Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai i20 mi Renault Clio mu?

Ha deyince alınmıyor çok dikkatli inceleyin. Bayiilerden test sürüşü isteyin.aparat olmadan siz kullanmasanız bile arabadan anlayan bir yakınınız test etsin farklarını kullanarak inceleyin.2 markanın da pazarı geniş ama fransız mı kore mi derseniz ben kore derim.yedek parça servis bakım renault a nazaran daha iyi +hyundaı 5 yıl garanti veriyor arabalarına aracın elektroniğinden kaynaklanan bir çok sıkıntı garanti kapsamına giriyor.renault servisleri doymuş gibi ben br çok servisi inceledim servis hizmeti olarak hyundaı o ayar rakiplerine göre daha iyi... Kasa sağlamlıgı aynı fark beklemeyin. Ama biraz daha zorlayabilirsen bütçeni toyota(yaris/auris) vw (polo/golf/jetta) honda (cıvıc "otomatik şanzımanı en sorunsuz araç 2.elde en yuksek bu grupları satabilirsin.) ben 2.el otomatik alacak olsam 1.sıra honda 2.vw 3..... Gider allah en iyi şekilde kazasız belasız kullandırsın. :)

Eğer hala almadıysanız i20 elite önerebilirim. memnunum.

Üst Alt