Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemoroid kanaması için tedavi seçenekleri..?

@osmangazi, Devlet Hastanesi'nde oldum. Yok lazerli değil ameliyatla. Yarım saatten fazla sürdü. Yok sonta takılmadı.

Geçmiş olsun tekrar. Ben lazerle özelde oldum. Hastaneye agrı kesici sokmuştum. Duramadığımda aldım extra. Ateşim çıktı. Bol bol gezdirdiler gaz çıksın diye sanırım. Sontayı o hızlı çekişlerindeki acıyı anlatamam. Kabızlık oldu. Magnesi calsine kullandım fayda etmedi. Ağrı geçsin diye devamlı duş alıyordum. Oraya sıcak su değmeyecekmiş. Enfeksiyon kaptırmışım. Kabızlık geçınce her büyük abdest öncesi oraya özel bir ağrı kesici sürüyordum. Ben çok zorlandım. Bu kadar zor olacağını bilsem ve kanama olmasaydı ameliyat olmazdım.

@osmangazi, ameliyatsız ömür boyu çekilmez. 20 yıl çekmektense 1 hafta dişini sıkmak daha iyidir. Magnesi calsine fayda etmesiyse az kullanmışsındır. Onu kendi bünyene göre ayarlıyorsun. 2-2.5 ölçek içtimmi su gibi gidiyordu 😁

@osmangazi, evet çok kanama olmasaydı bende ameliyat olmazdım doğrusu.
O kadar kan akıyorki kan değerleri düşüyordu.

26 MART ta 4 kez kan takıldı hastanede bana.

O kabızlıktan kurtulmak için lahman bile soktum 1 hafta sonra. O lahmanı sokarken enfeksiyonlu ameliyatlı yerim nasıl acıdı anlatamam. Şükür hepsi geride kaldı.

@idosente, ucunda kalan sert pislik çıksa sorun yok, onu çıkarmak mesele.

@Sakar_Şakir_60, ameliyat öncesi evet o kadar kanama olmuştu ki ben iki adım atınca yoruluyorum. Değerlerim o kadar düşmüş. Kaç kere kan bagladılar bilmuyorum ama güzel yanı psikolojim umrumda değildi. Haplarımı kullanıp geçiyordum. O acı takıntıdan, bipolardan daha fazla yer kaplıyordu zihnimde.

Son düzenleme:
@osmangazi, sende ben gibi olmuşsun. 2 adım atınca bende yoruluyordum adeta adım atmadan bile yoruluyordumdu.

Benimde zihnimde psikolojik hastalıktan daha fazla yer kaplıyordu.

Son düzenleme:
@Sakar_Şakir_60, şimdiki o az kanama hemoroidden değil.ameliyat yarasından. Yara iyileşince tamamen kesilecek.

@osmangazi, magnesie calcineyi fazla kullandın mı direkt ishal gibi önünde arkasında ne varsa atıyor dışarı 🤣

@idosente, bende atmadı, şimdi hatırlamıyorum miktarını baya da içtim. Bahsettiğim taş gibi olan pislik çıkınca ishal ediyor, doğru.

Üst Alt