Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Hukuk] İş-Kur ilanı üzerine yaptığım başvuru haksız yere elendi!?

OturanBoğa

Yönetici
Konular
680
Reaksiyonlar
1,631
bilgi@engelliler.biz adresime gelen ir soru:

[size=4]BEN BİR AY İÇERİSİNDE İŞKURDAN YAPILAN AŞAĞIDAKİ İŞ İLANI İÇİN BAŞVURU YAPTIM. İŞ GÜCÜ TALEBİNDE ALINACAK KİŞİNİN İNŞAAT BÖLÜMÜ OLMASI GEREKTİĞİ VURGULANIYORDU. BENİM ŞARTLARIM UYDUĞUNDAN BAŞVURU YAPTIM. ANCAK İŞKURUN KURUMA GÖNDERDİĞİ LİSTEDE İNŞAAT BÖLÜMÜ MEZUNU Bİ ALLAHIN KULU YOKTU.
BEN BU KONUDA NE YAPABİLİRİM?
BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

SAYGILARIMLA

SÖZKONUSU İŞKURUN İLANI:
  • Türkiye İş Kurumu Konya İl Müdürlüğünden:

AŞAĞIDA BELİRTİLEN İŞYERİNE DAİMİ ÖZÜRLÜ ELEMAN ALINACAKTIR

(Aşağıda belirtilen talebe durumları uyanların kayıtlı bulundukları T.İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki işgünü mesai saati sonuna kadar başvurulur kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl: Konya İl Müdürlüğü
    Kamu Kuruluşunun Adı: Teiaş 9. İletim Tesis ve İşletme Gurup Müdürlüğü Konya
    Öz Eh: Özürlü
    Meslek Adı: İnşaat Teknikeri
    İşgücü Sayısı: 1
    Eğitim Durumu: M.Y.O. Mezunu (İnşaat Bölümü)
    Aranan Diğer Nitelikler: Görme Özelliğini Tamamen Kaybetmemek, ayrıca Zihinsel ve Ruhsal özürlü olmamak.

Yukarıda Belirtilen Talepte Başvuracak Adayların Dikkatine;

* Aynı işyerine ait Birden Fazla Talep Olması Halinde Durumları Uyan Müracaatçılar Yalnızca Bir Talebe Müracaat Edebileceklerdir.
    * 2004-2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılmış Olmak (Başvuru Esnasında KPSS P 93 Bölümünde Yazılı Puan Dikkate Alınacaktır.)
    * Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden Durumları Talep Şartlarına Uyanlardan, Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda ve Sıradan Olmak Üzere İsim ve Adresleri İle Durumlarına İlişkin Açıklayıcı Bilgilerle Liste halinde İşçi İsteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir.
    * İşyerine İsimleri Bildirilen Kişilere, Sözlü/Mülakatın Yeri ve Zamanı Talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu Tarafından Yazılı Olarak Bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde merkezi sınav sonuç belgesi, Diploma, Özürlü Raporu ve bunları fotokopileri ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir
[/size]

Sonuç açıklanmışsa bölge idare mahkemesine gidip ,yürütmenin durdurulmasını isteyebilirisn?eğer haklıysan dava kazanırsan sen haketmiş olursun?

Evet, dsarıca'nın dediği gibi yapmalısın.

YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. AMA ÜĞRAŞACAK MADDİ MANEVİ İMKANIM YOK. ONLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM. YİNEDE BURADAKİ İŞKUR MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİP Bİ SORACAĞIM.

Üst Alt