Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatımı yıkan aşk [O an]

deymezmiş kardeş, geçmiş geçmişte kalır unut bunları, gelecege bak,güzel günler ve hatunlar seni ve bizi bekliyor..

Çok bilmiş ukala falan diyebilirsin bana...
Yazdığın yazının gidişhattından sonunun nereye varacağını tahmin etmek hiçte zor olmadı.
O kadar çok varki,etrafımızda bu tür zibidilerden,kanı bozuklardan saf ve temiz erkekleri kullananlardan...
Ama için rahat olsun,o tür kızların senin gibi birçok kalbi temiz delikanlının hisleriyle oynadıktan sonra,aynı şekilde delinin birisine aşık olduğunu çok gördüm.O terk etmişliklerine inat,hayat ona öyle güzel terk edilmişlik yaşatıyor ki,senaryo yazmaya kalksan o kadar güzel olmaz.
Güzel kardeşim,çok iyi biliyorum ki,karşıma bir gün çıksada iki çift lafımı edip yüzüne tükürsem de içimdeki irini boşaltsam diyorsun.Değil iki oniki lafta etsen,o irini asla boşaltamıyorsun.O devamlı içinde kalacak atmana imkan ve ihtimal yok...Onunla beraber yaşamayı öğreneceksin.Bazen,keşke beni benim onu sevdiğim kadar sevseydi diye hayaller kuracaksın.İşte aşık olmanın en güzel yanı bu.İşte aşığında en güzel yanı bu...
Asla kötü olamıyor...Kötülük düşünemiyor...Aşığın kalbi her zaman anasının ak sütü gibi temizdir,tertemizdir.Kötülükler orada barınamaz.Bir şey adını bilmiyorum ama birşey oraya kötü birşeylerin yerleşmesine asla izin vermiyor.
Unutma
Sakın ha unutma...
Her zaman hatırla ki,tekrar ( ki ben tekrarında daha büyük bir aşk yaşayacağını biliyorum) aşık olduğunda,daha dikkatli olmanı sağlasın,gözlerinin kör olmamasını sağlasın.
Öpüyorum yanaklarından,sevgilerimi gönderiyorum sana.
Bu yürekle çok mutlu olacağına inanıyorum ben... 8) 8)

YA ÇOĞU ARKADAŞIM BENCE POLYANACILIK YAPIYO. TAMAM MAHSERİCİMBİS KARDEŞİMİN BAŞINDAN GEÇEN OLAY ÇOK ZOR VE ÇOK KÖTÜ Bİ OLAY. ALLAH ACİL ŞİFALARI NASİP ETSİN. AMA BIRAKIN BU AŞK, SEVGİ SAFSATALARINI. BUNLARIN ALAYI HİKAYE, YALAN DOLAN. HERŞEY MENFAAT ÜZERİNE BU DÜNYADA. İKİ GRAM MENFAATİ ÇIKARI OLMASIN DAKKADA SATARLAR ADAMI. GERÇEK SEVGİ AŞK DEDİĞİN BENİM ANNEMLE BABAM ZAMANINDA KALMIŞ. ŞİMDİ AŞK DEDİKLERİNİN ALAYI KOLPA. ONUN İÇİN İŞİM OLMAZ BENİM ŞU SAATTEN SONRA.

HERŞEYDE Bİ HAYIR VAR SENIN GİBİ BENDE BUNU YAŞADIM AMA BU HIKAYEYI ANLATMAK İSTEMIORUM BİZİMKI DEVLERIN AŞKIYDI AMA NESE ARTIK KISMET DEİLMİŞ MAHSERI OK İİ GUNLER

geçmiş olsun kimse kalbine söz geçiremiyorki kalp seciyor sevecegi kişiyii ama iyisini ama kötüsünüallah aklımıza mükayet olur inş da aklımızla hareket ederiz kalbimizle degil.üzgünüm dostum seni kullanmasına izin vermişinn sevince gözün köroluyor allah kıymet bilen cıkarşın inş herkezinde seninde karşına aminn

Geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum dostum biri çok saf olmasaydın ws yazmş bence ne kadar üzücü bir yorum insan sevince kalbine söz geçiremez ki bu zaten gerçekten sewmişse olur aşk olduğu zaman akıl baştan uçar gider daha kötüsü de olabilirmiş bunla kurtulmuşşsun inş değerini bilen birini bulursun saygılar

hayat öğrettiki bu dünyada haketmeyen için asla üzülmeye değmez. çünkü sizin için sorun olmayacak kadar değersizdirler. sen yoluna bak onun unutman kolay olur ama yaşattıkların unutmak güçtür bilirim ama unutacaksın başkayolu yok

geçmiş olsun. Rabbim gönlüne göre birini nasip etsin.

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.unutmaki sevgi hakeden içindir.o kız sevgini hiç haketmemiş demekki.şimdi bir görsem diyorsun,onun ne halde olduğu belli mi?eden bulur,hiç kimsenin yaptığı kar değil.sen ALLAH'a havale etmişsin zaten.bırak (varsa) vicdanı ile başbaşa kalsın :) .ALLAH'a emanet ol.

yaşanması gerekiyormuş yaşanmış sana değil kıza acıdım senin gbi brini kaybettiği için boşver olmuş gtmiş degmezmiş ona inş daha mutlu olursun karşılıklı sewersin kib arkadaşım :)

Bence zararın neresinden dönersen dön kar derler ya ben ce hayırlısı böyleymiş böyle olmuş. Hiç canını sıkmaya değmez bence ama dünya küçük eminimki bir gün bir yerde karşılacaksınız. Ve ozaman ondan ne kadar nefret ettiğini göreceksin..

slm

Herşeyde bir hayır vardır.
Geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun. Tarih eski ama ben yeni üye oldum ve yazılanları okuyunca ben de başına gelenler hakkında yazmak istedim. Herşey bir bahane senin kaderinde başına böyle bir olayın geleceği varmış, onunla oraya gitmen bahane. Orada olmasa başka yerde sana araba çarpacak çünkü bu senin kaderinde var. Fakat o kızın vicdansızlığı ayrı bir konu....

Arkadaşım yanın tamamını okudun yaşamış olduğun olay bir vefasızlık örneğidir. Olayla ilgili yoruma bile gerek yoktur. Sizin canım dediğiniz uğruna yürüyemediğiniz bir insanın bu şekilde davranmasına kelimeler kifayetsiz kalır. Vefasızlar için üzülmeye kahretmeye değmez diyeceğim ama Gönül ferman dinlemiyoır. aşık olmak nasıl elimizde değise.Olayları unutmak içinden söküp atmakta malesef elimizde değil.

Ama bence tek teselli herşeyde bir hayrın olduğudur. Belki de onunla evlenden daha büyük sorunlarla karşılaşacaktın. Bunu bilemezsin. Bundan dolayı her zaman için şükretmek gerekir.

Seven zaten sevse gitmezdi. Gidene de dur demenin gittikten sonra kahretmenin hiç kimseye bir faydasının olmayacağıda muhakkaktır..

Senın gibi bu acıyı bende yaşadım kardeş ama kazasız yasadım saglıgımda sorun yok neden mı die sorarsan ben engellıyım anladın bu yuzden senın gibi bi komşu kızını bende sevdim ama ben buradan taşiniorum çunku vicdanı nsl duyabilioalr anlamiş deilim nedenmı yuzsuz kardeşimm okk sana uzuldum ..

Vaayy bee..!Film gibi bi hikaye.Ama film değil gerçeğin ta kendisi!
Bu eğer bu bi film olsaydı bile o kıza çok sinir olurdum.Sen kim bilir ne duygular içindesin.Allah sabır versin.Ne desem boş.Bazı şeylere sadece zaman ilaç oluyor.Ama unutma zaman en iyi merhem olacak yaralarına.Tekrar yürüyebilme ihtimalinin olmasına çok sevindim.İnşallah en kısa zamanda koltuk değnekleri de olmadan yürüyebilirsin.Bence çektiğin tüm sıkıntıların karşılığını en güzel şekilde alıcaksın.bu sefer karşılıklı ve çok güzel bir aşk yaşamanı dilerim.Geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun arkadaşım zelişinde dediği gibi o tip kızlara bende sinir oluyorum.Kızların sevmedikleri bir erkeği sırf parası pulu için kullanması kadar aciz bir davranış yok yani bunu bir bayan olarak kendilerine nasıl yakıştırıp bu kadar alçalabiliyorlar bilmiyorum.İnşallah sağlığınıza kavuşup karşılıklı içinde odak noktası sadece sevgi,saygı,hayatı paylaşmak olan bir aşk yaşamanızı dilerim.

Arkadaşım bende yaşadılarını okuyunce çok üzüldüm.Karşındaki insanın senle oynamış olması bu derece kişiliksiz olması ve umursamazlığı gerçekten affedilmez bir şey.Ama ne olursa olsun yapan yaptığını mutlaka ya bu dünya da yada diğer dünyasında muhakkak çekecektir.Biz elimizden geldiğince hayatla mücadele etmeli bu neden başıma geldi dememeliyiz.Çünkü her yolun inişi olduğu gibi çıkışı da vardır.Rabbim sana o kazayı vermişse de muhakkak senin hakkında hayırlı bir tarafı vardır ki vermiştir.Peygamber efendimizin zamanında sakat bir köle varmış.Ve birgün bu köleyi satlığa çıkartmışlar.Köle demişki beni kim alır ben sakatım demiş.Ve efendimiz bunun üzerine benim ve allahu tealanın yanında senden daha değerlisi yoktur ey köle demiş.İnşallah bizde engelimizle ahirette güzel şeylere nail oluruz .Ama sabır gerekli bunu unutmamak gerek diye düşünüyorum.....

Yaaaaaaaaaaaaaaa hayatta ne olursa olsunnn insan düşmanını bile hastanede duyunca yüreği burkulur geçmiş olsun demek ister.....bu nasıl bir vicdan bu nasıll bir insan.....allahım yarrabbim aklım mantıgım almıyor bu nedir böylee...geçmiş olsun kardeşim...kalbimiz onurumuz varya o bize yetecek

merhaba arkadaşım sen aşkı hayatının orta yerine koymuş ve onunla bir ömür boyu geçirmek istemişsin ama malelef hayatta her istediğimiz gerçekleşmiyor. insan ne dese de havada kalıyor yaşanmışlıklar derin bir yara gibi geçsede izi muhakkak kalıyor unutmamışsın ama inadına mutlu olman için bir engel değil bu. sana değer vermeyen ve bundan çıkar gözeten birini düşünme ve bu durumda neler yapabilirim, nasıl hayatımı verimli kullanabilirim ,hayat mücadelem ne olmalı şeklinde sana daha güzel günler yaşatacak olan soruların cevaplarını ve uygulamaların nasıl olacağını düşün belki birgün bu yazdıklarına gülersin :)

çok üzüldüm arkadaşım her işte bir hayır vardır.. arzu denen o kızı unut gitsin anlattığın kadarıyla beş para etmez birisi ... en kısa zamanda yeniden sağlığına kavuşmanı dilerim...

çok üzüldüğüm hayat hikayelerinden birisiydi...
o kızın mahallenizden gitmesi senin için çok hayırlı olmuş diye düşünüyorum... çünkü orda kalsaydı sana daha çok şeyler kaybettirebilirdi.
allah tekrar sağlığına kavuştursun seni ve iyi biriyle karşılaştırsın inşallah...

mahsericimbis;
İşte yaptığın hata burda dostum

Seni beğeneni görmezden gelmişsin keşke onu tanımayı ilk öncelik verseydin

Seni beğenen kız ne oldu onu merak ettim ben ?

Üst Alt