Telefonuna kod gelecek, bir söyler misin?![]()
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Telefonuna kod gelecek, bir söyler misin?![]()
O siyahı besiktasin oyuncusumu
Arthur Masuaku evet, bugün iyi oynadı ama çoğu zaman eleştiriliyor.O siyahı besiktasin oyuncusumu
Belediye organizasyonunda belediyenin iciSen spor kulübünde mi çalışıyorsun
Değil spor kulübü alakası bile yok! Cok kapsamlı bi iş ! Mesala asgari ücret alan bir bireyin çocukları var dans spor gibi faaliyet yapacaklar onun için sponsor ayarliyioruz! Yine emekli asgari ücret işsiz gibi kişiler in vergi den tutta borçlu insanların gıda yardımına kadar ! Yaşlı bakıma muhtaç insanlara aktivite alışveriş yapan yetkiler bulma can sıkıntılarını gidermek için kahve saaatleri düzenleme! Yol ücreti ayarlama taksi otobüs özel otobüs gibi!bazı vergiler! Cv yapamayanlara yardım etme ! Staj yeri bulma ! Ekstra kira yardımı almak için sorular! Borçlulara yardım etmek devletten gelen mektubu en güzel şekilde cevaplamalar vs yapılıyo bende bu randevu yapıyorumve mailler varsa atılacak menejer atıyorum düzenliyorum kısaca böyleBelediyenin spor kulübü o zaman, anladım. Kolaylıklar diliyorum sizin için![]()
Tamam şimdi anladımDeğil spor kulübü alakası bile yok! Cok kapsamlı bi iş ! Mesala asgari ücret alan bir bireyin çocukları var dans spor gibi faaliyet yapacaklar onun için sponsor ayarliyioruz! Yine emekli asgari ücret işsiz gibi kişiler in vergi den tutta borçlu insanların gıda yardımına kadar ! Yaşlı bakıma muhtaç insanlara aktivite alışveriş yapan yetkiler bulma can sıkıntılarını gidermek için kahve saaatleri düzenleme! Yol ücreti ayarlama taksi otobüs özel otobüs gibi!bazı vergiler! Cv yapamayanlara yardım etme ! Staj yeri bulma ! Ekstra kira yardımı almak için sorular! Borçlulara yardım etmek devletten gelen mektubu en güzel şekilde cevaplamalar vs yapılıyo bende bu randevu yapıyorumve mailler varsa atılacak menejer atıyorum düzenliyorum kısaca böyle