Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her hangi bir kamu kurumunda çalışan Şizofren arkadaşlar, deneyimlerimizi paylaşalım

çirkin

Çok üzücü bir durum.Ateş düştüğü yeri yakar. Geçmiş olsun

Biraz önce Akıl Oyunları nı izledim

Kendini önemli biri sanma , yakınındaki kişilerden kötülük göreceği düşüncesi ,internet ve tv. de kendinden bahsedildiğini sanma şizofreni belirtisi midir yoksa başka bir hastalık mı ?

MAYDONOZ sağolun bence de şizofreni değilim iki kere bu tip atak geçirdim ikisinde de depresyondaydım .

@MAYDONOZ ben takıntılı bir insanım benim sorunum bu.

Son düzenleme:
deep_blue85

merhaba deep_blue85

Kaç senedir memurluk görevini yapıyorsun ? Bir devlet okulunda mı memurluk yapıyorsun ? Hangi ilaçları kullanıyorsun ? Psikolojik yönden engelli olduğun için çalıştığın kurumda sana yapabileceğin, yaparken zorlanmayacağın işleri mi veriyorlar ? Çalıştığın kurumda milli eğitimde düz bir memurun yaptığı, yapabildiği işleri mi sana veriyorlar ? Çalıştığın kurumdan memnun musun ?

Ben biraz da kendimden bahsedeyim. 2 yıllık üniversiteden açıköğretimden Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldum. 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı 2 yıllık üniversite mezunlarının girebildiği Engelli Memur Sınavı açtı. Bu sınavda sorulan sorular çok kolaydı. Bu sınavda başarılı oldum ve yaşadığım şehir Ankarada evime yakın olan bir ortaokula memur olarak atandım. Çalıştığım okulda Okul Müdürü ve Müdür yardımcıları Psikolojik yönden engelli olduğumu Şizofren olduğumu biliyorlar. Okulda benden başka bir tane daha ücretli çalışan memur var. Bu memurda psikolojik yönden engelli olduğumu biliyor. Bu yazdığım kişiler dışında başka kimse engelli olduğumu bilmiyor. Bana okul müdürü ve müdür yardımcıları psikolojik yönden engelli olduğumu bildikleri için yapabileceğim, yaparken zorlanmayacağım işleri veriyorlar. Milli Eğitimde düz bir memurun bir okulda yapması gereken işlerin hepsini yapamıyorum. Ben çoğunlukla getir götür işlerini yapıyorum. Çalıştığım okuldan ilçe milli eğitim müdürlüğüne evrak götürüp, tekrar ilçe milli eğitim müdürlüğünden çalıştığım okuluma evrak getiriyorum. 2010 yılının Eylül ayında da memurluğa başladım. 16 yıl çalıştıktan sonra engelli memur emekliliğinden yararlanarak emekli olmak istiyorum. İnşallah emekli olduğum günleri görürüm.

Ekpss ile meb e hizmetli olarak atandım. Büyük ihtimal okulda göreve başlayacağım.bir şizofreni hastası olarak nelere dikkat etmeliyim.

Üst Alt