Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hem engelli hem de yalnız olmak!

[FONT=Arial]Her zaman kışları yaşadım. Hep bir adım geride kaldım. Yalnızlığımla, hayatı bir köşeden izledim. Ben böyle mutlu olmasınıda bildim,yanliz da olsaniz mutlu olun arkadaslar[/FONT]

aşiklar meydana dogru varirlarerenler cem olmus verir alirlar
cümle veliler didara dururlar hakka mahluk olan sultani buldum
EMİR SULTAN ne hos pazarimis asıklar meydan gezer imis
cümlenin mahsudu o didarimis hakka karsı duran divana durdum

arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayınız ama bende yalnızım. evet düşünüyorum bazen. ev yok araba yok. yalnız yaşayan biriyim sonum ne olur diye. çok olsa. huzur evine yerleşirim. emekli maaşımı alırlar diyorum. ama yinede hayat yaşamaya deger yaşadığım kadar yaşayayım diyorum. yalnızlık allaha mahsustur. her zaman rabbime sığınırım. insanlardan korkar oldum. çünkü vahşi dünya gibi insanlarda acımasız. hep çıkarçı hep menfaat. ama. rabbim büyük. arkadaşlar sakın ola ki ümidinizi kesmeyiniz. konuyu açan arkadaşım sizde. saglığı nverende rabbim. yalnızlığı verende rabbim. şifayı verende rabbim derdi verende. onun içindirki kadferimize asla isyan etmemeliyiz. insan oğlu yalnız doğar yalnız ölür. sakın bunu unutmayalım.

:( Üzücü bir konu 3 damlalık hayatta mutlu bir hayatımız olsa ne var :(
Engelli olmak zaten yeterince zor ve sorun birde üstüne yanlızlık olumlu bakmak lazım ama bu şartlarda zor allah mutluluk versin iyiliğe güzelliğe insanlığa

belkide yalnız degilizdir. örneğin ben. kalabalık içinde kendimi yalnız yapa yalnız çaresiz hissettiğim oluyor. o an bir arkadaşa bir dosta bir sırdaşa ihtiyacım oluyor. ama bakıyorum kimse yok. tek aşık olduğum rabbime dua ediyorum. beni bir an önce yanına al diye.çaresizce saatlerce hem aglıyor hem sessizce düşünüyorum. bakıyorum ki. hayata devam

Üst Alt