Sayın vt. Ben down sendromlu kız çocuğu annesiyim. Bu durumu yaşamadan atıp tutmak çok kolay. Tabii kapatalım kurumları, çocuklarımız geri kalan hayatlarını evlerde geçirsinler. Yada sihirli bir değnek değdirelim devlet okulları harika olsun. Ben kızımın mecburi olarak gittiği okulundan biliyorum, hem temizlik açısından çok kötü, hemde eğitim açısından sıfır olduğunu. Geçen sene zar zor gönderdim çocuğu okula.haftada bir yada iki gün. Zaten kızım o okulu hiç istemedi, çünkü çocuklar güler yüz istiyorlar, bu güleryüzün para karşılığı olmasının onlar açısından hiç bir sakıncası yok. Ayrıca devlet okullarında bireysel eğitim verilmiyor. Belki farkında değilsiniz ama bizim çocuklarımızın bireysel eğitime ihtiyaçları var. Şimdi her şey bittti, bütün yolsuzluklar çözüldü, sıra geldi bizim çocuklara. Bana ne yolsuzluk yapılıyorsa kurumlarda, devletin müfettişlerinin başka ne görevleri var. Yolsuzluğun sorumlusu ne biz engelli çocuk ailelere nede bizim melek yavrularımız. Haaa hiç merak etmeyin, bu para zaten devletin cebinden çıkmadı. Nedense herkes öyle sanıyor. Kısacası biz engelli çocuk aileleri, çocukalrımız iyi şartlarda ve mutlu olarak eğitim almasını istiyoruz.