F.Atagan' Alıntı:Pusula firmasının bir yöneticisi olarak foruma üye olup bilgi vermek istedim ancak Spartacus isimli arkadaşın yazdıklarından da üzüntü duydum. Fiyatlarımızı başka hangi firmanın fiyatlarıyla mukayese etti bilmek isterim doğrusu. Sömürülmekle ilgili süphesi varsa kendisi İtalya'dan istediği kiti ithal edebilir ve yardımcı oluruz.
Amacımız bedensel engelli insanların araç kullanabilmeleri için, engellerine uygun kiti araçlarına monte ederek onlara hareket özgürlüğü sağlamak. Takılan kitlerin tamamı CE belgeli olup İtalyan Guidosimplex firmasından ithal edilmektedir. Firmanın www.guidosimplex.it adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Öncelikle Fiat markalı araçlara taktığımız kitleri 2008 yılından itibaren diğer markalarada takmayı planlamaktayız. Özür durumuna göre kitler hakkında bilgi almak isteyenler bana fatagan@pusuladesign.com adresinden mail ile ulaşabilirler.
Foruma pek sık girmediğim için mesajınızı bayaa bir gecikmeli gördüm...
Fakat yazdıklarınız pek ikna edici değil... Hatta fikrimi destekleyici yönde... İthal edip yüksek fiyatta satılıyor...
Elinizde imkanlar varken neden ithal yerine kendi üretiminizi satmıyorsunuz?...
CE belgesi olmayan ürün mü kaldı?... 2 gün sonra bozulan Çin Mallarında da var o...
Misal; her 2 ayak engelliler için olacak tertibat ittirince fren çekince gaz görevini görecek bir tertibat... Tabiri caizse atla deve değil... Son kullanıcıya montaj dahil 250-300 YTL'den fazlasına mal olmaz... Olursa satan deli kar payı koyuyor demektir...
Ayrıca bir de montaj bedeli koymuşsunuz... Sizden aldığım malda neden montaj bedeli dahil değil?...
Fiyat: 912 YTL+KDV
Montaj: 90 YTL+KDV
İnsaf yahu... Yurt dışından 8.000-9.000 YTL'ye araç ithal edilecek 1.000 YTL.'ye tertibat taktırılacak...
Sakın bana bu İtalyan Malı demeyin... Yapmak isteyen girişimci firma kendisi de yapar bunu...
Aynı olay tekerlekli sandalyelerde de var... 23 yıldır tekerlekli sandalyeye binerim hala en adi sandalyeler Türk Malı... Alman sandalyeleri her seferinde daha da iyileşiyor...
Arkadaş al bir Alman Malı sandalyeyi koy önüne... Bak bakalım elin adamı nasıl yapmış?... Bu kadar mı zor bunu yapmak; hala tekeri ayrı-ayaklığı ayrı oynayan sandalye üretiyorsun...
29 yaşındayım, 29 yıldır engelliyim... Bu zihniyet yüzünden Türkiye'den bir ihtiyacımı karşılamak içimden gelmiyor... Biri(ler)inin yurtdışına gitmesini veya yurtdışından gelmesini bekliyorum...