Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hollanda’ya gideceğim, oradaki engelli hakların nelerdir?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
148
Arkadaşlar allah kısmet ederse hollanda ya gideceğim hollanda da maddi açıdan engelli hakların nelerdir

(Gölge)

Hollanda'nın insanı genel olarak soğuktur ,arkadaşlık ,dostluk ,komşuluk ilişkileri zayıftır.

Yılda bir kez Danimarka'da çıplaklar fuarı düzenlenir ,Hollandalılar oraya giderler , her şey serbest ama izin almadan bir kadının çıplak vücuduna dokunursan hapse atıyorlar .

İnternet kullanımında sınır yok . İstediğin gibi takıl .

Engelli olup olmamanın da bir önemi yok ,her şeyden önce insansın ve insan muamelesi görürsün .

Ama sonuçta kapitalist bir ülke ,fazla bir şey bekleme .

Yaşam şartları burdan daha iyi oldugu ıcın ve her ınsana ayrım yapmadan insan muamelesi yaptıklar ıiçin dusunmeden git . Zaten engelli haklarına vs ihtiyacın olmayacak

Cennete gidyorsun.. Başka cennet yok bundan emin ol.. kısmet değil, gücün ve bilgin varsa, çabalarsan ve istersen gidersin öyle kimseye gökten pasaport ve vize yağmaz..bakıma muhtaç bir engelli çocuğun en iyi derecede sağlık ve tedavi imkanları karşılanıyor orada.. Ayrıca bakıma muhtaç bir çocuğa verilen toplam maaş yıllık 80 bin eurodur.. Benim bayan arkadaş var 5 ay önce sordum.. Yıllık ortalama 80.000 euro maaş alıyoruz dedi. Yani 12 aya böl
Aylık 6 bin 666 euro..
Şimdi euro lira kuru ile aylık 106.000 lira[emoji3][emoji3]
Kira elektrik doğalgaz gida kaç lira olursa olsun.. Ordaki insan artan parayla her yıl istediği herşeyi alabilir..
Olay bu kadar. Umarım kurtulup gidersiniz. Güle güle

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SERAFİM

Hollanda'nın insanı genel olarak soğuktur ,arkadaşlık ,dostluk ,komşuluk ilişkileri zayıftır.

Yılda bir kez Danimarka'da çıplaklar fuarı düzenlenir ,Hollandalılar oraya giderler , her şey serbest ama izin almadan bir kadının çıplak vücuduna dokunursan hapse atıyorlar .

Arkdaş hollandadaki engelli haklarını sormuş, sen danimarkaya çıplaklar kampına gidiyorlar diye cevap vermişsin,engelli hakkıyla pek bir bağlantı kuramadım )))

kazazede

Sen ne demek istiyorsun ?

Engelli biri çıplaklar kampına gidemez mi ?

Herkes nasıl gidiyorsa engelli bireyde gidebilir . Bu onun da hakkı .

Bende haklarından bahsediyorum . Bunda tuhaf bir şey yok .

Ben yorum yapınca neden gündem oluyorum ?

Herkes gibi fikrimi söyledim yardımcı olmaya çalıştım .

Burada bir takım insanlar ne desen beğenmiyor .

yaşım biraz daha genç olsaydı biraz da dil bilseydim bende giderdim şu anda gençlerin çoğu yurtdışına gitmek peşinde....

hollanda da phılıps fabrikasında çalışmak güzel olurdu beee...

Arkadaşım 13 yıl önce bana phılıps traş makinesi yolladı. Hala tek parçası ne değişti ne kırıldı..kaç kişi kullanıyoruz.. Tebrik ediyorum gerçekten kaliteli mal üretmişler.. Hayatımda çok kullanılan bir elektronik aletin bu kadar dayandığını görmedim.

3fe0c7e554676d9b4da1b6e4fa23ec1c.jpg

orda insan gibi yaşarsın daha ne olsun sosyal devlet piyango ama tabi kişisel sıkıntı olabilir

Hani şu köpekler le insanlarin üstüne köpek saldiklari yer mi biride türk du köpek parçaladı adamı bizim memlekettte olsa dünya ayağa kalkardı barbar Türkler diye

Cennete gidiyorsunuz. Keşke sizdeki şans imkan her insanda olabilseydi.. Dünyada engelli vatandaşlarına her yönüyle en iyi bakan ülkelerden biridir Hollanda.. Uğurlar olsun yeni yer ve yeni hayatınızda başarı, sağlık ve mutlululuklar diliyorum.. Sizde kurtuldunuz..

gölge merhaba öncelikle sizin için hayırlı olsun. Sizde nasıl gittiğinizin hikayesini tabi sakıncası yoksa bizimle paylaşsanız, yurtdışına veya hollandaya gitmek isteyen arkadaşlar için güzel bir paylaşım olmuş olurdu.

[

Gitmek sorun değil önemli olan;
1)- kalacak yer
2)- yapabilecek bir iş bulmak

Gidince görürsün , halkı aç , patates yiyerek yaşıyorlar , günde üç öğün patates yiyor adamlar .

Bir de burjuvazisi var onların karnı tok ,sırtı pek .

Burjuvazi var diyorsun ama oyu sosyal demokratlardan yana kullaniyon😂😂😂

Bu bir çelişki degilmi

Sen ne saçmalıyorsun .

Kimseden yana oy kullanmıyorum .

Sana sadece , Hollanda'ya gidince bol bol patatesi yiyeceğini söyledim .

Ne bekliyordun , orada aldığın parayla krallar gibi yaşayacağını mı zannettin .

Hollandayı gözünde çok büyütenler var. Türkiye de ki sağlık sistemi Hollanda da ki sağlık sisteminden daha güzel işliyor.

kenan91

Seni de götürsün oraya 😁😁😁😁

1 iki Hollanda yolcusu kalmasın

Son düzenleme:
erbin
Haklısın, başka söze ihtiyaç yok. Neymiş maaş fazlaymış,
Son dakika haberi! Hollanda’da yaşayan ve lösemi tedavisi nedeniyle kaldırıldığı hastanede ölüm kalım savaşı verirken hastane yönetiminin yaşam fişini çekmeye karar verdiği 24 yaşındaki Dilara Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’ye getirildi. Kızının tedavisi için İstanbul’a getirilen baba Oğuz Şahin yaşadıklarını anlattı. Şahin, "Bugün Hollanda’da olsaydık evimiz cenaze evine dönecekti. Hatta daha acı bir halde olacaktık." ifadelerini kullandı

Hatta bizi kıskanıyorlar ))))

Evet ,kıskanıyorlar .

Nankörlük etmeyin , Türkiye'de pazara gittiğinizde patatesi kiloyla alabiliyorsunuz ,Hollanda ,Norveç gibi aç ülkelerde her şeyi taneyle alıyorlar .

Bu ülkeler kendi reklamlarını iyi yaptıkları için ,dışarıdan bakınca gelir seviyesi yüksek ,modern ülkeler zannediyorsunuz .

Bir tane arap vatandaşı Hollanda'ya gittiğinde istese Hollanda'yı bile satın alır .

Üst Alt