Çok bilmiş ukala falan diyebilirsin bana...
Yazdığın yazının gidişhattından sonunun nereye varacağını tahmin etmek hiçte zor olmadı.
O kadar çok varki,etrafımızda bu tür zibidilerden,kanı bozuklardan saf ve temiz erkekleri kullananlardan...
Ama için rahat olsun,o tür kızların senin gibi birçok kalbi temiz delikanlının hisleriyle oynadıktan sonra,aynı şekilde delinin birisine aşık olduğunu çok gördüm.O terk etmişliklerine inat,hayat ona öyle güzel terk edilmişlik yaşatıyor ki,senaryo yazmaya kalksan o kadar güzel olmaz.
Güzel kardeşim,çok iyi biliyorum ki,karşıma bir gün çıksada iki çift lafımı edip yüzüne tükürsem de içimdeki irini boşaltsam diyorsun.Değil iki oniki lafta etsen,o irini asla boşaltamıyorsun.O devamlı içinde kalacak atmana imkan ve ihtimal yok...Onunla beraber yaşamayı öğreneceksin.Bazen,keşke beni benim onu sevdiğim kadar sevseydi diye hayaller kuracaksın.İşte aşık olmanın en güzel yanı bu.İşte aşığında en güzel yanı bu...
Asla kötü olamıyor...Kötülük düşünemiyor...Aşığın kalbi her zaman anasının ak sütü gibi temizdir,tertemizdir.Kötülükler orada barınamaz.Bir şey adını bilmiyorum ama birşey oraya kötü birşeylerin yerleşmesine asla izin vermiyor.
Unutma
Sakın ha unutma...
Her zaman hatırla ki,tekrar ( ki ben tekrarında daha büyük bir aşk yaşayacağını biliyorum) aşık olduğunda,daha dikkatli olmanı sağlasın,gözlerinin kör olmamasını sağlasın.
Öpüyorum yanaklarından,sevgilerimi gönderiyorum sana.
Bu yürekle çok mutlu olacağına inanıyorum ben... 8) 8)