Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Honda Civic mi, 500Jetta 1.2 comportline mı?

adapazarli hamit

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar sizlerden bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.Iki araç arasında kaldım işin içinden çıkamıyorum

Honda civic 2014 elegance LPG ( fabrika çıkışlı ) otomatik vites fiyatı:46.500

Jetta 1.2 comportline 2014 Manuel benzinli 40500 ayda tavsiye edebileceğiniz araç var mı.

Jettanın ağır kasasına 1.2 motor çok küçük gelir bence :) kullananlar varsa bizzat onlarla görüş performans ve yakıt konusunda 1.2 motor seni üzebebilir bence

bence honda dan şaşma çünkü motoru kolay kolay yıpranmıyor şanzımanı harika otomatikte dahil. wolkswogen ise şu anda en çok şikayet alan markalardan birisi oldu çin ve japonyadan 800.000 araç geri çekildi türkiye bunu başaramadı halen istersen şikayetleri okuyabilirsin internetten

Dizel otomatik olsaydı jetta derdim bu şartlarda kesinlikle civic.

honda civic

+bilgi: wolkswagen alman malı ve almanya israili destekliyor.

@aetsihi,

Olayı oraya nasıl bağladın merak ediyorum.
Duruma öyle bakarsan, evinde, iş yerinde , günlük yaşamında kullandıgın bir çok şey, alman, amerikan, hatta israil ürünü, lütfen olayı politize etmeyelim.

Elegance otomatik 2008 benim araç memnunum çok şükür aracımdan.Jettalarda güzel 1.4 otomatikler özellikle :) Honda yı o fiyata alabiliyorsan kaçırma derim kardeş.

Bir Wolksvagen hastası olarak Honda Civic (Beyaz) renkten şaşma derim... Jetta lardan çok şikayet duydum..

biliyorum elimden geldiğince (mümkün olduğu kadar) kullanmamaya dikkat ediyorum.
politize falan etmiyorum, dikkat edersen hususu "+bilgi" şeklinde verdim. Yani muhatap isterse dikkate alır isterse almaz bunu tartışmak için açmış olsam emin ol çok daha fazlasını yazabilirdim.

biliyorum, ben webmaster'ım. Bu konuda (Wolkswagen'e Honda gibi) bir alternatif olsa onu kullanırım.

@aetsihi;

Hassasiyetini anlıyorum, zaten polemik olsun diye yazmadım.

Konu dağılmasın, jetta lardaki tek sıkıntı şanzımanın problem çıkarma olasılığı, karşılaştırdıgın model ve donanmlarda civic tercihin olmalı kanımca.

Keslikle bende ''Hassasiyetini anlıyorum, zaten polemik olsun diye yazmadım''

Bence jetta arabaların içinde tek geçerim.Gerek stili gerek performansı son deren rahat bir araba.Ayrıca satmak istenildiğinde çok fazla zarar etmesin.Değerinde fazla değişim olmuyor.:)

@aetsihi;

Hassasiyetini anlıyorum, zaten polemik olsun diye yazmadım.

Konu dağılmasın, jetta lardaki tek sıkıntı şanzımanın problem çıkarma olasılığı, karşılaştırdıgın model ve donanmlarda civic tercihin olmalı kanımca.

Çalıştıgım şirketin araçları jetta dizel otomatik, daha öncede inceleme fırsatım olmuştu.

İşçilik falan o kadar iyi değil baştan söyliyim, daha öncede dediğim gibi bir çoğu şanzımandan servise gitti.

Tek artısı dediğin gibi 2. el değeri yüksek, onda da vw nin bütün 2. elleri yüksek olması :)

Aslı maşşallah sizde de yok yokmuşş ;)

Otomobilde Almandan şaşma derim, Jetta iyidir yada Volkswagen Grubu Skoda Octavia'da düşüne bilirsin...
Ek olarak şahsi düşüncemi söyleyim Dizelden şaşma devir tasarruf devri Benzine para yetişmez..

Arkadaşlar cevaplarınız için tşk ederim.Başka araç tavsiye eden arkadaşlar var mı

LPG li arac almayin.Benzin aksamina ayri bakim lpg aksamina ayri bakim yapiyorsunuz.Kapali yerlere girmede sorun yasarsiniz. Feribotlar, deniz otobusleri sorun yaratir. Dizelden sasmayin derim.

hem japon hemde alman arabalarını kullanan biri olarak ben Honda derim...yakıt ekonomisi ve saglamlık bakımından honda dünyda lider..Alman arabaları biraz eskiyince çok masraflı olur tamiti çok iyi ustalık gerektirir...çok araç bilirim bi defa arızalandıktan sonra servise müptela olmuşdur...bi japon aracında bunlar olmaz....alman araçları daha estetik tir hepsi bu

1.2 motor poloda iyi durur ama jettanın ağır kasası için şüpheliyim.

Polo da iyi dururda bagajı küçük bize yetmez.başka araç tavsiye eden var mı.cevaplarınız için tşk ederim

adapazarli hamit;

Eğer tekerlekli sandalyeniz var ise size StationWagon tip araç tavsiye ederim bağaj olarak tatmin eder sizi, Passat Varriant diyecem ama pahalıdır :)

Skoda Octavia Combi veya SuperB Combi ( stationWagon) düşüne bilirsiniz

Evet ÖTV siz fiyatları.en fazla 45 bine kadar çıkabilirim.evet oğlumun tekerlekli sandalyesini koyacaz

Polo da iyi dururda bagajı küçük bize yetmez.başka araç tavsiye eden var mı.cevaplarınız için tşk ederim

Polo tavsiye etmedim zaten,1.2 motorun ancak poloyu taşıyacağını jetta için yetersiz kalacağını vurgulamak istedim. Polo hiç beğenmediğim bir araç zaten.

Ufukalp;

1.2 - 1.4 - 1.6 - 2.0 taılmamak lazım artık düşük hacimli motorlar çok güzel güçler üretiyor
2.0 150hp
1.4 160hp motorlar var 1.2 motorlar 120hp güc üretiyor ve hiç fena değil jettayı tatmin edecek şekilde yürütür..
benim tavsiyem dizel almanınzdan yönedir ekonomik sonuçta, gerçi pompada benzin ve mazot arasında 50kuruş fark var...

Golf 6 kullanicisi olarak tavsiyem honda jetta kotu degil lakin jetta 1.2 motor benzinli olusu ? Sen lpg li hondayi al keyfine bak benzinin litresi uçmuş durumda jetta yakar istedigin gibi binemezsin yakitindan dolayi birde tercih meseli fakat otomatik arabanin tadi birbaska

arkadaşlar jetta hiç bir bayide yokmuş ön şiparişte almıyorlarmış büyük ihtimal honda civicte karar kıracam.başka araç tavsiyesinede açıgım arkadaşlar.

Üst Alt