Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haziran ayı evde bakım maaşı alan iller?

[FONT=helvetica]2014 Haziran Evde bakım parası yatan iller listesi[/FONT]
[FONT=helvetica]1-Ordu[/FONT]
[FONT=helvetica]2-Tokat[/FONT]
[FONT=helvetica]3-Amasya[/FONT]
[FONT=helvetica]4-Malatya[/FONT]

1-Ordu
2-Tokat
3-Amasya
4-Malatya
5-Balıkesir
6-Bilecik
7-Bayburt
8-Hatay
9-Erzurum
10-Kahramanmaraş
11-Tekirdağ
12-Denizli
13-Manisa
14-Antalya
15-Kırıkkale
16-Muğla
17-Kocaeli
18-Eskişehir

antalya belli degilmiş

diyarbakır evde bakım ücreti yatmıştır?

arkadaşım HATAY yattı demişsin akşam baktım para yok senin yüzünden yoruldum boşu boşuna emin olmadan ne diye yazıyorsun kiii !!!

1-Ordu
2-Tokat
3-Amasya
4-Malatya
5-Balıkesir
6-Bilecik
7-Bayburt
8-Hatay
9-Erzurum
10-Kahramanmaraş
11-Tekirdağ
12-Denizli
13-Manisa
14-Antalya
15-Kırıkkale
16-Muğla
17-Kocaeli
18-Eskişehir
19-Şanlıurfa
20-Diyarbakır
21-KONYA
Yatmıştır.Bilginize.

her il ayrı mı yatıyor ?

her ilin yatma günleri mi var arkadaşlar nasıl bir durumdur bu ? neden belli tarihte tüm iller yatmıyor ?

Yatmıyor işte ne akla hizmetse yatmıyor belli günlerde.aslında günü belli olsa süper olurdu.

arkadaş buraya yattı diye yazdığınız sonuçları neye dayanarak söylüyorsunuz dün de bugün de sizin yüzünüzden yoruldum HATAY yatmamııışşşşş................

Sevda buyuk belki hesapta sorun vardır( kesmis olabilirler).. SosyalHizmetler e bi danısın isterseniz..

haziran ayı evde Bakım parası yatan iller

Bursada cumartesi günü yatmıştır...

eyvallah sayın Mustalex........ parmakların dert görmesin

Şifre vs doğru girildi fakat ATM kartı yuttu aradım bildirdim yeni kart çıkmış almanız gerekiyor vs dediler ? hemen veriliyormu yeni kart bilgili olan varmı arkadaşlar?

kartlar atm de kaldıgı zaman bildirdiginizde zirat bankasından geri alabiliyorsunuz kartınızı yeni çıkarmaya gerek yok kaybolup kırılmadıgı sürece

Üst Alt