Evet
İlker kardeşim öncelikle tebrik ediyorum ve hayırlı uğurlu olmasını diliyiorum.
paylaşımı biraz inceledim İlker kardeşim öncelikle maaşın konusuna açıklama getireyim 06/09/2010 göreve başlaman olduğuna göre 9 günlüklük yevmiyen ve 1 aylık maaşını düşünürsek eline geçen maaş normal.
Gelelim Okul Müdürünün verdiği görevlere ( bu konuda tecrübeliyim 20 yıllık Devlet Memuruyum) Okul Müdürü senin özürlü olduğunu göre göre sana bırak 6 sınıfı 1 sınıfı dahi temizletemez asaletinin tasdikenmesini falanda bekleme
Memuriyete başladığın gün aslında asaletin tasdiklenmiş demektir senin asaletinin onaylanmaması mümkün değildir
Okul Müdürü senin asaletini seve seve olmasada bir şekilde tasdiklemek zorunda çünki sizler Hizmetiçi Eğitime tabi tutulacaksınız onun içindirki Müdürün senin asaletini tasdiklememe gibi bir lüksü yok
İlker kardeşim şunu asla unutma "Devletin Dili Yazıdır." Müdürünün sana verdiği görevleri kendisinden yazılı olarak iste resmi yazıyla tarafına tebliğ edilen görevleri ise Özürlü Kimlk Kartı yada Sağlık Raporunla birlikte bir dilekçe ile kurumuna başvur kurumun senin dlekçeni dikkate almak zorundadır eğer almazsa bir üst makam olan İlçe Milli Eğitim Müdülüğüne baş vurma hakkın vardır. ( Okula verdiğin Dilekçenin bir örneiğini mutlaka ekle) Eğer Bilgisayar Bitirme Belgen varsa elinde en az 160 saatlik ve İlkokuldan yüksek bir öğrenimin varsa Devlet seni masa başında görevlendirecektir.
sanırım bu konuda sana yardımcı oldum..
Gelelim diğer arkadaşların dediklerine
Arkadaşlar ne demek ya Allah aşkına ne demek bu? Beğenmiyorsan istifa et yada ne bileyim çok af edersiniz ama kurum müdürünün önünde halı ol vari (aslında başka şey yazacaktım ama siteden yasaklarlar beni) tavırlar? Arkadaşlar, İlker ve onun gibi bir çok arkadaşımız Devleti vermiş olduğu yasal haktan faydalanıyorlar kimseye kul köle olmak zorunda değiller adamın normal mesaisi haftada 40 saat ama adam 50 saat mesa yapıyorbazılarıda diyorki mesaini al
Afedersiniz ama MEB den mesai alabilmiş 1 tane babayiğit varmı? yoktur ve olamazda çünki MEB de mesai diye bir kavram yoktur
İlker kardeşim bir arkadaş demiş ki,Hizmetli "Müdürün verdiği bu ve benzeri görevleri yapar." yok babacan yoko maddenin devamınıda söylesinler sana
o maddenin devamı der ki, Ancak;Zorlama yapılamaz.
ne zaman bir sıkıntın olsa ben her zaman hzırım babacan
0546 232 77 77 telefonum 7/24 açıktır
Eğer Müdürün inat ederse bulunduğun okuldaki Türk Eğitim Sen işyeri temsilcisin yada şubesine git sana yardımcı olacaktır sendika
Sevgilerimle...!!