Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hoş geldin depresyonun babası majör 😢

Dışarı çıktım yine mutsuzluğum göz kamaştırdı yüzümden düşen bin parça. Bu sefer para harcamadan sadece dolaşıp geldim bu iyi
:ROFLMAO:
5fbad4e1ef6089a7f97c06428b50cba8.jpg

@bireda, çalıştım 5 sene önceye kadar.5 yıldır çalışamıyorum,öfke kontrolüm yok,en son kolejde öğretmenlik yaparken genel müdürün üzerine yurumustum dovecektim, ayırdılar.

@Psikoterapi, hepimize şifa diliyorum.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM, evet 1. Tıp bipolarim.

@kaybedenler kulübü.., tamam ☺️

@AS3, madde kullanım bozukluğu var bende evet..

@sokr@t, ben bu durumu yaşadım.depresyondayken içtiğim ilaç mani ye kaydırdı.

@çılgın bipolar size ne iyi hissettiriyorsa kendinize onu yapın. Dışarı çıkın. Arkadaş aile akraba zaman geçirin. Yapabiliyorsanız bitki yada çiçek dikin günlük yazın mandala boyayın film dizi izleyin. Neyi yapmak sizi mutlu ederse onu yapın.. Herşey geçer... Hastalıgınızda geçebilir geçmese bile etkisi azalır spor yapın yapabiliyorsanız. Hobi edinin.. Geçmiş olsun

@çılgın bipolar,
Antidepresan mıydı içtiğin ilaç ilacın maniye kaydırdığını nereden biliyorsun ? Bana doktor söylemişti maniye sebep olabilir gibisinden .

Valla insanın kendisini anlayan, kendisinden daha sağlıklı düşünen, moral veren, uzun uzun sohbet edebilen bir arkadaşı olsa bütün ilaçlardan daha iyidir. Yalnız işte böyle bir arkadaş yok genelde.

Ben evde yalnız kalınca tek başıma tiyatroya, sinemaya gidsrim. Güzel bir cafede iyi bir kahve ve sigara keyfi yaparım.

@çılgın bipolar geçmiş olsun, geçmiştir umarım. Hayat her türlü zordur ama işte oyalanacak bir şey yoksa beyin sürekli dertleri düşünüyorsa ve insan uzun süre gülmüyorsa o zaman dekorasyona giriyor işte. Sorunları düşünmeyi bırakın, herkesin en az sizin kadar sorunu var inanın. Bence fark şu ki sosyal, işi olan, uğraşı olan, arkadaşı olan insanlar sorunları düşünmeyip mutlu oluyorlar. Sorunları düşünmenizi engelleyecek bir şeyler olsa iyi gelir.

@çılgın bipolar,
Kafam karıştı bilmiyorum benim hastalığım ne şimdi okb miyim yoksa antidepresanların sebep olduğu bipolar mıyım yoksa hep bipolardım da depresif dönem mi yaşıyordum o yüzden mi takıntılıydım ve okb deniyordu gerçekten hiç bilmiyorum sence hangisi ?

@sokr@t, eğer hayatında 1 kere bile maniye girdiysen bipolar1. Tipsin.bu net, ilaçla bile girdiysen yine bipolarsin.benim bildiğim bu.takinti bende de var,bipolarlarda zaten genelde takıntılar oluyor.

@çılgın bipolar, Engelli raporumda okb tedaviyle kısmen düzelen ,bipolar tedaviyle kısmen düzelen olarak iki teşhiste konmuş zaten .
Okb den dolayı mı takıntılıyım yoksa bipolardan dolayı mı belki de her ikisinden dolayı da takıntılıyımdır başka da bir sorunum yok zaten .

Bir arkadaşım vardı, hastanede yatıyoruz. Bir doktor bipolar bir doktor borderline bir doktor OKB diyor. Ben neyim diye sitem ediyordu. Aslında 3 ü birlikte olması da mümkün dü.

Yine bir doktor hikayesinde, 20 yıldır sokakta yatıyor tedaviye cevap vermiyor hasta. Tekrar getirdiler düşünce içeriğinde kendini suçlayıcı bulgular bulduk. İlacını verdik düzeldi diyor.

25 senedir bipolar olmama rağmen son atağıma panik atak diyen de OKB diyen doktor da oldu. Tabi bunlar birbirine eşlik de edebiliyor.

Yani hastalık aynı hastalık, doktor görüşleri değişiyor ve ilaç belirtilere göre veriliyor, hastalık sadece yön gösteriyor.

Psikoz bipolar diye bir site vardı. Hoşuma giden kısımları kopyalamıştım, kapanacağını bilsem komple kopyalardım. Başka yerde bulamayacağınız çok güzel bilgiler vardı.

Son düzenleme:
Üst Alt