Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran ayı Evde Bakım Aylığı alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rap43

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arklar malumunuz hazirana girmiş bulunuyoruz artık maaşlarını alan arklarımız tutarlarıyla birlikte yazarlarsa sevinirim hayırlı günler;)

:) hayırlısı ile zamanında alırız inşallah

slm ,, artık eskisi gibi pc ye giremiyorum ve girmeyeli bu site bile değişmiş gerçekten hayırlısı olsun ve burdan admine saygılar ve tüm arkadaşlara-da şunu demek istiyom umarım ihtiyacınız tam olduğu sırada alabilirsiniz yüce ALLAH-a emanetsiniz sağlıcakla kalın

bu arada tekrar tbrkler admin kardeş

geçen ay net olarak ne kadar aldınız bankadan arkadaşlar lütfen hemen yazın

elazığda 522 ama 3,50 damga vergisi kesiyor banka.geriye 518,50 kalıyor 8,50 vermiyor tam 510 veriyor

bakım parası alan olmadımı,ayın 8.i oldu ses seda yok :( alan arkadaşlar yazardı anlam veremedim...

herkes 2022 nin peşinde anlaşılan evde bakımı unutullar

çok teşekkür ederim inş.sizlerde en kısa zamanda alırsınız.

istanbul cidden yattimi erken değil mi birdağa baksan :) hani alışık değilizde o bakımdan

istanbul yatmamış az önce baktım.

iki yıldır evde bakım alıyorum daha istanbulun en az 15 inden önce aldığını görmedim

yok öyle birşey istanbul yatmamış.az önce baktım.bir an bende sevindim hevesim kursağımda kaldı.

zozanax;

LütfEN milleti yanıltmayın..!

kütahyadan alan arkadaşlarımız yazarlarsa sevinirim bu arada allah maaşlarını alan arkadaşlarımıza güle güle hayırlı günlerde harcatmayı nasip etsin hayırlı günler..

merhaba,
balıkesir ilçelerden alan varsa yazsın lütfen.

kütahya yatmış 523 lira (üç aydır gün içinde mesai bitiminden sonra hesap görünüyor bugün için 11,30 hesap 1 lira 18 den sonra 523 lira bilginize .selamlar)

evet arklar kütahya 523 tl yatmıştır. almayan arkadaşlarımızda inşallah en kısa zamanda alırlar

kusura bakmyın hepınızden özür diliyorum biz ilk maaşımızı aldık oda 31 mayıstaydı konuyu eksık okumuşum tekrar ÖZÜR DİLERİZ......

şimdi 444 00 00 dan sordum .Tekirdağ da bakım parası yatmış..... darısı başınıza.... Herkese hayırlı Cumalar dilerim.....

balıkesir ilçeleri yattı
523 tl aldım.
fener76 sen hangi ilçedensin

izmir ayın 18 i ile 21i arasında alıyor arkadaşım,bilgin olsun bu günlerde bankanı kontrol et,annemi bakıyoruz bizde izmirde oturuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt