Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatını kaybeden çalışan memurun çocuklarına aylık bağlama hesabı nasıl yapılır?

hasanturk

170 sizin adınıza işlemi takıp edıodu.sgkye yönlendırıosa artık işniz sgk ile.biraz daha bekleyın e devletten takıp etmeyı unutmayın

potkal

başvuru tarıhınden ıtıbaren maaşlar birikio toplu veriolar baglanınca.maaş kaybı yok.gerçi vaktınde daha erken verılse az para çok iş görrüdü sonradan gelen çok paradan

Sgkyı dava edebilir miyim?

Merhabalar babamız vefat etti 3 kişi ölüm aylığına başvurduk(50+25+25 yani maaşın tamamında hak sahibiyiz) 20 günün ardından kapıya 3 tane mektup gelmiş sgkdan bağlandığını dair açınca şoke olduk o kadar komik bir miktar bağlamışlar ki ülkeye komünizm mi geldi diye düşünmeye başladım. Neyse özet olarak babam çalışırken vefat etti bize en son aldığı maaşın yarısından bile azını bağlamışlar kağıtta 35 sene çalıştığı gözüküyor 35 seneye bu kadar maaş kabul edilebilir bir şey değil dava açabilir miyiz sgkya? Düzeltirler mi acaba bağladıkları bu komik miktarı

Ahmetkrmn

Ülkede kapitalizmin olduğunu gösteriyor oradaki rakam :)

Babanız sağlığında 100 tl emekli aylığı alıyorsa siz 3 hak sahibine toplam 75 tl bağlanmış olmalı. Ben bu şekilde biliyorum.

ulan kafayı yicem 3 ay geçti hala tık yok bekleyin diyorlar
bu iş bu kadar zor olmamalı
devlet bizi rezil etti

herhalde maaş bağlanana kadar bunlar da ölür para vermekten kurtuluruz diyorlar

OturanBoğa
Düzeltme şansımız yok mu ya eğer emekliliği gelmeseymiş mevcut maaş üzerinden bağlanacakmış sanırım.

Ahmetkrmn Avukat denen bir şey var gidin danışın arkadaşım
babanız 35 sene çalışarak rahmete ermiş size tazminat bırakmış ölüm yardımı bile alabilirsiniz emekli maaşı düşük görünüyorsa bir avukat aracılığıyla itiraz edebilirsiniz

Son düzenleme:
Üst Alt