Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hezeyan tipi vesveselerim

İşyerineyim. Tabi ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. Lavabodayım bir kadın arkadaş hararetli hararetli konuşuyor 2 arkadaşla. Benim hakkımda mı konuşuyorlar, olabilir ama düşük bir ihtimaldir. Bir besmele çektim orda kapattım konuyu.

bir insan nereye giderse gitsin vesvese verebilir mi ?
kendimi cin zannediyorum

Kabe'deki hacılar bile birbirine bağırıyorsa evet ahirete gitmedikçe vesvese alacağız

@Ahmet T,
Cinler böyle birşey değil. Cin algını değiştir araştır. Mantık yürütme ile bulunabilecek şeyler değil bunlar. Bu konuda bilgili bir abi vardı gerekirse onla irtibata geç. İsmini vermediği bir kitap vardı.

@Pickle,

Evet öyle oluyor. Biraz fazla zekadan kaynaklanıyor bu bence. Aradaki bağlantıları, ayrıntıları öyle bir buluyor, fark ediyoruz ve dolduruyoruz ki emin oluyoruz bizim hakkında konuştuklarına ama gidip sorsak yüzde 90 farklı birşey çıkacak. Bi sefer de kendimizi inandırmak için onların yalan söylebileceğini düşüneceğiz.

Hakkımda konuşuyorlar ve düşünce okuma vardı bende de bir ara kurguladığım şeyler o kadar mantıklıydı ki bire bir uyuyordu o kişilerle o insanlar düşünse düşünse böyle düşünür konuşsa konuşsa böyle konuşur yani o derece haliyle de kurguladıklarıma inanıyordum .

Belki de gerçekten hakkınızda konuşuyorlardır

Unideyken arkadaş ortamında oturuyoruz. Hakkımda konuşuyolar yani duyuyorum. Benimle mi ilgili konuşuyosunuz dedim yok kanka niye senin hakkında konuşalım dediler. Artık bana mı öyle geldi bilemem

@Ahmet T, Hepimiz ölümlü sıradan insanlarız Ahmet ekstra bir özelliğimiz yok böyle dümdüz insan en azından ben öyleyim🙂 sende öylesin😉

EGO ya bindim arkamdakiler bu ne pis bir cin böyle dediler herşey o kadar gerçekci oluyor ki inanmamam elimde değil

@Ahmet T, Sorun zaten gerçekçi olması gerçekçi olmasa hasta olmaz sağlıklı olursun zaten.

Ama emin ol sen dümdüz bir insansın ölümlü insan üstü özelliklerin yok cin, melek, peygamber, mehdi, mesih veya süper kahraman özel seçilmiş kişi değilsin kimse seni takip etmiyor.

@kara duman,

Şu an her psikiyatri kliniğinde en az bir tane Mehdi vardır, Mehdi olmak insanın hoşuna gidiyor. Bir kılıç sallıyor bir çok kötüyü yok ediyor diyorlar.

Hatta espirisine hocam bana bir gün ya gerçek Mehdi'yi hastaneye yatırırsak ne olacak dedi diyor.

Üst Alt