Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hoş geldin Avasküler Nekroz!

Hepimizin iyi dileklere ihtiyacı var ,always for an eternity

Ostokin Kullanımı

merhaba,
Yaklaşık 3 yıldır AVN rahatsızlığım var. Ozon tedavisi oldum. Ağrılarımda azalma oldu fakat hastalığım tamamen geçmedi. Stage II ve III olarak derecesini veriyorlar. Uzun süre ayakta kaldığımda akşamları agrım oluyor. Son iki senedir rahatsızlığımda bir değişiklik olmamış. Ne gerileme nede ilerleme. Ostokil ilacını ilke defa duydum ilk defa duydum.
Gerçekten inanmak istiyorum. Çok olumlu sonuçlar vermiş. Kullanmamı önerimisiniz. Ne kadar hangi dozda kullanmaya başlamam gerekir?
Ne kadar sürede etkisini gösterir?
Biraz daha detaylı bilgi verirseniz sevirim
Erman

herkese geçmiş olsun ben de kendi kullandıklarımı yazmak istedim nacizane

avasküler nekroz kemik erimesinin ilerlemiş hali. çok kortizon alanlarda da bu rahatsızlık çıkabiliyor. ms hastasıyım ve çok kortizon aldım. avn değilsin dendi bana ama ben kemiklerimdeki hassasiyetin oturduğumda yürüdüğümde farkındayım. tamamen doğal yöntemler var. kasap tan aşık kemiği yada koyun keçi ayak kemiği usulüne uygun pişirilip suyu ve iliği yenip içilirse kemik erimesi için birebir ben kullanmaya başladım. kasaplar aynı günde kesilen hayvandan özellikli şekilde sıyrılan bölümleri varmış. bana hazırlanıp geldi. büyük hayvanın kemik iliği ve suyunu yemeklerime özellikle kendime hergün çok az çorba yapıp içine 3-4 kaşık koyup içmeye başladım. yürümemde olsun canlılığımda olsun büyük gelişmeler görüyoruz iş arkadaşlarımda bnm çok canlı yürüdüğümü daha hareketli olduğumu söylüyorlar ben de kendimi çok enerjik hissediyorum. kaslarımın güçlendiğini de hissediyorum. bu soğuk havalarda normalde çok dayanıksız ve uykulu olurdum. ayrıca arı sütü ama hakikisinden bulursanız hücreleri ve kemikleri yenilediğini biliyorum. arı sütü ve polen de kullanıyorum biraz masraflı ama değer. hiç grip te olmadım
yani kemik erimesi bende de var. iyi olacağımı düşünüyorum. iyiyim de.

hepinize ALLAH tan acil şifalar diliyorum...
gözlerim doldu okurken....

cancer jade ve ltf rumuzlu ve ostokin kullanmış olan diğer arkadaşlara sesleniyorum.Bu ilacı kullanarak avn tedavisinde ilerleme kaydeden arkadaş var mı ? Ben de kortizon nedeniyle avn oldum ve şu an tedavi için başka bir ilaç kullanmaya korkuyorum. Ostokin kullanan ve iyileşen arkadaşlar lütfen tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba, nergis gülü;

kulandığınız ilaçlar varmı burda herkes paylaşırsa belki bizlerde faydalınırız.

Merhaba. Ben kullanmadım ama kullanan çok yakın bir arkadaşım var. Kendisinin durumu Cancer jade e benziyordu. En son kortizon nedeniyle AVN olmuştu. Ostokin kullanarak düzeldi. Çözümünü forumlarda paylaşıyordu ama birileri onu kendi ilacını satmak isteyen biri zannedip aşağılamaya başlayınca artık bilgilendirme vazifesini bıraktı. Ben bildiğim kadarıyla size yazayım. Öncelikle çok sıkıntılı bir hastalık geçmiş olsun. O da bir çok sıkıntıyı atlattıktan sonra yüksek ve uzun süreli kortizon sebebiyle avasküler nekroz hastalığına yakalandı. Artık koltuk değnekleriyle zar zor yürüyordu. Bir gece sancısından ağlamak derecesine gelmiş, Allah'a dua ediyor. Ardından internetin başına geçip aramaya koyuluyor. Gerçi hikayesi uzun kısa keseyim. O gece bu ilacı buluyor. Satan bayanla görüşüyor ve almaya karar veriyor. Şimdi koltuk değnekleriyle anca yürüyen bu kişi artık rahatlıkla yürüyebiliyor. Bu arada anlattıklarına göre sanırım bu ilacı satan bayan da eskiden AVN hastasıymış, kendine çare olunca başkaları için Türkiye'ye getiriyor. İlacın değişik dozajları var ama 15 lik likit şişeler en iyisi. Onlarda etken madde fazla. Hap şeklinde olanları ancak hali hazırda kullandığınız ilaçlarla etkileşiminden korkuyorsanız kullanın. Bu arada iyileşmek zorlu bir süreç. En azından 6 ay kullanmak lazım. Bir de iyileşmenin bir döneminde ağrılar biraz daha artıyormuş. Bu kemiklerin kaynadığını gösteriyor. Yani ağrı nedeniyle tedaviyi yarıda bırakmamak lazım. Şimdi bu ilacı kayın validem için kullanıyoruz. Ciddi miktarda kemik erimesi vardı ve aldığı ilacı ciddi yan etkiler doğuruyordu. Onun yerine bunu başlattık. İlk ay Tabletlerle şimdi de 15 lik (iki günde bir kullanılır ve bir aylık kür diye geçer) likitlere başladı. Kendisinin söylediğine göre hareketlerinde gelişme var, kendini daha iyi hissediyor. Şifa dileklerimle

merhaba arkadaşlar ben 26 yasındayım bendeki bu hastalık hamileliğimin 8.ayında kasık agrısı ıle meydana geldi birden kasıgım agrıdı topal yurumeye basladım benım hıc bı hastalıgım yok sürekliği kullandıgım bı ılac yok ama bu hastalık nerden buldu beni bilmiyorum hamıleliğimde yakalandıgım hastalık dogum doktorum hamılelıkten dedı ve ben doguma kadar kalsıyum ve magnezyum kullandım neyse dogum oldu dogumdan sonra 3gun hıc bırseyım kalmamıstı aaa hamılelıktenmıs dedık ama 3gun sonra benım topal yürümelerim corabımı giyememem cabuk yorulmam devam etti ama hiç ağrım olmadı hala daha agrı yok neyse bebegımın kırkının cıkmasını bekledık daha sonra ortopedı doktoruna gıttım once geçiçi osteoporoz olabilir bi röntgen cekelim dedi röntgen çekti ve röntgene bakıp sizden birde mr cekinmenizi isticem dedi mr cektirdim mr sonucu kalcamdaki kemik başında çürüme oldugunu oraya kan gitmediğini kan gitmediği içinde işlevini yerine getirmediğini söylediler koltuk değneği ve agrı kesıcı ılac verdiler ben bu doktor ne sacmalıyor diyerek baska bi doktora gittim oda mr ıstedı mr cektık ve mr sonucuna göre bana avasküler nekroz teşhisi kondu ve beni inanmadığım doktora geri sevk etti tedavini orda devam et orası daha iyi bi hastane diyerek internetten arastırıyorum hiç iç açıcı seyler yok moralım bozuldu sinirlerim bozuldu

mrh sude hanım ben 26 yasındayım benim ilk hamileliğim ve benimde siz gibi 8.ayımda sol kasıgımda agrı topal yürüme hatta bazen adım bile atamaz hale geldim dogumdan sonra gecer dediler normal dogum yaptım ama gecmedi bebeğimin kırkından sonra hastaneye gittim önce röntgen istediler sonra röntgen sonucuna göre mr istediler mr göre önce osteoporoz teshisi kondu o doktora ınanmadım ve baska doktora gittim oda avasküler nekroz teshisi kondu ve doktor beni ilk gittiğim doktora geri sevk etti iyice moralim bozuldu okuyorum hiç iç açıcı seyler söylemiyorlar ne yapacagımı sasırdım

merhaba hosman,

sabırlı olun buna şükür demediğiniz sürece zor işiniz.

bende 2012 aralıktan beri çekiyorum
sağ bacağımdan, kanlandırma ameliyatı oldum 2012 aralık ayında 1 sene herşey çok iyiydi taki aralık 2013 e kadar ne hikmet bilmiyorum ama tam ameliytaın yıldönümünde ağrılarım başladı ve aksamaya başladım, çok hafif bir aksama. doktora gittim problem yok dedi ama ben aksıyordum neyse 1 ay araştırmalarla geçti ama hergün ben öldüm desem yeridir. hemen araştırmalarım sonucu hiperbarik oksijen tedavisine başladım 20seans sonra sülük tedavisi, ozon tedavisi, akupuntur ,hacamat derken rahatladım biraz kafa olarak, sonra işte şuan hayatımada işimede devam ediyorum, bir bankada şube müdürü olarak, çok hafif aksamam kaldı maalesef. ama çok şükür yürüyebiliyorum, hiç yürüyemeyenlerde var allah onlarada şifa vrsin yürümeyi nasip etsin.
ben çok dertlendim, gidip bana 2008 yılında kortizon veren doktoru bulup dayak atim, mahkemey verim ama baktımki bu olacakmış nasip işte dedimve belki gerçekleri görmeme vesile oldu dedim ve hayatıma devam ettim.
çok şükür psikolojim çok iyi. yaklaşık 7 aydırda mr çektirmiyorum, doktor en son mrda iyi böyle kalır daha ilerlemez dedi. inşallah ilerlemez.
bu arada 2013 mart ayından beri ostokin kullanıyorum, üzüm çekirdeği tozu kullanıyorum, alalh hepimize şifa versin beterinden korusun.

bu arada ostokin faydalımı bilmiyorum ama denemem lazım diye içiyorum, inşallah yan etkisini görmem, arı poleni, kefir içiyorum, özellikle bağırsağında problemi olanlar kefiri mutlaka deneyin çok ucuza 10 tl ye mayası var alıyorsunuz süte katıp yoğurt gibi mayalıyorsunuz ve içiyorsunuz, detayı internet sitelerinde kefir yazarsanız bulursunuz.

kemik suyu,kellepaça öneriyor doktorlar ve büyüklerimiz, çok önemli ben ameliyat olduğumda 1-2 ay sürekli kemik suyu içtim, güzel aslında devam etmek kolay olsa.

Bende agri yok ama sadece disari ciktiktan sonra eve gelince corabimi cikaramiyorum yere kadar egiliyorum oyle cikariyorum bagdas kurup oturamiyorum bazen ayagimi yukari dogru cekemiyorum ama her zaman degil bunlarin hepsi zaman zaman oluyor sok etkisi oldugu icin daha doktora kacinci evrede oldugumu bile soramadim pazartesi soracagim artik ve tedaviye baslayacagim illa ameliyat sartmi bu hastalikta ben otelde kat gorevlisiyim isimde sorun olur mu acaba suan dogum iznindeyim peki doktor bi sure rapor verir mi ise gitmemek icin

Merhaba arkadaşlar, ben siteye sadece sizleri bir konuda bilgilendirmek için üye oldum. Yaklaşık olarak 3 yıldır AVN hastasıyım , bu süre boyunca tıbbi tedavileri reddettim, çeşitli alternatif,bitkisel ürünler denedim ve doktorlarımın söylediğine göre gerilemeyi durdurabilmişim. Bir süre önce çeşitli sitelerde Ostokin denilen bir ilaçtan bahsedildiğini duydum, bu hafta ailemden birisi Amerika ya gitti ve benim için bu ilacı alacaktı ancak girdiği her eczane de bu ilacın amerikan menşeili olmadığı ve sadece Türkiye de böyle bir ilaç olduğu cevabını aldı. Ve üzülerek söylüyorum ki, eczacıların bazılarının söylediğine göre bu ilaç faydasızmış ve dolandırıcılık olabilirmiş. Bilgilerinize

avastar merhaba,

ben ostokini büyük umutlarla yaklaşık 15 aydır kullandım(204 mart-2015 mayıs) mayıs sonunda bıraktm, sağ kalçamda avn vardı onun için kullanıyordum, solda yoktu 1 ay önce sol kalçamda da çıktı,kendime şu soruyu sordum, ben hasta olan sağ kalçamı iyileştirmek için 15 aydır bir ilaç içiyorum ama aynı rahatsızlık sol kalçam dada çıkıyor, madem etkili neden solu daha başlamadan engellemedi ki kaldıki evre 3 olan sağ kalçama etkisi olsun düşüncesi ile bıraktım, allah bilir belki faydası olmuştur, olmamıştır diyemem ama etkili bir ilaç ayn hastalığı iyileştirirken anı hastalığn diğer kalçada başlamasına izin verir mi? haksızmıyım ,yanlışmı düşünüyoum?
ostokin firmasını aradım mantıklı bir cevap alamadım, bana hastalığın nedenlerini anlatıyorlar, diğer bacakta çıkması normal diyorlar ben bunları biliyorum zaten.

şuan kafam o kadar karışıkki akşama kadar araştırma içindeyim, sağ kalçayı geçtim sol kalçam kafama çok takılıyor aşırı yanma hissi var ve bu psikolojimi çok bozuyor ,işteyken, arkadaşlarla ,ailemle muhabbet ederken hep kafamda bu var. önerisi olan lütfen yazssın.

hosman merhaba, kaçıncı evre aksaman varmı? bende sağ kalçamda aksama var ama ağrı yok, sol kalçamda yanma hissi var.

sevginur hanım, şuan ne durumdasınız?
kçıncı evrede, aksamanız varmı?

arkadaşlar, internetten araştırıyorum, tekirdağda bir hoca varmış mail attım tamam gel tedavi edelim dediler, iyileşme şansım ne dedim % 50 dedi, dedimki doktorlar kanlandırma ameliyatında %80 oran veriyorlar bu nasıl i dedim ya bide iyileştiriyoruz tek seansta kesin çözüm diyorlar? dikkat edin herkes bu hastalığı kullanıyor, bu hastalık öksüz kalmış, biri ameliyat biri bitkisel tedavi, biri protez biri ilaçlarla tedavi, biri hiberbarik oksijen, biri 6 ay hiç basma diyor bunun bir standardı yokmu ya.
http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/03/31/kalcaya-ilik-nakli-protezden-kurtardi
http://www.sabah.com.tr/saglik/2014/04/22/saglik-yuruyusunde-kizina-derman-buldu
dün yine araştırırken Trakya üniversiei prof.dr. nurettin heybeli ona umuayene olacağım.

geçmiş olsun aherko;
kaç seans aldınız ozon tedavisi ve nerde aldınız? ozon dışında bir tedavi gördünüzmü, ozon tedavisi sırasına basmaya devam ettinizmi yoksa istirahatmi ettiniz
kaçıncı evrede hastalığınız
herhangi bir ameliyat oldunuzmu
yürümeniz nasıl, aksama varmı, inşallah yoktur

merhaba cancer jade ,

şuan durumunuz nasıl?

ostokin kulandınzmı?

merhaba ltf,

nasıl şuan durumunuz?
ostokine devam ediyormuunuz?

şunu söylemekte fayda var ben 1,5 yıldır aksamam dışında iyiyim, ama sol kalçamda da başladı, sol kalçamda başladığı için ostokinden soğudum.

belkide ostokine bağlıdır 1,5 yıldır ağrımın olmaması bilemiyorum. kimsenin şevkini kırmak istemem. bir çok tedai alınca insan bilemiyor nerden fayda gördüğünü;

hiberbarik oksijen, sülük, ozon, bitkisel kürler, ostokin ,

bu arada normal özel hastanedei doktorarım 1,5 yıldır ilerleme yok çok az iyileşme var diyorlar, böyle kalabilir muhtemelen diyorlar, bazen acaba ostokin içtiğim içinmi iyiyiyim diyorum ama emin olamıyorum, sonuçta 300 tl aylık kutusu,
geçen hafta baltalimanı kemik hstanesine gittim, ordaki doktor sağ kalça çökmüş 1,5-2 yıla kadar ağrıların artar protez takarız başka çare yok dedi, sol için ise bu hastalığı geçirmişsin şuan ameiyata gerek yok dedi, ama sanki hafif çökme var tomografiye bakalım ordada haff çökme çıkarsa femur başından girer nekrozlu kemiği temizler yerine kemik koyarız dedi, tomogrfi çektirdim ama ameliyata girmiş o gn görüşemedik, telimi bıraktım arayacaklar 2 gündür bekliyorum. inşallah sol için ameliyata gerek yoktur.

protezi araştırıyorum memnun olanda var memnun olmayanda nasıl bir iş bu anlamadım,

birisi cm kısa diyor, birisi 3 cm uzun diyor , allah hepsine şifa versin,
doktorlara soruyorum tenis bile oynayabilirsin diyorlar , kafam acayip karışık

1,-2 yıla kadar ağrıların artar dedi doktor, bende Allahtan ümit kesilmez diyorum belki böyle kalır proteze gitmez diyorum inşallah öle olur,
sağ için ozon ve prp tedavisine başladım , 1 seans ozon bir seans prp aldm, 2 hafta sonra tekrar gideceğim, muhtemelen 10 seansa kadar çıkar, pendik fizi tedavi merkezinde alıyorum, dr ilker solmaz dan. öze sigorta karşılıyor, inşallah faydası olur, aynı zamanda fizyoterapist bazı kas güçlendirici hareketler verdi yorucu ama yapıyorum. onun söyledğine göre kas güçlü olursa hafif kemik bozukluğu olsa bile aksamadan yürüyebilirsin dedi ,inanmak istiyorum.
1-sırtüstü yat ayaklar düz ve yerde olacak , gaz pedalına basar gibi ayaklarını ileriye it 10 saniye bekle 10 tekrar yap,
2- aynı pozisyonda bu sefer ayak uçlarını kendine çek 10 sani bekle 10 tekrar,
3-saynı pozisyonda sol ayağın yerde sabitken sağ ayağını dizini kırmadan kedine doğru kaldır ve çekebildiğin kadar çek bacağına kasılma olana kadar beklet , kasılma başlayınca 10 saniye bekle v bırak, aynısını diğer bacağına uygula.
4-ayn ı pozisyonda iki ayağını dizinden kır ayaklar yere basılı olarak, he iki bacağını sola yatır ve bekle, sonra sağa yatır ve bekle.
5-aynı ozisyonda sağ ayağını dizden kır ve elinle çekerek karnına yapıştırmaya çalış ve bekle, sonra sol ayağını
6-2,5-5 kg ağırlığı ayağına bağla ayakta kalçanı kaldır indir 10-15 kere. sonra diğer ayağını yap. kalçada sıkntıolduundan yük vermemek için bir yerden ellinize destek alın ağırlığınızı oraya verin ,masa gibi mesela.

Üst Alt