Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran 2019 Evde bakım maaşı yatan iller

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Bayramdan önce yatarmı?
Yatan il varmı

Ben demişdim 1 de yatacak diye bu gece yatmaya başlar e devlet güncellendi 1.305,97 01/06/2019 30/06/2019

ya kardesim guncellense ne olur ben daha ayin 1 de verildiyini gormedim duymadim bn adana da oturuyom ayin 16 aliyorum siz biri diyorsunuz

katılıyorum kardeşim sana hayal kuruyorlar işte engelli maaslari odenmiyor ki evde bakımlar odensin bi açıklama olmadan kesinlikle bayramdan önce maaş ödenmez erken güncellenmesinin sebebide 9 gün tatil olması 10 Haziran'da mesai başlayacak o tarihte evde bakım ödemeleri basliyor hatta daha erken başlıyor güncelleme yetişmez geç kalır diye mesainin son günü guncellediler bazı illeri evde bakımlar bu ay çok geç yatar zaten, memurlara mesai bitti adamlar gitti tatile Akdeniz'e Ege'ye senin maaşını kim ödeyecek zaten

arkadaslarbenimkız cuma engellimaaşı için ptt gitti memur bayram sonrasi demiş ama ben edevlette hesaplara maaşlar yatmış

Arkadaşlar e devlette kayıt bulunamadi yazıyor. Sebebi nedir?

Bizde de kayıt bulunamadı yazıyor sanırım daha guncellenmedi

[FONT=sans-serif]e devlete baktım aşağıda görüldüğü gibi ebm yatmış ama çekmedim

En Son Alınan Ödemenin Tarihi [/FONT]
[FONT=sans-serif]15/06/2019
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ödenen Tutar (TL) [/FONT][FONT=sans-serif]1.305,97
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Başlangıç Tarihi [/FONT][FONT=sans-serif]01/06/2019
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bitiş Tarihi [/FONT][FONT=sans-serif]30/06/2019
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ödeme Türü [/FONT][FONT=sans-serif]Normal[/FONT][FONT=sans-serif]
[/FONT]

O tarihte yatacağıni gösteriyor,şu anda yatan bi şey yok

İşte zamlı maaşları

Ben emekli maaşı alırım
Bakım maaşı serseri yeğenim alıyor banada vermez çakal.

Haziran bakım maaşı yattı .

Ordu için maaş yattı bekleyen arkadaşlar .

Duygu52 bizim hala edevlette kayıt bulunamadı yazıyor bi zahmet devletine bi bakıp sonucu buraya yazarmısın

En son ödeme tarihi 3 haziran yazıyor e devlette .

Duygu52 senin evde bakım yenimi bağlandı ondan mı öyle çünkü platformda senden başka bakım maaşı alan yok yoksa benmi yanılıyorum ben yedi senedir bakım maaşı alıyom il olarak biraz fark oluyor bakım maaşında bizim hala kayıt bulunamadı yazıyor

Yok kardeşim 2014den beri alıyorum normalinde ayın 12’sinden sonra yatardı bu ay böyle oldu bende şaşırdım.

İzmir Gözüktü

şimdi bu ayın 15 de aldığımız bakım maaşları mayıs ayının bakımını yaptığımız için yatan mı ?
Bilgisi olan lar cevaplarsa sevinirim çünkü bende baslangıc tarihi 06.01.2019 bitiş tarihi 30.06.2019 yazıyor ...

Temmuzda emekli maaşına zam gelecek sınırı aşıcağız çünkü büyük olasılıkla

Jackal35124 ödeme türü normal yazıyorsa devam almaya evet bu maaş mayıs ayınin maaşı haziranınki temmuzda alınacak emekli maasin cok yuksek herhalde

Mrb arkadaslar şubat 16 da ilk basvurumu yapmıştım mart 18 de eve heyet geldi ve ziraattan hesab açıp getirin dedi açtık verdik bugün maaş yatmış hesaba bu yatan mayis ayının maaşı oluyor sanırım mart ve Nisan ayı için toplu ödeme alabileceğmi soyluyordular ama tek maaş gorunuyor hesapta varmı öyle bi şey varsa na yapmak gerekiyor ?

Belma28
Hayır, evde bakım maaşlarında ilk başvuruda geriye dönük ödeme yok, sadece şu var;süreli raporlarda yeni raporun yetiştirilememesi durumlarında,ve adres değişikliği sebebiyle dondurulan maaşlarda geriye dönük ödeme var.

Dün e - devlette gözüken ödeme bilgileri bugün gözükmüyor neden ?

Üst Alt