Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende hem bipolar bozukluk hem DEHB hem pasif agresif kişilik bozukluğu var. Neden olmasın?
(15 aydır remisyondayım, çoğu şikayetlerim kayboldu ama eskiden çok ağır ataklar yaşadım)
shara khaplan. Sertab erenerin seslendirmiş olduğu BiPolar şarkısı ile Saygı1 konserine yarışma için atmış olduğu video ile büyük ilgi topladı.Yakında lyrics...
Evet zararlı tabii ki ama yavaşlatıcı sakinleştirici etkisi oluyor ilaçlarla. Karaciğer nereye kadar dayanabilir bilmiyorum. Genelde rahatlayıp uyuyorum.
Melatonin daha etkili diyorlar uyku düzeni için. Tabii bütün ilaçlar bende ters etki yapıyor ama, dikkatli olun. Siz de benim gibi bir dünya ilaç içiyorsunuz sanırım. Denemenizde fayda var.
Geçmiş olsun hocam, umarım iyi hissedersiniz ve atlatırsınız. Ben de insanlara karşı saldırganlık var bilmiyorum neyin belirtisi ama psikoz hepsinden beter. Nasıl anladınız hocam? Benim tanıdığım vardı ve normal insan gibi taklit yapıyordu. Adam hâlâ yok bende bişey diyor. Farkına varmak güzel birşey. Mücadeleyi daha da kolaylaştırıyor.
Yani düşüncelerim negatifti ; her şeyde paranoya , korku vardı , çok sinirliydim halüsinasyon , hezeyan oluyordu kendimi çok önemli görüyordum ; şu an bipolar ve Okb var
mantıklı bir karar olabilir ( ben oldum oradan biliyorum ) ağır hafıza(mesela ekt olmadan önceki birkaç ayı tamamen hatırlamıyorum o kısımda bir boşluk var , bölük pörçük hatırladığım anılarım birbirine karışıyor ) ve bilişsel yavaşlama sorunları yaşatıyor