Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatta iyikileriniz mi çok keşkeleriniz mi? Engeliniz yüzünden keşkeniz ya da...

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Hayatta iyikilerinizmi cok keşkelerinizmi .. engeliniz yüzünden keskeniz yada engelim sayesinde iyikim oldu dediginiz anılariniz var mı ?
Benim keşke küçükken engelimi ogrendigimde umursayip kendim için daha iyi şeyler yapsaydim diyorum (okulla ilgili ozel ders gibi) ..
Sizlerinde yorumlarınızı duygularınızi düşüncelerinizi alalım

Her şey benim için çok iyi elhamdülillah. Sadece üniversite eğitimimi ertelemek durumundan dolayı nrli8 bir keskem vardır bir de ederinden fazla değer verdiğim insanı çok sevdim. Bu pişmanlık değildir ama anlam da veremiyorum sanırım...

Son dediklerine bnde katılıyorum birilerine kendimden fazla değer vermisim keşke tanimasaydim dedigim insanların sayısı iyikilere yaklasmaya başladı .. Allah iyi insanlarla karsilastrsin. Pişmanlık değil şaşkınlık . msait19

Son düzenleme:
Ya aslında onlar da lazım:) öyle olmasa acı gerçeği nasıl bileceğiz:)

benimkiler henüz belli değil :) henüz 28 yaşındayım da :) :)

buyuyunce daha iyi olcam inşallah :)

En büyük keşkem Kuran ı Kerim hocamla arkadaşları dinleyip müthiş ezberimle hafızlığa gitmemem. Engelden yana sorun yok. Siz öyle duyuyorsunuz bende böyle bin şükür.

Genciz de yaşam şartlarının ağırlığı beni ruhsal olarak yaslandirdi :) :D işsizlik bi yandan okul sinav stresleri bi yandan .. Allah yardımcımız olsun .. ahmet22

Love Master
ben anlamadım kuran hafızlığına gtmek mi istiyorsunuz ?? ne güzel işte.

acı gerçek
valla bendede durum aynı sen ne mezunusun ? istersen anlat özelden

ahmet22 18 sene öncesinden bahsediyorum. Git dediler daha cihazlara alışmadım diye gitmedim. YASİN suresini tek derste komple ezbere veren tek bendim okulda. Allah vergisi.

Love Master

hımm bende ilk 2 sayfasını ezbere biliyorum yasin suresinin bide vakıa suresini ezbere biliyorum zengin olmak için zberlemiştim vakıa suresini, hemen hergece okurum

Son düzenleme:
Insan kaynaklari yönetimi mezunuyum .. Özel i sevmiyorum burdan merak ettikleriniz i sorabilirsiniz cvblamak istediklerimi cvblarim hem konu dışına cikmayalim isterseniz. . ahmet22

mühendislik fakültesini seçseydim keşke dediğim zamanlar olmuyor değil..

ama bi genelleme yok o açıdan, ben genelde mutlu biriyim...:)

Son düzenleme:
ahmet22 vakia suresini okuyan yoksulluk görmez. Her okuyan zengin olacak diye düşünme.

Love Master

kuranı kerım ogrenmek ıcın gıttıgım hocam senın ezberın cok ıyı dıye hafız yapayım senı dedı babamada yolla kızını hafızlık calıstırayım demıstı. babam rahmetlıde havalara ucup ılla gondermek ıstedı. hıc kabul etmedım nedenınıde soylemedım hıc buna cok pısmanım.
cocuk aklımla oluden cok korkardım hocalar olu yıkıyo dıye o kadar korkmustumkı gıttı o fırsatta.

Asosyalliğim ve çekingenliğim yüzünden hayata tam olarak girişemedim. Yaşım 30 ama yaşımın olgunluğunu gösterdiğimi düşünmüyorum. Keşke hayata daha erken atılsaydım. Liseyi, üniyi bilinçli bir şekilde okusaydım diyorum. Keşke kendimi geliştirip 20-22 yaşında evlenebilseydim. Keşkelerim çoktur benim. : )

mabel. Sizde benim gibi derdim çoktur hangisine yanayim dyosunuz anladım :) :D
Love Master ezber gücümüz iyi demekki bizim benimde var oyle anilarim
Ahmet T hayırlısı olsun diyelim yinede

shukufe
bende ölüden korkarım , hala hafif korku var üzerimde

@Love Master yoksul değilim sanıyorum ama baba parası yemek çok zor. bankada bin lira param var buda yoksul olmadığımı gösterir ama baba parası işte

hergece okuyan zengin olmadan önce ölmezmiş diye duydum.

Son düzenleme:
keşke hiç insanlar alemine gelmeyeydim

@ahmet22 arkadaşım bende sana doğrusunu söylüyorum işte Hz Osman ra ın rivayeti yoksulluk görmez diyor. @shukufe ben çocukluğumdan beri dini kitap okuduğum için dediğin sebepten değildi. Cihazlar yüzünden gitmedim. acı gerçek idmanlı olduğum için hep aynı. Mezarlığa kitapla gitmem. Ezbere okurum. 34 sure ezberimde çeyrek hafız ım.

Love Master

ne cihazı ya ,ameliyat filan mı oldu yoksa sandalyeye mi bağlısınız gayet olabilir ama normal bir durum

yorum için teşekkür

ahmet22 işitme cihazları sol kulak İMPLANT sağ kulak işitme cihazı. Rica ederim. Kafanıza takılan şeyi sorabilirsiniz.

Üst Alt