Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatta iyikileriniz mi çok keşkeleriniz mi? Engeliniz yüzünden keşkeniz ya da...

Küçükken çekingendim ozamn kulaklar iyi tabi ünsanlarla knşunca kızarıyodum birisi bişi sölücekte necvp vercem diyodum hiç erkek arkadaşımda olmamıştı pskiyatriyede gttim sosyal fobi çekingenlk için ilçlar yaramadı küçüklükten beri korolara gttim 2sene önce solo çıktım sahneye türkü söledim dauım dinlerken duygulanmış öle demişti sonra çekingelikte zamanla azaldı bu sefer kulaklar ağır bastı orta halli oldu kulaklarım lise1deken hafifti :)))şimdi rahat konuşuyom milletle anlamama cabası oluyo:))

Keşke iyi duysam daha iyi olurdu belki iletişimim

Bunada şükür diyorum

Keşkeleri iyikilerinden fazla olanlardanım ben de. Asosyalliğim,korkularım yüzünden her şeye geç kaldım. Bir yerden başlamak lazım deyip bu yaştan sonra kendimce çabalıyorum ama keşke bu kadar korkmasaydım hayattan. Ve tabi değmeyecek insanlara en önemli şeyi yani zamanımı sunmasaydım,onlarla vakit kaybetmeseydim keşke.

Dimi bazi seyler için gec kalmış hissediyor insan denizkızı vaktini boşa harcadiginin bilincinde olmak zordur farkedincede kötü oluyor insan
flora19 cekingenlik bitirdi bizi :)

acı gerçek aynen cnm eskide kldı önceki gibi dğlm artık:)

Kulak zorluyo biraz iletişimi

O heyecanı attım kızarma bozarma

Üst Alt