Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herhangi bir tanı söylenmedi, rahatsızlığım ne bilmiyorum. Nasıl öğrenirim?

Bipolar degilsin. Bipolar tanısı konmak öyle kolay degil. 3 , 5 yıllık bir tedavi süreci ve sana verdikleri ilacın kanda takip edilmesinden sonra BiPOLAR TEŞHİSİ VE HANGİ SINIFA GİRDİGİNE KARAR VERİLİYOR

neoplis

Benim rahatsızlığım nedir hocam bana bilgi verebilir misiniz? Doktoruma soruyorum korkulacak bişey yok diyor bana. Sanki yaşayacak mıyım ölecek miyim diye soruyorum

Yok kardeşim ben heyete girmedim tedavi görüyorum.yalnız kolay kolay 40 vereceklerini düşünmüyorum.

İlaç olarak sadece rixper 1 mg kullanıyorum.

Bipolar, şizofreni, piskoz gibi rahatsızlıklara en az 40 veriyorlar.

Geçen günlerde bir kardeşimiz heyete girdi. Depresif epizodlar tanısıyla. Doktor dedi depresyona veremiyorum. Bipolar olsa verirdim dedi. Arkadaşımız 12 sene dir ilaç içiyor , düşünün.

Arkadaşlar depresyon ve benzeri hastalıklara % 40 ı gecen rapor vermıyorlar. Psikiyatride 1 hastalık için farklı oranlar var. Mesela Bipolarsın ilaç içiyorsun doktor ilaçları kan tahliliyle takip ediyor . Belli bir süre takipten sonra doktor kan tahlillerine bakıp diyorki bu hastalık ilaçlarla düzeliyor veya ilaca ragmen düzelmiyor diyor. Bu ilaçların durumuna göre size oran veriyor.

Engelli raporumu heyet sonrası hemen alabilir miyim?

Salı günü heyete giriyorum. Engelli raporunu heyet sonrası hemen alabilir miyim?

Engelli raporu için heyete girdikten sonra ne zaman sonuçlanma oluyor?

Heyet raporları ortalama kaç gün sonra sonuçlanıyor?

Üst Alt