Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hesabımın silinmesini istiyorum.

Konular
70
Reaksiyonlar
396
Forumdaki hesabımın yazdığım mesajlarım ile birlikte silinmesini istiyorum. Belki ileride tekrar hesap açabilirim ama şimdilik silinsin.

Bende hesabımın silinmesini istiyorum. Mesaj da attım yöneticilere geri dönüş yapılmadı.

niye silinmesini istiyon nolduki

İlgili kişinin hakları

MADDE 11-
(1) Herkes, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) 7 nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

sitedeki mevcut mailiniz (örnek@hotmail.com) ile engelliler.biz site mail (admin@engelliler.biz) adresine forumdaki adınız profile linkini belirten ilgili kanu mevzuatı alıntı gösteren dilekçenizi mail olarak atın 30gün içinde işlemler yapılmaz ve cevap almazsanız "KVKK - Şikayet Modülü" sayfasına e-devlet üzerinden giriş yaparak mevcut dilekçenizi karşı taraf forum bilgileri ile ekleyip kvkk kuruma, ayrıca yine dilekçenizi çıktı alarak en yakın adliye/ savcılığa şikayette bulunabilirsiniz.

örnek dilekçe için chatgpt gibi ai programlarından yardım alabilirsiniz.

BASİT ÖRNEK::

veri sorumlusu : engelliler.biz
web adresi: www.engelliler.biz
mail adres: admin@engelliler.biz

veri sahibi : siz (forum adınız)
veri sahibi mail adresi: forum kayıtlı mail adresi

konu : 6698 sayılı kanun hakkında verilerimin silinmesi/düzeltilmesi vb

ilgili kişisel veri koruma kanun hakkında "engelliler.biz" forum üyelim ,mesajlarım,fotoğraflarım,resimlerim, konularım ile ilgili paylaştığım tüm içeriklerin silinmesini/ düzeltilmesini talep ederim.
GÜN-TARİH 01. 01. 1234

veri sahibi
AdSoyad

ayrıca gönderdiğiniz mail mesajını saklayın

Son düzenleme:
Üst Alt