Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiperlipidemi hastalığı için verilecek rapor oranı nedir?

Behçet 10 puan veriyorlar diyorlar bazıları 20 hiperlipedemi bazen vermilorlarmış bugün girdim heyete bakalım ne çılacak hayırlısı tesekkur ederim cevabımız için

@oxzd, teşekürler bugün girdim heyete bakalım sonuç ne olacak

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@orhan225, Geçmiş olsun Kolesterol veya Trigliserid yüksekliği sebebiyle raporlu ilaç kullanıyorsanız oran vermeleri gerekiyor.

Hiperlipidemi Engel Oranı %10

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@BnymnYldz, tip2 ile birleştirip 28 veriyorlar hocam

@orhan225, vermezlerse kolesterolden oran benim raporu size gönderirim onların münasip bı yerlerine gösterirsiniz.

@oxzd, Birleştirilince formüle göre 28 olur evet doğru. Tek başına olursa Hiperlipidemi oran %10 öyle diyelim.

Birleştirme yapınca Hiperlipidemiye -2 kesik atmış gibisin 😅

Tip2 ye -2 kesik atsak 18 olsa + Hiperlipidemi 10 desek yine 28 olmaz mı 🤔

Tek bir bölümde verilen oranlar önce kendi içlerinde formülize ediliyor.

Hiperlipidemi için bazen doktorlar oran vermek istemiyor ama raporlu ilaç kullanılıyorsa hasta hakkını aramalıdır. İyi Geceler

@BnymnYldz, 😄 haklısın hocam ama ben aynı hastaliklardan 5ay önce rapor aldım.raporda tip2+hiperlipedimi=28 yazılmış ondan öyle bilgi verdim.tip2 yi herzaman 20diye kabul ettiğimiz için kalan 8de kolestrol 😄

@BnymnYldz, @orhan225 buraya raporu nasıl yükleyebilirim 10dakkadir bulamadim

Son düzenleme:
@oxzd, Boşver raporunu herhangi bir siteye yükleme. Bana da aylar önce Hiperlipidemi tanısı koyuldu oran vermemek uğraştı doktor ama ilaç raporu gösterdim ve tekrar tahlil falan verdim o şekilde oran alabildim. Soruyu soran arkadaşa da inşallah hakettiği oranı vermişlerdir hakkında hayırlısı olsun.

Üst Alt