Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai ix35 otomatik benzinli araç hakkında görüşleriniz..?

Konular
7
Reaksiyonlar
2
arkadaşlar hyundai ix35 1.6 benzinli otomatik araç almayı düşünüyorum.malatyadaki bayi full paket 66500 standart paket 62500 fiyat verdiler.ötv düşünce normal paket 44000 tl full paket 48500 tl dediler.anahtar teslimi kasko hariç.yalnız donanımsız otomatik olursa donanım takılırsa 850 tl daha verirsin dediler.araç hakkında ne düşünüyorsunuz ve ötvsiz fiyatı normalmi.tabi bir sorunum var 1997 model opel astra aracımı 2007 de ithal etmiştim.ithal araçların normal satışı 10 yıla çıkınca elimde kaldı.bunla ilgili danıştaydan mahkeme kararı lehimize çıkmış.eski aracı satsamda satmasamda ix35 almayı düşünüyorum. ne dersiniz.

cahit,
istanbulda aracı denedim.üstelik epeyde modifiye edilerek yapılmış(oldukça iyi bir görüntü oluşturmuş) ve bu haliyle satılıyor.size verilen fiyatlarda aşağı yukarı aynı gibi.denediğimi belirttim.kısaca beklentimin altında kaldı.buna birde fazla yakıt tüketimi, beni almamdan vazgeçirdi.diğer eşdeğer tiplerde varmı bilemiyorum ama,hafif bozuk yollarda epey bir sarsıntı içeri yansıtıyor.tabii,bu anlattıklarım benim fikrim...

evim şahane programından bir arkadaşıma cıkdı bu aractan daha plakasını bile cıkmadı aracı teslim edecekler haber bekliyor kanaldan satıp ev alacak üzerini tamamlayıp piyasanın altında verecek eğer sen düşünürsen sen al arabayı

Suv sınıf istiyorsunuz türkiyede 1.6 oto. yakıt yönünden sıkıntılı olur .. bence 2.0 , 2-3 yaşlarında 2. el bi suv alın kia spo , honda crv , tiguan , captiva vs. olabilir .. 2. elde motor sınırıyo sadace mtv den muaf oluyosunuz nası olsa ..

Hocam bizde manuel vitesi var ix35 in aractan oldukca memnunuz bu fıyata baska arac bulamazsınız bızde Elazığ dan oturuyoruz ama aracı gecen sene malatya dan almıstık. Maddi durumunuz yetiyorsa kacırmayın derim yanlız benzını cok yakar yakıt verısı 100km de 11.6lt otomatıkler ıcın sızın kullanmanız ıle 13lt yakar. Manuel vitesli kullanabılseydınız kendı aracımı satardım size :)

Ben şahsen Hyundai bu kadar para vermem o dediğin parayla çok daha kaliteli ikinci elinde daha az zarar edeceğin ve daha çabuk satacağın araçlar ala bilirsin ben golf aldım enfulu 1,4 tsi 120 bg dsg yani otomatik 42,500 bence wv herhangibi bir modelini alderim yada audi golf kasa değiştirdi golf7 ye bakmadan araba almaya karar verme artısı dsg mükemmel bir sey

size önerdiğim golf 7 100 km şehir dışı 4 lt şehir içi 6 lt civarı yakar ama alacağınız araç bunun 2 mislini yakar haberin olsun

Benzinli suv araç almak resmen intihardır :)
Sonra hergün buraya yazıp benziye para yetişmiyor devlet bize benzini bedava versin dersiniz :)
Birde katalog verilerine pek aldanmayın :)

Mami Junior;

devlet bile yetiştiremez o kadar benzini :)

bu milletin jep merkaına hastayım arkadaş nedir bu jeep takıntısı :D
jep dediğin en az 2.5 motor olucakki bindiğine değsin yoksa petrole çalışırsınız arkadaş :)

devlet 1.6 cc şartını kaldırsa da binsek gerçek suv'lara :)

ben 1.6 otomatik qahsqai aldım... şuan için 100 km de 10 lt yakıyor ki araç daha 1200 de... km yaptıkça bu tüketim seviyesi düşecektir... ilk günler ortalama yakıt tüketimi 13 lt gösteriyordu şuanda 9,2...

arabanın rahatlığı beni cezbeden yönü oldu... yüksek olması yol hakimiyeti içinin geniş olması, ailem de kalabalık olduğundan ideal bir araçtı ve benzin tüketimine de pek aldırmadan satın aldım... keyfe keder haftasonları biniyorum... yakıt sorun olmayanlar için bu tarz araçlar tercih edilebilir...

görüşleriniz için herkese tşklr.ben işe araçla gidiyorum.otobüse falan yüreyemiyorum.yürüsemde otobüsler bize göre değil binemiyoruz.işyeri gidiş geliş 3km yılda en fazla 5000 km yol yaparım.o yüzden yakıtı kafaya takmıyorum.yüksek olması nedeniyle eğilmeden inip binmek amacıyla bu aracı tercih ettim.2.el diyen arkadaşlar olmuş.ötv siz sıfır aldığım araçla 3 yaşındaki araca aynı fiyat istiyorlar.rapor işlerini halledince almayı düşünüyorum.garantiyi bozmadan lpg takan firmalar var.gdi motorlar için tasarruf %30 ve 2500 tl civarı hyundai araca binilmez diyen arkadaşım o eski hyundai için olabilir.yeniler amerikada hem güvenlik hem konfor açısından yılın otombili seçilmiş.heralde amerikalılar araçdan anlamıyor.

cahit gönen;

aynen kardeş... ağzı olan konuşuyor derlerya işte öyle..arabanın a'sından anlamayan insanlar böyle kötüleme yaparlar...

Şuan hyundaı markası herkesin favorisidir.kalitesinide kanıtlamıştır.Marka düşkünleri alman ve fransız düşkünlerine bunu anlatamazsın..bu yüzden çok sorarsan yanıltırlar seni...

Mami Junior;
neden intihar olsunki biraz mantıklı konuşun....

yılda 3-5.000 km yapacak insan için isterse 3.500 cc benzinli olsun çok bişey farketmez...

@ahmet06;

O arabayı alınca yılda 3-5 bin km yapılmıyor işte, gezdikçe gezesi geliyor insanın :)

ben toyata yaris hibritleri çıkmış onlardan düşünüyorum 100 km de 3.4 litre benzin harcıyor

hyundai marka olarak kendini kanıtladı ve birçok markayı geride bırakabilecek durumda. hyundaide handikap olarak görebileceğim tek şey yakıt tüketimi...

Peugeout 2008 dusunmezmisiniz. Dizel otomatik versiypnu yakit tuketimi cok dusuk. Yine ayni markada 3008 var o pahali biraz daha.

arkadaşlar bende 2004 mercedes vito 111cd var diezel şehir içi 50 kuruş şehirler arası 40 kuruş yakıyor yakıtı önemli değil araca rahat binip inmem önemli olan engelliye yüksek arac lazım.Dört ay sonra yeni arac alacağım inşallah ama kesinlikle dizel almam hem türkiyede kaliteli mazot yok arac arıza acıyor hemde diezelle benzin arasında artık fiyat olarak fark kalmadı wolksvagen [FONT=Arial]Tiguan benzinli alacam hem benzinli araba arasında 7 8 bin tl lik fark var hic gerek yok yıld ayapacam km en fazla 5 000 sadee hafta sonu binecegım benzinli araç cok daha iyi [/FONT]

Mami Junior;

olsun onun çaresi yokmu?takıyorlar 1.500 liraya en iyi lpg kitini istedikleri gibi geziyorlar.

ya lpg bile gerek yok yılda 50 000 100 000 km yapan adam icin diezel yada lpg arac ister o paraları vermeye deymez bize

HYUNDAİ İX 35 nasıl bir araç?

Arkadaşlar kısmetse bu ay aracımı değiştireceğim. Ancak karar vermekte sıkıntı çekiyorum. hyundai ix35 beni cezbetti gerçekten. Ancak yakıt konusunda sıkıntı var sanırım çok yakıyor yani. Kullanan veya bilen arkadaşlar varsa beni bilgilendirirse sevinirim. (ha bu arada düşündüğüm araç 1.6 benzinli otomatik vites)

evet çok yakar, yakıt sizin için önemliyse hemen eleyebilirsiniz, ama SUV tarzı araç alacaksanız aşağı yukarı benzinli olanların hepsi aynı miktarda yakar. SUV olup olmaması önemli değilse o paraya alınabilecek daha güzel araçlar var..

Lpg takılabiliyor artık bu modele ama genede yakıyor. Bende çok istiyorum bu arabayı almayı ama yakıt ve bagajın ufaklığı sorun oldu.

araba zaten 164 nm tork üretiyor bir de lpg olursa performans daha bir düşer, ama performans önemli değil sakin sakin kullanırım diyorsanız o zaman lpg olabilir

paradoxus kardeş suv araç modelleri var onlara baktın mı, renault captur bayan hoşuma gidiyoe bence tek sorunu sunroof eklenemiyor birde peugeot 2008 crossover var nispeten ix35'e göre biraz daha ufak duruyor ama yakıt konusunda çok ekonomik. Hem aracım yüksek olsun hemde az yaksın diyorsan bu modelleri araştırmanı tavsiye ederim.

arkadaşım ben aracı bir haftadır kullanıyorum.ben alırken çok tereddüt ettim.ama aldıktan sonra hayran kaldım.kullanımı ve özellikleri süper bir araç.sehiriçi şuan 55 kuruş sehirdışı 40 kuruş yakıyor.zavoli lpg sordum.3000 tl ye takıyorlarmış.garantiden çıkmıyor.sadece motora garantiyi zavoli kendisi veriyor.sözleşme yapıyorsun motorda lpg kaynaklı bişey olursa tüm masraflar zavoliye ait.bu yeni sistem lpgyi sıvı halde motora veriyor.performansda etki etmiyormuş bu sayede takanlarla görüştüm.çok memnunlar.%40 ile 50 arası tasarruf sağlıyormuş.arkadaşım şunu söyleyim suv araca 1.6 otomatik az gelir diyenlere sadece test sürüşü yapmalarını tavsiye ederim.ben gaza basmaya korkuyorum.araba resmen fırlıyor.fiyat vereyim.1.6 otomatik benzinli style paket 45000 tl elite paket 50000 tl ye geliyor.malatya bayi fiyatı buna kasko+aparat+proje+muayene+sigorta ve plaka masrafları dahil.

teşekkür ederek başlayayım :)
ben de aracı çok beğendim ama söylentiler insanı soğutuyor. Sanırım ben yine de alacağım.
ayrıca benim sol bacak olduğu için aparata ihtiyaç yok. Herhalde bugün gidip el sıkışacağım :)

ix35 1.6 manual kullanan biri olarak tavsiye etmiyorum. Yakıt sizi üzer, sıvı lpg 6000 tl ve motor garantisi devre dışı. Hadi bunları geçtim işçilik vasat ve rampalarda araç kesiliyor. Yeni otomatikte aşağı yukarı aynıdır. Daha oturmuş markalar yönelin bence.

Teşekkür ederim. O zaman almaktan vazgeçiyorum ben de . Ama alınabilecek başka da marka yok bu fiyata

paradoxus;
siz almak istediğiniz araçta olmasını istediğiniz özellikleri ve bütçenizi yazın ona göre yardım etmeye çalışalım

Üst Alt