Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her gün 10 ilaç içiyorum, mutsuzum

Blueberry Pa

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
çok mutsuzum
Her gün 10 tane ilaç içiyorum
Yaşamak bana acı veriyor

Hayattan o kadar bıktım ki artık intihar edip kurtulmak istiyorum

Hayatın kıyısında diye bir netflix filmi var.Bulabilirsen intihar düşüncesi olan insanlar için yapmışlar.Bir de ölü ozanlar derneği filmindeki öğretmen var.O da intihar etti.Biraz dünyanın umutsuzluğuna takılmış.Pub g oyununu oynuyorum çocuklarda ışık yok diyordu bir video kesitinde.Baya sanat var bu konuda.

Şeytan vesvese veriyor, nefsin acı veriyor. Bunlarla sen değil hepimiz mücadele ediyoruz. Biz güçlendikçe onlar zayıflıyor. Yenilme bir şekilde hepimiz mücadele ediyoruz.

Ölmek anlık ve çok basit ama 2 tane arkadaşım intihar etti. Bende diyorum ki bu dünya ölümlü dünya.
Yaşasam yaşasam en fazla diyelim 80 yaşımda ölür giderim.
İntihar etsen nereye gideceğin yer belli değil.
Yüce Allah bizleri Allah ın takdiriyle ölenlerden nasip eylesin derim ben.

Bende 2012 Temmuz dan bu yana düzenli tedavim var.

Abi ben de anlamıyorum başarısızlık bir gen mi?Sürekli başarısız oluyorum,başarısızlığı tekrarlıyorum ve nihai olarak kendime baktığımda zeka geriliğim yok ama hayat hep yokuş oluyor benim için,itici kuvvet olacak bir destek yok ya da işe yaramıyor.Kaderci mi olmalıyız mukadderata sebat mı etmeliyiz.Çevremdekiler hep evlendi çocuk sahibi oldu ben evlenmekten de vazgeçtim bari kendimi kurtarayım diyorum o da olmuyor.

Başarısızlık gen değil.
Sen sadece yanlış oyundasın belkide

Herkes otobanda.
Sen stabilize yolda, süspansiyon test ediyorsun.

Kader kartları karışık verdi.
Herkes eline bakıyor, sen masayı sorguluyorsun.

Evlilik, çocuk, başarı…
Onlar vitrin.
Sen depo.

Evren patron değil.
Sen de stajyer değilsin.
Bu sadece mesaisi uzun bir hayat.

Bunları doktora soyle, 11. ilaci eklesinler, umudun yeşerebilir.

Ama ne demiş filozof, umut işkencenin suresini uzatir. :)

Üst Alt