Pasini hizmet birleştirmesi yaptıktan sonra İznim 30 gün oldu ve kullandım ama Derece / Kademe ye etki etti mi, etmedi mi şu an emin değilim Bordrom da ( KHK derecesi 4/2 ) -- ( Emekliliğe esas olan 3/2 ) bu emekliliğe esas olan için 2005 Yılında Devlet 1 derece vermişti sanırım o dur. ama benim iznim 30 gün olduğuna göre KHK da etki etmesi lazım diye düşünüyorum. neyse bu kafa karaşıklığını sizler için pazartesi kurumumun Personel Şubesine sorucam , YA!!!! birde bana biz hata yapmışız demiyorlar mı. Yok artık derim
Ufukalp Bey; Ben özel de Turistik bir otelde Resepsiyon da çalışmıştım. Yani Avukat, Öğretmen, Teknik personel değildim ha eğer sadece bu Mesleklerin hizmeti etki ediyorsa o zaman bana nasıl 30 gün izin verdiler bende anlamadım dediğim gibi pazartesi günü sorup öğrenecem size de yazarım
Ufukalp bey; aylığıma hiç etki etmedi, AÖF Ön lisans bitirdim İntibak yaptırdım 8 Kademe yani 8 yıla eşdeğer birden düştüm ama o bile aylığıma sadece 12 tl bir etkisi oldu hizmet birleştirmesinde 3 yıllık SSK hizmetim 3 kademe eşit 8 kademe nerede 3 kademe nerede yani maddi anlamda hiç bir etkisi yok herhalde Kadromuz Hizmetli olduğu için