Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemofili ve gözden %52 oranında raporum var. Eski raporumu yenileyebilir miyim?

@earibagi tesekkür ederim

Diğer cevaplarla beraber Aklımda şekillenmesinde yardımcı olcak

kardesim sabret 18 ay daha sonu iyi olsun zaten 2.raporla ugrasagan gecen sure en az 1 yil surer

Ben olsam o yeni raporu alıp da çalışmaya devam ederim... Emekli olupda evde ne yapacağım? Emeklilikde planlarınız varsa o zaman o başka....

@alksgn tesekkür ederim elde var 2

@mrno tesekkür ederim
Su an çalışıyorum ve emekli olduktan sonrada çalışacağım

Merhaba sevgili arkadaşlar,
2009 yılında İzmir Atatürk eğitim araştırma hastanesinden,Hemofili+gözden olmak üzere sürekli %52 özürlü raporu almışlığım ve 2013 yılından beride deftarlıktan 3. Derece vergi indirimim onaylamış belgem var.
1998 SSK girişim ve 5458 günüm mevcut ve 18 yıla tabii Olduğum içinde su an emekliliğime 18 ayım var.
Simdi,
Hemofilide faktör düzeyim 1.6 'ya düştüğü için %80 özürlülük oranına tekamül ediyordu. Buna istaneden bende bugün Kalkıp gittim hakem hastanesine tekrar özürlü raporu çıkarmaya.
Memur bilgilerimi girdiğinde zaten özürlü raporum SÜREKLI olduğunu sistemden görüpte bana söyledi.ve tekrar rapor çıkartmak içinde il sağlık müdürlüğüne itiraz dilekçesi vermemi söyledi.

Şimdi bu durumda samimiyetinize inanarak,

Tüm bunları sil baştan uğrasıpta Hemofili+ göz ile beraber %86 raporumu alıpta hemen emekli olmakmı????
(Süreç itiraz etmek, hakem hastanesinden tekrar özürlü raporu almak, maliye vergi indirimi için başvurmak ve onaylamasını beklemek, oda Meçhul ne olacağı)
Yada;
Garanti olan %52 raporum ve onaylanmış vergi indiririm ile 18 ay emekliliği beklemek' mi ?????​

Üst Alt