Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç cin gördünüz mü ve buna inandınız mı?

Skyline

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
22
Benim ilk deneyimim 15-17 yaşlarımda oldu. O zamanlar boy abdesti almıyordum ve sabahladığım bir gün yatağa yattıktan sonra bacağıma çarşafa benzer bir şeyle vurulduğunu hissettim. Dönüp baktığımda sis bulutu gibi ama kapkara bir süliet gördüm.
Diğer deneyimlerim halisülasyon görmek oldu. Yine halisülasyondan önceki birkaç ay boy abdesti almamıştım. Bu halisilasyonlar o kadar gerçektiki haftalarca sürdü. En son aklım başıma gelince bunu bana görünmeyen varlıkların yaptığını anladım. İnanıp inanmamak size kalmış herkesin dini kendine. İyi bayramlar.

Hocam psikozdan önce hiçbir belirti yoktu. Aile akrabalarda da yok böyle hasta olan. Birden bire başladı bunada ben sebep oldum. Aklımdan birşeyler yapmayı denedim ve kendimi halüsilasyonun için buldum. O an gerçek zannediyordum film gibi geçti kendimi deccal sanmamdan tut hikayenin sonu Matrix filmine kadar dayandı.

Cinler görünmez bildiğim kadarıyla, çoklu kişilik bozukluğunda (disosiyatif) kendini gösteriyorlar.

Halüsinasyon... Akıl sağlığı bozuk kişilerde, yaşadıkları toplum ve değer yargıları neyi düşünündürüyorsa, onu görmek, duymak şekilde karşılık bulur. Doğru ilaç kombinasyonu ile bu halüsinasyonlar yok olur. Müslüman toplumlarca cin görmek popülerdir.

Tabii ki gördüğünü sandığın şeyler gerçek değildi.

Bende de oldu. İlk 2012 senesinde cin görmeye başladım. Tedaviye başlandı. Gittiğim devlet hastanesinde ki doktor bana doğru teşhis koymadığı için her 6 ayda bir gittiğim kontrollerde ek bir ilaç daha yazıp yolluyordu. Evim ecza deposuna döndü ve daha kötü oldum. Daha sonra özel klinikte tedavim devam edildi. Bipolar bozukluk teşhisi konuldu. 7 sene oldu bu doktora gideli. Ve 14 aydır remisyondayim. İlaç dozlarım düşürülüyor. Ve cin görmem, ses duymam, hezeyanlarım kesildi. Şu an çok sağlıklıyım çok şükür. Doğru tedavi, doğru ilaclar ve doğru dozlarla oluyor. Ve geriye ne cin kalıyor ne başka birşey.

@Polmiks,

😅🤣😂

Gece yatmadan önce sosis ye ve yat bu hayat insana her şeyi gösterir. 😂
Banka borcun varsa sıçrayarak uyanırsın.
Sosis yersen kabus görürsün. Halk dili buna karabasan der. Sesin kesilir ve üzerine 1 ton yük biner kaçmak istesen kaçamazsın, bağırmak istesen bağıramazsin çünkü uyku felçi geçiriyorsundur.
Kışın yüzünü yıka ve direk soğuya çık aha bunu cin çarptı diye yüzüne terlik ile vurarak seni tedavi eden ülke insanları orta doğu insanıdır. Aslında soğuktan yüz felçi geçirmişsin.

Bilimsel
Fizik
Matematik
Kimya
Biyoloji
4 büyük kitaptır.

Son düzenleme:
Cinlerle iletişime geçmek istediğimde görmüştüm bir tane. Başka hiçbir psikotik belirti yoktu birkaç saniyeliğine cin görmem dışında. Belki beyin bu tarz şeyler düşündüğünde farklı çalışıyordur. Bu da cin görmeye sebep oluyordur. Zaten yapılan bir araştırmada spiritüel uğraşları olan insanların beyni psikozlu insanların beynine benziyormuş.

Ruh cagirmakta halisinasyon kendini bilmeyen aptallar inanır inanmiyanlarda kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim den çin süresini okur

@Skyline,
Ben inanıyorum zaten cinlere inanmamak dine ters gelir çünkü zaten cinlerden ve kötülüklerden korunmak için felak ve nas süreleri var, bana da çok önceden çok oluyordu artık eskisi gibi olmuyor elhamdülillah🤲❤️
Gusül abdestine de dikkat et dostum ondan dolayı da olabilir mümkün bence.

Ve ben büyüye de inanan bir insanım
ALLAH BÜTÜN KÖTÜLERDEN VE KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN HEPİMİZİ 🤲

@Skyline,

Islam dini geregi cinlere iman etmemiz farz ayni sekilde bende gordum tepemden gectiler simsiyah kapkara bi duman gibiydi 1 2 saniye tepemde durdu sonra birden salona firladi olayida soyle ozetleyim eski sevgilimin evine ailesiyle tanismak icin izmire gitmistim erkek kardesiyle ayni odada kaliyodum evde hic bir skinti yok ama kalicagim odaya gectigim de bana bi korku geliyodu ama odadan cikinca tuhaf bi sekilde korku gidiyodu ve erkek kardesiyle ayni odada yatmama ragmen tek olmadigim halde yine odada korkuyodum tam yatmaya basladim tam uykuyla uyaniklik arasi bilimcim hafif yerindeyken birden ruzgardan perde acildi tepemde simsiyah bir duman 1 2 saniye durup hizla salona isik hiziyla uctu korkumdan bagirmistim hatta sonra anladim ki isin icinde buyu muyu farkli seyler varmis ucuz yirtmistim iyiki ayrilmistim

Cinleri şeytanları çırak bırakan tövbe ettirecek insanlar türedi ifridi varlıkların dahi aklına gelmeyecek kötülükleri şeytanlıkları akıl eden uygulayan insanlar varken gòrünmeyenlerin göz perde gerisindekilerin peşine düşmeyi doğru bulmuyorum

Bunlar da birşey mi canım. Ben çocukken uzay gemisi görmüştüm. Böyle 700-800 mt ileride tepenin arkasında dönüyordu havada. Önce arkadaş çevresini çağırıp gösterdim sonra mahalledeki büyüklere haber verdik. Bir kısmı inanıp gelmese de mahallede ciddi bir kargaşa yaşandı. Korkanlar, evine kaçanlar, yakınına gitmek isteyen cesurlar... Sonra öğrendik ki gördüğümüz şey, o dönem popüler bir radyo kanalının UFO şeklinde reklam balonuymuş.

*Evrende herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır.

@Polmiks,
Sünni İslam'a göre imanın şartları
  • Allah'a iman.
  • Meleklere iman.
  • Kitaplara iman.
  • Peygamberlere imân.
  • Ahirete iman.
  • Kader ve Kazaya iman.

Üst Alt