bunun nesi var?”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi onun kalça çıkığı olduğunu ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]hep sakat kalacağını açıkladı.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Küçük çocuk heyecanlanmıştı.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Ben bu yavruyu satın almak istiyorum.”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Hayır o yavruyu satın alman gerekmiyor.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Eğer gerçekten istiyorsan o yavruyu sana bedava veririm”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Küçük çocuk birden sinirlendi.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibinin gözlerinin içine dik dik bakarak:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Onu bana vermenizi istemiyorum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]O da diğer yavrular kadar değerli ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]ben fiyatını tam olarak ödeyeceğim.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Aslında şimdi size 2 dolar 37 cent vereceğim ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]geri kalanını ayda 50 cent ödeyerek tamamlayacağım.”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dükkan sahibi çocuğu ikna etmeye çalıştı:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-”Bu köpeği gerçekten satın almak istediğini sanmıyorum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bu yavru hiçbir zaman diğer yavrular gibi koşup,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]zıplayamayacak ve seninle oynayamayacak.”[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bunun üzerine küçük çocuk eğildi,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]pantolonunu sıvadı ve[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]büyük bir metal parçasıyla desteklediği[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]sakat bacağını dükkan sahibine gösterip,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]tatlı bir sesle:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]-“Ben de çok iyi koşamıyorum[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]ve bu yavrunun[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]kendisini çok iyi anlayacak[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]bir sahibe gereksinimi var” dedi.[/SIZE][/FONT]