Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran ayı Evde Bakım Aylığı alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar konyadan alan var mı birde temuz ayında nekadar alırız arkadaşların mutlaka bilgisi olan vardır diye düşünüyorum.

her ay 520 tl alınıyor,değişmiyor rakam.konya hangi tarihte alınıyor bilmiyorum,geçen aylar alınan maaş zamanlarını takip edin

Eskişehir ' de alan var mı ? Her ay 10 - 15 arası alıodum da dün baktım yatmamış :S

Kütahya almış kütahyadan once alıyodum ben .........

merhaba arkadaşlar size bişey sorucam. bakım parasını 8 aydır alıyorum 1 sene olunca yeniden mi evrak yaptırmak gerekiyor ilk yaptıgımız gibi bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

slm raporun sürekliyse gerek yok 2 yıllık olan raporlar yeniden tazelenir turkalp cevap

fener_1996;

ankara 16 haziran çarşamba günü yattı iyi günlerde harcamanız dileği ile

slm silo tşkler evet ANKARA bakım parası yatmış iyi günlerde harcamak dilegiyle

raporun süresi dolmadan 1 ay önce raporunu tekrar yeniletmen ve diğer istenen evrakları da (tapu,muhtarlık,tescil vs..) hazırlaman gerekiyor.Bizimde 1 yıl dolmuştu sadece bu saydığım evrakları hazırlayıp teslim etmem gerekiyor.ondan sonra zaman kaybı olmadan almaya devam edebilirsin ilk başvurduğundaki gibi 6 veya 8 ay eve gelmeleri ni beklemeyeceksin ...

sevgili arkadaşlar,bu konu evde bakım maaşı alanların (haziran ayı maaşını aldıklarını) takip ettiği sayfadır..rapor bilgilerini burda bulamzsınız,sağlık raporları bölümünden bilgi alın.. sadece haziran ayı maaşını alanlar yazsın lütfen.

haziran ayı izmir yattımı

Haziran ayı maaşı yattı mı acaba
2 saat önce Baktım yatmamıştı

bende izmirdeyim,maaş p.tesi anca sanırım.siz alınca yazarsınız yinede,bilgi almış oluruz bizde :)

izmir hıc bellı olmaz hafta sonu bıle yatabılır kontrol etmek lazım arada

sanmıyorum aynı maaş olmaz çünki asgari ücrete zam geliyor doğal olarak bakım parasıda zamlanacaktır. asgari ücrete endeksli.
temuz fakrklı olması gerekir benim bildiğim

Bakım parası

Hazıran bakım parası ayın kaçında yatar ben ılk alacam da ondan ayın kacında yatıyo

bellı bır tarıhı yok arkadaşım ayın sonuna kadar yatıyor iline bağlı coğu il aldı

ne o arkadaşım rahatsızmı oldun. ne oldu yani bişey sordum cevabını aldım cokta işime yaradı başka nerden öğrenebilirdim burdakilerden başka bu gereksiz lafları yazana kadar sende bildiğini yazsaydın daha iyi olmazmıydı he ser-vet

şanlıurfada haziran ayı evde bakım parası yatmıştır 522 tl

konyada alındımı acil cevap yazcak birisi varmı arkadaşlar

bunun belirli bi saat i falan varmı yoksa her ar yatırabiliyolarmı

slm arkadaşlar konya 21 haziran bakım parası yatmıştır hayırlı olsun

kocaeli gölcük bakım parası yatmıştır 522 üç aydır yirmibirinde yatıyor inşallah düzene girmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt