Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Freud haz ilkesi depresyondaki kişiler için faydalıyken amacı dışına çıktı, hayatın anlamı gibi gösterilmeye başlandı. Bu da bencil yeryüzü tanrıları gibi insanlar ortaya çıkardı.
@çılgın bipolar çalışma hayatınız oldu mu hiç ? Çalışamaıyorum diyorsunuz zorlasınız bir iş bulsanız belki yiyi gelir . Yoksa depresyonu bekler durursnuz
@sokr@t, Doktorlar herkese bipolar yaftasi geçiriyor.Bence bu tamamen yanlış çünkü niye dersen bı ara banada bipolar dedi.Ama ben kabullenmedim.inadina okb var dedim bende takıntı halinde de duygudurumda dengesizler olur.sizofrenide olur.Yani her duydurumunda sıkıntısi olanın bipolar olduğu anlamına gelmez.
@Psikoterapi, Ben şuanda okb yım on numara 5 yıldız kivamindayim.gayet iyiyim.
@Psikoterapi, haklısın bende bipolar olduğuma inanmıyorum bende okb liyim engelli raporumda zaten okb tedaviyle kısmen düzelen, bipolar tedaviyle kısmen düzelen iki teşhiste var yıllardır okb teşhisi konuluyordu zaten bana birkaç kere psikoza girdim bipolar dediler .
@Psikoterapi, haklısın bence de değilim çok stresli dönemler geçirdim akrabalarla ve işyerinde o dönemde kafaya çok taktım yaşananları ve ağır depresyona girdim o yüzden psikoza girdim 2014 -2017 arası üç defa aslında sadece geçmişe takıntılıyım o kadar . @Psikoterapi,
Okb liyim bence de bipolar falan değilim .Geçmişi de takmak düşünmek istemiyorum olmuş bitmiş gereksiz şeyleri kafaya takıyorum .
@Psikoterapi, antipsikotikler depresyona sokuyor antidepresanlar maniye sokuyor işimiz var valla !
Dediğin ilaçları doktor yazarsa kullanabilirim ancak gidip eczaneden alamam hem vermezler hem bütçem yetmez .
Aripiprazol dopamin ve serotonin agonistidir.Okb de antidepresan ile birlikte kullandığı zaman okb ye biçilmiş kaftandır.doktoruna danış ben okb den bu kombinle kurtuldum.insallah sende atlatirsin kardeşim.
@sokr@t, Evet doktora git ve iste bu ilaçları doktordan gör bak hicbirseyin kalmaz yıllardır bu işin içindeyim ilaçları adım gibi biliyorum...