Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatımın yarısını kaybettim, bir teselli arıyorum...

Konular
28
Reaksiyonlar
0
yaklaşık olarak biray önce hayatımın anlamı canımın yarısı yaşama sevincim olan sevgli eşimi kaybettim.
bir türlü unutamiyorum. gecemde gündüzümde...
nur topu iki çocuk bana bırakarak gitti. bundan sonra bu canlar için yaşamalıyım, ama zaman geliyor bir türlü unutamiyorum. çocuklar gibi ağlıyorum. kafam dalıp gidiyo...r ne yaparım ne ederim bilemiyorum
bir ışık bir umut bir teselli arıyorum...

başınız sağolsun adil bey:(

üzülmeyin demek boş biliyorum, ama çocuklarınıza ve hayata sarılın lütfen:(

başınız sağolsun. ışıkda, umutta sizsiniz iki tane yavrunuz varmış yalnız değilsiniz . güçlü olacaksınız hayata pes etmeden yaşamınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. hayat devam ediyor, kendiniz ve çocuklarınız için mücadele edeceksiniz. Allah yardımcınız olsun..

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun...

Eşinizi düşünün, bu durumda olmanızı, karamsarlığa düşmenizi istemezdi? Teselliyi çocuklarınız için heran güçlü durmakta bulmalısınız. Biliyorum yaşayan çeken bilir, söylemesi kolay. Fakat eşinizi unutmamak için yapabileceğiniz en güzel, anlamlı şey bu.

başın sağolsun kardeşim.hani beterin beteri vardır derler ya.dünyada kalan yok nice insanlar geldi gitti.bizimde gidecegimiz yer orası eni sonu.bunun kaçışı yok.mekanı cennet olsun.düşünün hayatta yalnız kalsaydınız herşey daha zor ve karamsar olurdu.hayata küserdiniz.ama aslan parçası size 2 emanet bırakılmış siz belki engelliyim benim ne faydam olur onlara diye düşünmeyin.bir evladın her zaman bir ebeveyne hayatı boyunca ihtiyacı vardır.onların ömürleri boyunca rehberi olacaksınız.vatana ,milletine,ailesine hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin yüce rabbim.hepimizinkini,Onlara varlığınız yeter.Allah ölümünde hayırlısını ve sıralısını versin.size çocuklarınızla hayatınızda mutluluk ve şans diliyorum.siz kenetlenirseniz altından kalkamayacağınız hiçbir zorluk olmayacaktır emin ol arkadaşım.saygılar.

Sevdiğiniz hayat arkadaşınızı kaybetmek çok zor. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Birde şöyle düşünün yalnız değilsiniz. Hayat arkadaşınızın size iki tane hediye bırakmış. Onlara sarılarak mutlu olun. Çocuklarınızla birlikte mutlu bir ömür diliyorum.

allah sabırlar versin. sözün bittiği yer.

Başınız sağolsun, Hayat hala devam ediyor, mecburuz sıkı sıkı tutunmaya, ve sizin bunun için 2 amacınız da var, kimilerinden daha şanslısınız. Sabır diliyorum size.

başınız sağolsun,mekanı cennet olsun eşinizin

Başınız sağolsun Adil bey, Allah rahmet eylesin.

allah rahmet eylesin başınız sağolsun :(

başınız sağolsun ALLAH sabır versin evlatlarınız için güçlü olmak zorundasınız hayat devam ediyor

Arkadaşlar destek mesajlarınız için Allah hepinizden razı olsun, bir nebzede olsa bugün dünden daha iyi bir morale sahip olduğumu söyleyebilirim, desteklerinden dolayı bütün sitedeki arkadaşlara sonsuz teşekürlerimi sunar bir kes daha yanlız olmadığımı anladım iyiki varsınız...

başınız sağ olsun ...sabırlar diliyorum..yarınız size çok güzel iki tane yarın bırakmış...ikinize ait olan...çocuklarınızın yüzünde ,gülümsemelerinde,bakışlarında mutlaka sizi bırkamayan diğer yarınız yaşıyor...

Adil Bey öncelikle başınız sağolsun:( acınız çok taze ve yoğun yaşmanız çok doğal bunun için ne desek boş,o yüzden üzülmeyin diyemeyiz ama teselli arıyorum demişsiniz ya onlar yanınızda iyiki eşiniz size onları bırakmış,onun için dua edip,güzel çocuklarınızın yüzünü güldürüp onlarla önce biraz teselli olmaya sonrada mutlu olmaya çalışın sanırım eşinizde bunu isterdi...

başınız sağolsun..zamanla her zorluğun üstesinden gelirsiniz..çocuklarınız için dirayetli olmak zorundasınız..

bende bilemiyorum belkide hayatımın en zor anlarını yaşıyorum tabiki zaman herşeyin çaresidir ama gel gelelim bu zamanı geçirecek gücü bulabilmek yaşanan gelişmeler beni dahada daraltıyor içimde bir boşluk var ve bu boşluk gittikçe büyüyor ve ben bazen içinde kaybolup gidiyorum...

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.
Bu saatten sonra sözlerin çok etkili olmayacağını düşlünüyorum. Sözlerde teselli bulacaksanız yazacak çok söz vardır. Zaten bir çok arkdaş yazmış teselli sözcüklerini... Velakin zamana bırakmak en iyisidir.

arkadaşlar ALLAHa şükürler olsun bu günleri gösterdiği için.
ama gel gelelim geride kalınan bizler ve bizleri zorlayan hayat şartları. canımın birer parçası olan iki fidan iki yaşam sebebim ben biraz ağır bir engelliyim iki çocuğa tek başıma bakmam bana çok zor gelecek bir çare bir yol bulmam gerekli ikiside okula gitmekte.

başınız sağolsun... kader işte buna yapılabilecek hiç bişey yokki ne mutlu ki sevgili eşiniz mutlu bir kadın olarak vefat etmiş bunun için çok şanslı .....

ölüm güzel şey budur perde arkasındaki haber
hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber.... herşeyi ifade eden bir dörtlük
yapmış oldugum trafik kazasından sonra birdaha otomobile binmeyeceğim tövbeler olsun diye mırıldanıyorum ardından ambulans alıp hastaneye götürüyor baktım ki olmazsa olmaz bişey mecbursun o arabaya binmeye hayatın vazgeçilmezi ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor başınız sağolsun

başınız sağolsun. Allah sabırlar versinn..

başınız sağ olsun
yüce mevlaya sığınmaktan başka çaremiz mi var
.

başın sağolsun arkadaşım.. metanetli ol, rabbim sabır versin...

başınız sağololsun.Allah eşinizin mekanını cennet etsin.. herşeyin ilacı zamandır..az da olsa acıını hafifletmek için zamana ihtiyacın var ve de sabıra..çocuklarınızın size ihtiyaçları var yani güçlü bir babaya..

Allah sizi çocuklarınıza ,çocukarınızıda sze bağışlasın..

Başınız sağ olsun adil bey..

ALLAH sabır versin,başınsağolsun kardeş..ölüm işte büyük gerçek..tekrar ALLAH

----------

..sabır versin

Üst Alt