Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç cin gördünüz mü ve buna inandınız mı?

Cinler eğer varsa iletişime geçildiği taktirde insanları inancıyla sınıyorlar. ben allaha kitaba inanmıyorum diyenle nasıl uğraşacaklar. illaki o durumunda örnekleri vardır ama çarpılanlar genelde müslüman oluyor.

Arkadaşlar konu dönüp dolanıp inanmaya geliyor ama aslında başlıktaki amaç inanıp inanmamak değil. yani tabii ki tanrı var yok başka bir mevzudur ama bu başlıkta olan şey, psikiyatrik rahatsızlığı olan kişilerin yaşadıkları duygu karışıklıklarını cin ve benzeri saçma sapan şeylere bağlamaları. Eğer bunlara bağlanırsa muhtemelen ilaç da içilmiyor, hacı hocaya gidiliyor ve bu, insanların çok daha kötü olmasına neden oluyor.
Yaşadığınız şeylerin nedeni ilaçlarınızın düzenli alınmaması ya da ilaç kombinasyonunun henüz oturmamış olması. İlaçları doğru aldığınızda göreceksiniz ki ne cin var ne başka bir şey. Ya da cinler ilaçları sevmiyor ve gidiyor o_O

Yaş 21 öğrenci evinde 3 erkek kalıyoruz. Kızlar ve ortam iyi yani yalnız gittiğimiz mekanlarda alkol alıp kavga eder ve gelecek kaygısı ile eve dönerdik. Kendi işimizi kuracak sermaye yok ve evlilik planları yapıyoruz. Bir gece yan odada yatan arkadaşım Allahu Ekber diye bağırmaya başlamış salonda yatan arkadaşım evin kapısını açıp çıplak ayak dışarıya kaçmış neyse gürültüye uyandım ve kaçan arkadaşıma eve gel diye ikna etmeye çalışıyorum. Bana diyor ki Allahu Ekber diye bağıran arkadaşım çarpılmış ve arkamda duruyor. Gece nöbet tutarak uyuyalım dedim ve uykuya daldım vücudum titremeye başladı hemencecik beni uyandirdilar. Hocaya gittik karanfilleri kapı eşiğine dökün dedi ve okunmuş suyu yastığa yatağa dök dedi. 1 hafta uyguladık bu formülü ve muska bile yazdırdık yalnız hoca bizi iyi düdükledi güzel paramızı aldı yani şimdi aklıma geldikçe cehaletimize gülüyorum.

Günlük yaşantı kötü olaylar kavga ve gelecek kaygısı hepimizi olumsuz etkilemiş ve bilinç altımıza yerleşmiş uyku esnasında beynin özgür kalması ile bu olayları tetiklemiş.

@amber,
Doğru söylüyor herkes elhamdülillah müslümanim diyor ama iman etmiyor.😂

@amber, İman; bir şeyi gönül huzuru ile benimseme, ona içten ve yürekten inanmadır. İslâm'a göre iman, Peygamber Efendimizin Yüce Allah'tan getirdiklerinin doğru olduğunu kabul edip, onlara gönülden inanmaktır.

Gördüm, ve inandım; lakin gören arkadaşlarımda oldu aynı bulunduğum yerde. Fakat ne hikmettir ki, aynı zamanda paranoid şizofreniyim..

Bilader cinlere inan mak başka onları gördüm demek başka şeydir sen gördüm dediğin şey görsel halüsinasyondur . Bende bir zaman benzer bişey yaşadım onları duymak görmek bir halüsinasyondur eğer bunlara Çin dersen daha işin zorlaşır korkmaya başlarsın veya onlarla konuşman başlar ve konu konuyu açar ilişkin psikoz atağına girer artık yani ilacında olabilir sorun ya sana gösteriyor halisünasyon ü yada işe yaramıyor güzel profesyonel bir doktora git yoksa gün olur sana der camdan atla yoksa cehenneme gidersin sende atlarsın veya bunun gibi emirler olur. Maalesef Türkiye'de istanbul dışında iyi psikiyatriler bulmak zor ama sizde psikiyatri hastaları olarak iki ayda üç ayda bir İstanbul'a gidip gelebilirsiniz moodist psikiyatri hastanesi ve np istanbul beyin hastanesi çok iyi hastaneler profesörler tedavi yapıyor benim gibi ilaç yan etkisi nden etkilenen birine devlet hastanesi yaramıyor çünkü ilacı baş geç doz yüksek ilaç ters basıyor ilacı geçiyor üç dakika sürüyor tedavi ben devlet hastanesinde rezil oldum iyi iş yapmıyorlar diye gördüm ama hasta var ilacı yararlı oluyor onlar başka . Allah tüm psikiyatri hastalarına şifa versin belki birgün şizofreninin psikozun bipoların OKB nin ilacı bulunur veya kökten iyileştiren ameliyatı ve benzeri teknikler..................

@-ARAGORN-,
Ankara ve İstanbul iyi diğer yerleri bilmiyorum. Birebir hasta ile ilgilenen başkent üniversitesi hastanesini tavsiye ederim. Hiç sıkılmadan 1 saat ya da yarım saat hastayı dinler ve gerekli analizi yaparlar. Şuan nasıl bilmiyorum.

Bu konuda dışarıdan gazel okuyan birisi olarak, bana göre bu tür sıkıntılı durumlarda bence müracaat adresi resmi sağlık kurumları olması gerek. Özel hastanelerin bile bence güvenilirliği tartışmalıdır.
İnançlı birisi olmama rağmen, üfürükçülere gitmenin çoğu zaman cebinizin boşaltılmasını peşinen kabul ettiniz manasına gelir diye düşünüyorum

Tencere çalarak cin çıkaran bir üfürükçü vardı. Kapısında kuyruk olurdu sonra haberlere cikiti. Parayı kaldırmış sahtekar hâla bunlara inanan var.

hacı hoca cin falan filan ilerini bırakın eğer görüyorsanız bildiğiniz delirme belirtileri gösteriyorsunuz. Şizofreni yada başka hastalık olabilir derhal bir sağlık kuruluşu ile iletişim kurun. Psikiyatrik hastalığınız varsa DR niz ile görüşüp ilaçlarınızı kontrol ettirin. Cin kardeşlerin işi gücü yok size mi görünecek ? Bunlar halüsinasyon, delirme belirtileridir. Siz bunlara dikkat etmezseniz yarın kundak daki bebeğinizi bile öldürürsünüz çevrenize zarar verirsiniz.
Hiç kimse cin göremez tekrar söylüyorum önleminizi alınız sonra üzülürsünüz.

@amber,
İsteyen istediği bilgi kaynağını kullanır. Yapay zeka kullanınca bilgi değer mi kaybediyor? Eminim sen erol'dan daha fazla yapay zeka kullanıyorsun. Yemin edebilirim ama ispatyamam😀🤪

Cin musallatı dediğimiz şeyin tıptaki adı çoklu kişilik bozukluğudur.

Üst Alt