Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Honda Civic mi, 500Jetta 1.2 comportline mı?

Jetta 1.4 TSI desen motor 122 bg kasayı 7 ileri dsg şanzımanla şahlandırıyor 4500 liraya fılan lpg takılabiliyor derdim ancak Honda cıvıc LPG li alacağına yine Ww motorlu octavia yada SuperB al derim dizelinden Octavia yı istediğin düzeyde fiyata alabileceğini tahmin ediyorum ama DSG şanzumandan vazgeçme Peugeot 3008 im var yıllardır araba üstündeyim fikrimi yabana atma derim.

Göktuğ;
söyledikleriniz doğru,aynı hacimde ama çok değişik tork ve güce sahip motorlar mevcut.
Ancak jetta 1.2 deki motorun aynı firma olduklarından dolayı polo daki 1.2 motor olduğunu düşünüyorum ve bu durumda poloya ancak yeten o motorun jetta için pek tatminkar olmayacağını dile getirdim.
Ama Jetta ile polodaki 1.2 motorlar farklı ise bişey diyemem.

Jetta kullanıcısıyım düşüncelerim aşağıda

2013/11. AYDA VW JETTA 1.6 DİZEL DSG (ÇİFT DEBRİYAJLI OTOMATİK) ARAÇ ALDIM. BEN DE SİZİN GİBİ HONDA CİVİC LPG İLE VW JETTA ARASINDA KALMIŞTIM. VAZGEÇMEMİN SEBEBİ İSE : BİRİNCİ OLARAK CİVİC'İN BAGAJ HACMİ KÜÇÜK VE LPG TANKI YEDEK LASTİK (STEPNE) BÖLÜMÜNE TAKILINCA YEDEK LASTİĞİ MECBUREN BAGAJIN ARKA KOLTUK İLE BİRLEŞTİĞİ YERE KOYUYORSUN. E ZATEN BAGAJ KÜÇÜK BİR DE LGP OLUNCA ARABA SEDAN YERİNE OLUYOR HATCBACK. İKİNCİSİ İSE LPG Lİ ARAÇ İLE HER YERE GİREMİYORSUNUZ. BEN ENGELLİ BİR BİREY OLDUĞUM İÇİN BİR YERE GİTTİĞİMDE ARABAMI İSTEDİĞİM YERE KOYAMAYACAKSAM NE ANLADIM BEN ARABA ALMAKTAN.<br><br>JETTANIN ARTILARI : 1) BAGAJ HACMİ ÇOK GÜZEL. 2) DSG ŞANZIMANIN VİTES GEÇİŞLERİ ÇOK HIZLI VE GEÇİŞİ ANLAMIYORSUNUZ. LÜKS ARABALARDA KULLANILAN ÇİFT DEBRİYAJ VW SAYESİNDE DAHA UCUZ ARABALARA DA GİRMİŞ OLDU. 3) İÇ DİZAYNI MODERN VE FERAH. 4) İKİNCİ ELDE ÇOK AZ DEĞER KAYBEDERSİNİZ. TAM BİR PİYASA ARABASIDIR. 5) ARABA ATAK, MOTOR TEPKİLERİ İYİ, İÇERİYE AZ SES ALIYOR. 6) CÜSSESİNE GÖRE YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜKTÜR. BENİM DEĞERLER ŞEHİRDIŞI : 5 LT. ŞEHİRİÇİ : 7 LT.'DİR.<br><br>JETTANIN EKSİLERİ : 1) METALİK RENK VB. ARTILAR İÇİN İLAVE ÜCRET ALIYOR. 2) GARANTİ SÜRESİ DÜŞÜK (2 YIL) İLAVE ÜCRET İLE 4 YILA ÇIKARTABİLİYORSUNUZ. 3) DSG ŞANZIMAN ARIZA VERME OLASILIĞI YÜKSEK. ARIZA VERİNCE DE TAMİRİ BAYAĞI TUZLU.<br><br>GENEL OLARAK ARACIMDAN MEMNUNUN. 

Arkadaşlar cevap verdiginiz için tşk ederim.araç alacam ama tereddütte kaldım evde bakım maaşı kesilir mi diye.

ford focus jetta huyundai fluence honda cıvıc accort ve corolla hepsını ınceledık dızel olsa ıdı honda cıvıc de olabılırdı honda benzınlı corolla dızel arasında

sonuç olarak 2014 corolla active dızel tavsıyemdır

Arkadaşlar bende araç araştırıyorum. Honda civic, toyoto corolla ve ww jetta üçlüsü arasından birini almayı düşünüyorum...
Otomatik vites olması ön planda tuttuğum için, bu üçü arasından honda civic tercih listemin başında. Araştırmalarım devam ediyor

bende 1.6. dizel trendline 2014 jetta var kısa mesafedeki performansı harika uzun yolda yoltutuşu harika ama hız limitörü koymuşlar 220'yi geçmiyo. Bundan önce verso 1.6 benzinli kullandım para yetişmediği için jetta aldım ama güvenlik ve duruş olarak versoyu hala arıyorum

Üst Alt