Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran 2019 Evde bakım maaşı yatan iller

En Son alınan ödemenin tarihi 17/06/2019 yazıyor
ayın 17 demi yatıcak para ?
bilenler cevaplarsa sevinirim ...

Bende de en son alınan odeme 13.06.2019 yaziyor edevlette ama 10 unda hesâbima yatti

Arkadaşlar ben, 13 unde alıyordum yatmamış gözüküyor neden? Nezaman yatacak bilgisi olan varmı

bende kocaelinde ayın 13 de alıyordum ama yatmamış bi bilgisi olan varmı acaba ?

Benimde evde bakım aylığım e-devlette ayın 13'ü yazıyor. Hesabıma baktım yatmamış. Geçen ay 13'ün de almıştım.

Arkadaşlar az önce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü aradım. Aylıkların öğleden sonra yatırılacağını söylediler. Aramak isterseniz Telefon numarası: 0312 418 66 62

En Son alınan ödemenin tarihi 16/06/2019 yazıyor.
Ben hep 13 de alıyordum. Şimdi 16 sindami yatacak hesaba?

ankara her ay 13 yatardı bu ay yatmamış ankaradan aytan varmı yada ne zaman yatar bilgisi olan varmı ?

Osmaniye geçen ay 11 ine yattı bu ay da 10 una yattı. Hiç anlamadım erkenden yattı.

Trabzon bugün yattı

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok şükür samsun yattı arkadaslar rabbim devletimize milletimize zeval vermesin

İzmir yatmadı Arkadaşlar 17.06 son tarih gözüküyor daha yatmadı

Arkadaşlar Diyarbakır daha yatmadı galiba. Ayrıca, e-devletten baktığımda en son alınan tarih 11 haziran diyor ama bugün 17 haziran olmasına rağmen yatmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar en son alınan tarih 11 haziran diyor ama bugün 17 haziran olmasına rağmen yatmadı. Acaba daha yatmamış mıdır yoksa aylığı mı kestiler veya bankaya mı yansımamış? E-devletten son alınan tarih 11 haziran diyor. Bilgisi olan var mı?

Teşekkür ederim hocam, video'da D.bakır perşembe yatacak deniyor, e-devlette son yatırılan tarih 11 haziran yazması ilginç geldi bana o yüzden merak ettim.

Öncelikle hayırlı geceler herkese. 1,5 senedir evde bakım maaşı alıyorum. Her ayın 13'ünde yatardı maaş. Bu ay 18haziran oldu hala yatmadı. E devlette de kaydınız bulunmamaktadır diyor. Muğla Fethiye müdürlüğü aradım. Bana bayram ikramiyeleri den dolayı gecikmiştir. Bekleyeceksiniz yatırırlar dediler. E devlette kayıt olmaması maaşın kesildiğine mi işaret. Bir komşum var o da evde bakım maaşı alıyor. Onun 13 haziranda yatmış maaşı. Yardımcı olurmusunuz soruma.

serapaks
Evde bakım ödemeleri,atıyorum istanbul olsun iiliniz, bazen ilcelerde saat farkı olmakla beraber aynı gün yatar.
Sizin komşu dediğiniz aynı ilde ikamet ediyorsa ve onun evde bakım ödemesi yatmışsa.o halde sizin maaşla ilgili bir sorun var demektir.
Kapsam dışına çıkmış yada dondurulmuş olabilir.bulunduğunuz ildeki aile ve sosyal hizmetler , varsa ilçe yoksa il müdürlüğü ile görüşün...

Kağan55

Kaan bey teşekkürler öncelikle cevabınız için komşumla aynı ildeyiz. Teftişe 26mayısta geldiler.araya bayram girdi. Teftiş sürecinde maaşı dondururlarmı? Kapsam dışı ne anlama geliyor cevaplarsanız memnun olurum.

serapaks
Evet hane ziyareti sonrasında görülen bir olumsuzluk sonucu maaş durdurulabilir, bu eksik evrak olur yada hastaya iyi bakılmadığı yönünde olabilir.
Kapsam dışı nedir, muhtaclık sınırını aşmış olabilirsiniz.bulunduğun ildeki aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğü ile görüşün/Geçmiş olsun...

Üst Alt