msteriousxyz; araba ile ilgili deneyimlerimi hemen paylaşayım. İlk etapta aldığımız araç benzinli icon serisi, yani o modelin en üst versiyonu. Bir kere araç içi döşeme ve konsol kalitesi oldukça tatminkar. Benzinli olduğu için araç içinde motor sesi diye bir şey yok. Çelik jantlı ve led farları var. Arabada yerleşik olarak navigasyon, hız sabitleyici, hız sınırlayıcı, dokunmatik ekran, araç telefon kiti gibi bir çok özellik mevcut.
Ön görüşü, yani araç kullanırken ki görüş açıları eski modelllerden çok daha yi olmuş. eskiden kullananlar bilirler, aracın sağ ve solunda ciddi kör noktalar olabiliyordu inanın şuan bunları resmen ortadan kaldırmışlar. Arka camı biraz küçük fakat park sensörü olayı kurtarıyor.
Yol tutuş olarak, eski versiyonlar biraz yüksekti, gerek lastik yüksekliği gerekse tavanın bombunun yüksek olması aerodinamik bir eksiklikti, bu araçta yükseklikler hem lastiklerde, hemde tavanda bayağı düşürüldüğü için yol tutuş gayet iyi durumda. Ben performans kullanmayı çok severim, bu araç ile (ileri sürüş tekniği dersi almadıysanız yapmayın) çok rahat pike ve makaslar yapabiliyorum
savrulma yada hız patlamasında gecikme gibi durumlar söz konusu değil.
Aracın motor torku gayet iyi olduğundan, birde otomatik olduğu için yakıt tüketimi renault araçlarının ekonomisini birazcık aşıyor, gerçi ben yüksek devirli kullanıyorum buda bir etken. Bu pek dikkate alma derim
... Kısaca gerek dizayn, gerek konfor, gerekse yedek parça, hele ki 2. el piyasasını düşünürsek renault derim.
eski aracımda renault N&D clio idi. inanın sahibinden com'a koyduğum gün sattım aracı, tertibatsız otomatik vitesti, ve aldığım paradan 2 bin tl de yükseğe sattım
kısaca araca iyi bakarsanız kâr bile edebilirsiniz
Selamlar,