Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç bir şey yapmadan hep evde oturmak istiyorum...

Denis55

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Yasadıklarım agır geldi,atipik psikozum,omurilik tümör ameliyatı oldum,sol kolumda kuvvetsizlik,hissizlik,uyusma var,hep evde oturmak istiyorum,hareket etmek istemiyorum,fizik tedaviye bile gitmek zor geliyor...

Bence bir sure kendinizi ruhen zorlamayin. Ama sevdiginiz, keyif aldiginiz seyleri internetten de olsa yapin. Film, muzik, kitap okumak vs. Tatil modunda olun ve sucluluk duymayin. Gecmis olsun. :)

@Samarra,

Fizik tedavi uzmanı dediki ameliyattan sonra dokksan gün icinde saglıgına kavusamazsan birdaha düzelmen zoroluyor dedii,fizik tedavi dısında dogruduzgun hareket etmiyorum,piisman olmaktan korkuyorum

Ah, o zaman kesinlikle her iki alanin doktoru ile de koordineli bir sekilde gorusun. Bedeninizin sagligi onemli ve bazi seyler geri gelmeyebilir.

hocam herkesin şuan psiko bozuk kime sorsan senle aynı durumda :D sağlıklısı bile işe gitmek istemiyor sokağa çıkmak istemiyor :D

Üst Alt