Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her insan korkularıyla yaşar. Benim fobim ise engellilerdi...

standers

seninle çok ortak yönümüz var ben sağlam bir insan iken beyin ameliyatı sonrası felç kaldım.evlendim 5 yıl oldu benimde sakat fobim vardı ama artık yok hatta onlarla daha iyi anlaşabiliyorum kısmi felçli arkadaş bulamıyorum. evliliğime gelince sağlam bir insanla evlenmişdim tüm özverili davranışım sonucu bitti bıktı çünkü sağlam olduğu için

dünyalı bu konuda fırsatçılık yapabılecek bırıyle karsılaşacagımı dusunmemıştım :) şayet projemı gercekleştırebılırsem,tum gelır engellı olup maddı sıkıntılar yuzunden okuyamayan ogrencıler ıcın bagıslanacak.ben hıc bır maddı kaygı gutmeden,hatta elverdıgınce basım yayın masraflarını kendı cebımden karsılamayı dusunebılecek kadar özverılı davranıyorsam,maddı gelır kaygısıyla bu işin içinde yer almak ısteyenler uzak olsun lutfen.

bana öfkeyle yaklaşan arkadaşlara gelınce,fobının kelıme olarak karsılıgı anlamsız korkulardır.bu korkumun son derece sacma oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum nıtekım yaşadıgım bu rahatsızlık ve sızlerı tanımış olmak benım ıcın bır fırsat oldu bu korkumu yenmek anlamında.bir sonrakı adımda engellıler dernegınde gonullu olarak çalışabılırsem hayata bakış açımı etkıleyecek çok önemli bır adım olacak benım için

amicable evin içinde koltuk degneklerı olmadan topallayarak yuruyebiliyorum ama bır muddet sonra korkunc agrılar başlıyor.doktorum bu tıp agrıların normal olmadıgından bahsettı.yarın kontrolum var umarım 4. amelıyatı olacaksın demez bana oturup aglarım artık yettı canıma :)

Selmaın alykum oncelikle sizi takdir ediorum standers.neden mi cunku siz gercekten hayattan bazı seyleri almişsiniz elhamdulillah farkındasınız ki ve size soyle soyleyebiliirm engelli olmak suc deildir kimse istemez engelli olmayı deil mi :) ama sana bir sır vereyim mi ben hastaliğimi cok sevdim kabullendim ve ilahi takdire sukur ediorum emin ol eskiisnden daha mutluyum bilmem anlata bildim mi saygılarımla ..selam ve dua ile kalmanız dileğiyle standers

standers

inşallah dr.kontrülünde istedikleriniz alırsınız moraliniz bozmayın sağlığınız elden gittiğinde anlıyorsunuz değilmi bende öyleydim dualarım sizlerle

he he he boşuna mı attım o kadar taklayı o kadar hakkım olsun şaka bir yana bu kapaktan sonra iğleştiğinizde unutmazsanız kitabınız için maddi manevi desteğe hazırım. Fobi sözünüzün yanlış anlaşıldığını düşünüyorum öcü olan korkulacak olan engelliler değil engeller diye düşündüğünüzü biliyorum.

Bence olayi cok dramatize etmissiniz, bir daha yuruyememe vs. bunlar o an icin sizin icinde bulundugunuz durumla olan dusunceleriniz, hayata siki siki tutunmak dediniz ya bu sadece ve sadece olumlu dusunmekle olur, siz hep olumsuz yanlari dusunup karartmissiniz ruhunuzu, mesela nelere sahipsiniz bunlari hic dusundunuz mu? Onlar icin ne yaptiniz ve onlar icin birsey yapmak sizi mutlu etmedi mi? Ya da hep sizin icin mi birseyler yapilmasini beklediniz? Site diyorsunuz ya donum noktam diye, bence saglikli bir insan olarak dua edin ve buradaki insanlarin ruh halleriyle kendi ruhunuzu tatmin etmeyin, ne hastaliklarla ugrasanlar var sadece kendinizi guclu hissetmek adina kirmayin baskalarini farkinda olmadan, burada yazdiginiz tum yorumlari okuyarak cevapliyorum

geçmiş olsun arkadaş inşallah bir şey olmaz ama sorun yok bir şey olmasa bile yarın sende bir engelli raporu çıkartırsın gidersin o beğenmediğin sevmediğin engellilerin haklarından yararlanırsın iş bulursun beleş trene binersin üstüne de bir sigara yakar ya bu engellilere de ne güzel haklar veriliyor der geçersin dışarı çıkamayan senin gibi insanlar yüzünden hayat kuramayanlar da evinde oturur bu laflarım sana değil yanlış anlama tüm bu tarz düşünüp de sonradan böyle yapanlara ... hatta olmadı burada moderatör bile olursun ne olacak ...

Üst Alt