ikinci el bmw almayı tercih ederim benzinli al lpg takdır devam ett adamlar 0 ınsıgnıaya passata jettaya lpg takdırıyr ne performans düşmesi kim diyor onu belli dahi olmuyor ... eskidenki o karbiratörlü araçlar için o uçacakmı performans arasın sanki... lpg takdır korkma hiç bişe olmaz.. peugeot u sakın övmeyin arkadaşlar lanet olsun öyle araca kaza anında içinde sadece cesetin çıkar teneke araç tabi az yakar .. cebini yakıt düşünürsen canını düşünmezsen peugeot al derim. ama canımı düşünürüm para önemli değil desen volvo almanı tercih ederim .... bende nıssan maxsima 1995 model V6 24 v 140 beygir lik araç var dijital klima abs aırbag elektrikli camlar ..elektrikli farlar .. elektrikli aynalar hepsi mevcut .. 1500 kg boş ağırlığı araç çok yakar diyorlar motor büyük olunca .. sanki çok binmişler gibi konuşuyorlarr .. v6 motor olduğu halde 40 tl gazla şehir içi 149 km yol yapıyorum.. benzin ise şehir içi 100 km 10.5 litre benzin yakıyor şehir dışı 100 km 6 litre benzin yakıyor .renault fuluense honda cıvıc ,bora, cevrolet curuz aynı yakıyor .. hani büyük motor fazla yakardı ağzı olan konuşuyorrr sanki denemiş gibi .. bilip bilmeden konuşan insan çok bizim memlekette. ben aracı 15 milyara mal ettim çok yakıyor diyorlar bazıları 45 milyara mal ediyor az yakıyor diyorlar arada 30 milyar fark var 30 milyar parayla 120 bin km yol yaparım ... sıfır araç 45 bine aldın 120 bin km yol yaparsan araç 75 milyara gelir .. ben 120 bin km yol yapsam araç bana 45e gelir farkı siz düşünün hangi araç az yakıyormuş hesaplayalım..