Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatımın yarısını kaybettim, bir teselli arıyorum...

basınız sagolsun baya zaman gecmıs olmasınıa ragmen
her sabahın aksamı oldugu gıbı her aksamında sabahı vardır
belkı bırazdaha acın hafıflemıstır allah sabır versın
cocuklarınızada onlar tarafından bakıldıgında hayat cok zor olur acıları buyuk olur senınde aynı sekılde allah yardımcınız olsun ınsallah
uzulme cocukların buyumus olmuslar okula gıdıyorlarmıs herseyın kotu tarafından bakarsan sımdı yasadıkların daha kolay gelır
cocuklarınız kucuk bakıma muhtac olsalardı ne olurdu bak buyumusler
sımdıye kadar gelırınız nerden gelıyorsa aynı olur gene sadece sımdıden sonra dıyecegımız cocuklarınızla allah bır bırınıze bagıslasın ayrılmayın hıc ınsallah onlar sana sen onlara destek olacaksınız
acıyı veren allah caresınıde verır uzulme allah buyuktur

Allah Rahmet eylesin Rabbim Yavrularınızı Size Bağışlasın Başka Acılar Göstermesin

baş sağlığı

Evet sözün bittiği an bu an galiba.Mekanı cennet olsun.İnan birşeyler yazmak isterdim buraya seni teselli edecek acını dindirecek.Ama galiba yine sen üstesinden geleceksin bu sürecin.Kal sağlıcakla...

başın sağolsun. çocukları düşünerek ayakta kalacağına eminim..

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah sabırlar versin .
Bir umut arıyorum diyorsunuz aile yakınlarınız anne baba vss onlardan yardım isteyebilirsiniz ( akıl vermek anlamında değil bir fikir ) .:(

Başın sağolsun hayat arkadaşını kaybetmek elbette zordur.
Ne yazıkki hayat devam ediyor hayatta kalan acı zulüm yaşar.
Dünyada kalana mücadele etmek düşüyor ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun.
Acılar hafifler ama asla unutulmaz..

slm

arkadaşım başın sağolsun öncelikle çok üzüldüm gerçekten.allah geride kalanlara sabır versin. diyor çocukların için kendini toparlamanı diliyorum

denize bakıp bakıp ağladım

bazan bir nebzede olsa kendime geliyorum ama an geliyor içim içime sığmıyor bugün yine duygusalığım üstümde hala atamiyorum öğle saatleri canım bir anda sıkıldı hep rahmetli eşim içimden geçiyor çıktım dışarı saatlerce denize bakıp bakıp ağladım denizle sohbet etim ama bir türlü içimi ferahlatacak bir şey söylemedi sanki aldığım her nefeste ruhumda canımda kanıda bir türlü unutamiyorum olmuyor be dostlar çok zor be ALLAH ıma yalvarıyorum biraz sabır ver şu aciz kuluna bana dert verdi ALLAHım birazda sabır ver yarabim belkide çocuklar olmasaydı ben bu durumda bile olmazdım eğer ayakta durabiliyorsam çocuklarımın bana verdiği güçle ayaktayım bazan saatlerce mesajlarımı okuyup okuyup kendime bir teselli bulmaya çalışıyorum azda olsa moral buluyorum ve tekrar tekrar yüce rabimden şu evlatlarım için beni ayakta tutut bana ve acı çeken bütün insanlara verdiğin dert kadar sabır ver ya rabim.
ALLAHım sen büyüksün sen herşeye kadirsin hakımızda hayırlısı neyse onu ver yarabim

başınız sağolsun zor bir durum tabiki ne desek boş yanlız unutmayalım ki dünyanın değişmez kanunu bu herşeye rağmen bize sunulan bu hayatı yaşamak zorundayız.
hayat siz den bir eş alırken 2 evlat bırakmış o yavrular eşinizin size enameti hayata birlikte tuntunma zamanıdır şimdi.

Adil bey öncelikle çok klasik bir söz ama başınız sağolsun Allah sabırlar versin kesinlikle böyle bir acıya dayanmak gerçekten zordur ama yüce yaratan biz kullarınada dayanamayacağı yükü yüklemez biz insanoğlu olarak zayıf yaratılmışız fakat şu zaman denen şey gerçekten her şeyin ilacıdır şu an daha acılarınız çok taze biraz zaman geçecek sızılarınız az hafifleyecek sonra biraz daha sonra biraz daha sonra biraz daha derken bir bakacaksınızki o ilk başlardaki kadar güçsüz kuvvetsiz de olmayacaksınız ama siz biricik eşinizi kaybettiniz taktiri ilahi fakat o iki biricik çocuğunuzda her şeyleri olan biricik annelerini kaybettiler onların durumu sizinkinden daha zor o yüzden sizinde acınızı doyasıya yaşama durumunuz çok fazlada olamayacaktır ne olursa olsun bu hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor şimdi sizin işiniz daha zor sizin daha vakurlu daha dik olarak yüce mevladan sabırlar dileyerek o iki güzel evladınızı bu zor süreçte en az hasarla atlatabilmesi için daha yoğun çaba sarfetmeniz gerekiyor rabbim yar ve yardımcınız olsun bu zor süreçte doğal olarak aileler akrabalar dostlar hep beraber kenetlenerek acınızı paylaşıyorlardır ama bu forumdaki bizlerde acınızı canı yürekten paylaşıyoruz yüce rabbim size ve ailenize metanet ve rahmet eylesin .....

yine acımı deştiler birdaha beni derinden sarstılar bu kez acilen evlen diyorlar annemin dayanma gücü tükenmek üzere yanıma gelecek başka kimsede yok ya evlen yada çocukları köye annenle beraber gönder annene yazık hasta diyorlar.
ben çocuklarsız yapamam onlar benim yaşama sevincim bir tek beni hayata bağlayan yavrularım onlardan ayrı bir yaşam düşünemiyorum.
hala içimdeki acı taze hele evlen demiyorlarmı sanki ta yüreğimin ortasına bir hançer saplar gibi acı veriyor ben daha hazır değilim ben hala eşimin acısını en derin duygularla yaşıyorum.
olmaz olmaz zamanı değil şimdi biraz daha beklemek lazım bundan ziyade beni alacak insanı bulmak okadar kolay değil hele şimdi hiç zamanı değil.

başınız sağolsun adil abi: size üzülmeyin diyecemm ama elinizde değil acınız büyükk olduğunuu biiyoruz.. ama sizz bugunn kedinizi bir nebze tesselli edemesseniz bu drumm cocuklarınn pskolojisinin bozulmasına neden olurr.... hayat devam ediyor bu dünyada milyonlarca insan gelip geçtii ve halende böyle olcakk şimdii yaşama sırası sizdee lütfenn kendiniizi toparlamya calışın herşeyden önce cocuklarnızı düşünmelisnizz... ziraa böyle giderse dahada kötü olcak herşeyy

Adil korkmaz Allah ın işine karşı çıkılmaz canı verende Allah alanda bize burda düşen sadece sabır etmektir.İnan sen burda üzülüyorsunya eminim oda yukardan üzüldüğün için üzüntü içerisindedir.O sizi asla böyle görmek istemez başı dik ve ayakta görmek ister her zaman.Ne şanslısınız ki ondan bi emanetiniz var ona sahip çıkın ve de dört elle sarılın eminim siz mutlu olduüğununz sürece oda sizi görüp mutlu olacaktır.He şimdi siz bana diyorsunuz ki öyle dışardan konuşması kolay tabiki yaşamayan bilmes benim bi arkadaşım var 3 senelik evli eşini doğumda kaybetti ne acı değilmi tabiki onun durumunu ancak onun gibi yaşayan bilir bizde elimizden geldince destek olmaya calışıyoruz.

allah rahmet eylesin başınız sağolsun

başınız sağolsun..işte insan olmanın en zor yanı..ALLAH sabır versin.üzülmeyin iki tane teslliniz var onlara sığının.ne diyeyim yarnız çok taze umarım zaman çare olur acılarınıza..

r15s.th.jpg

iyi niyetle yazılmış yorumlar dahi an gelir sana çok fena koyar kardeşim. buradaki üyelerden tavsiye sorma ve bir avuntu bekleme lütfen. sanal ortama taşınmaması gereken derinlikte bir acı bu ve lütfen uzak dur sanal ortamdan. bir parça mantığın varsa lütfen uzak dur. avuntu dediğin yer seni daha da çok kanatır ve hem sana hem de çocuklarına zarar verir. çek git buralardan sen gözüm. ben de kayıplar yaşamış biri olarak yazıyorum bu msgı. birileri çıkıp ahkam kesmesin bu mesajın üzerine.

allah rahmet etsin sizede sabırlar versin :(

allah sabır versin eşiniziz mekanı cenet olsun rabbim evlatlarınızı size bahşetsin inş

acıların en iyi ilacı zamandır,bence rahmetli eşinizin ölümü üzerine fazla yoğunlaşmayın,fazla düşünmeyin,allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun ,amin.... saygılar sevgiler

Başınız sağ olsun

Başınız sağ olsun buradan herkes adınıa çok üzüldüm

Üst Alt