Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai ix35 otomatik benzinli araç hakkında görüşleriniz..?

ikinci el bmw almayı tercih ederim :D benzinli al lpg takdır devam ett adamlar 0 ınsıgnıaya passata jettaya lpg takdırıyr ne performans düşmesi kim diyor onu belli dahi olmuyor ... eskidenki o karbiratörlü araçlar için o uçacakmı performans arasın sanki... lpg takdır korkma hiç bişe olmaz.. peugeot u sakın övmeyin arkadaşlar lanet olsun öyle araca kaza anında içinde sadece cesetin çıkar teneke araç tabi az yakar .. cebini yakıt düşünürsen canını düşünmezsen peugeot al derim. ama canımı düşünürüm para önemli değil desen volvo almanı tercih ederim .... bende nıssan maxsima 1995 model V6 24 v 140 beygir lik araç var dijital klima abs aırbag elektrikli camlar ..elektrikli farlar .. elektrikli aynalar hepsi mevcut .. 1500 kg boş ağırlığı araç çok yakar diyorlar motor büyük olunca .. sanki çok binmişler gibi konuşuyorlarr .. v6 motor olduğu halde 40 tl gazla şehir içi 149 km yol yapıyorum.. benzin ise şehir içi 100 km 10.5 litre benzin yakıyor şehir dışı 100 km 6 litre benzin yakıyor .renault fuluense honda cıvıc ,bora, cevrolet curuz aynı yakıyor .. hani büyük motor fazla yakardı ağzı olan konuşuyorrr sanki denemiş gibi .. bilip bilmeden konuşan insan çok bizim memlekette. ben aracı 15 milyara mal ettim çok yakıyor diyorlar bazıları 45 milyara mal ediyor az yakıyor diyorlar arada 30 milyar fark var 30 milyar parayla 120 bin km yol yaparım ... sıfır araç 45 bine aldın 120 bin km yol yaparsan araç 75 milyara gelir .. ben 120 bin km yol yapsam araç bana 45e gelir :D farkı siz düşünün hangi araç az yakıyormuş hesaplayalım..

Hakko aracın çok yakıyor farkında mısın ? Biz dün dağdan indik bu gün araba gördükte kusurumuza bakma :=)
Az yaksın diye millet 18-20 yaşında araba almaz hayatında sıfır araca binmemişler atıp tutuyorlar, 2004 yılında peugeot 206 aldık hala kullanıyoruz hiç bir problem çıkarmadı.
Sıfır hyundai h100 kamyonet, volswagen golf ve scirocco, sıfır fiat doblo da aldık hepsinden memnunuz.
Şimdide kendim için hyundai i30 cw yada clio sport belkide captur almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama hyundai canımı sıktı ben de ilk göz ağrım olan Toyota'nın corolla advance 1.6 otomatik vitesli aracını aldım :) Ne demişler en iyi yol bildiğin yoldur.

paradox hayırlı olsun bu ne hız maşaallah aynı günde halletmişin işi :=)

Eğer bu aracı alma amacınız bozuk yollarda rahatça kullanmak ve dağ taş gezmekse bu fiyatlara alabileceğiniz araç Subaru XV dir. Araç sınıfının üstünde bir dört çeker sistemine sahiptir, CVT şanzıman ve Boxer motor gibi yönleriyle İx35 den çok daha iyi bir araçtır. Ancak Subaru'nun her yerde servisi olmaması bir sıkıntı. Ben bu aracı servisi için 150km gitmem gerekeceği halde düşünüyorum, alternatif olarak da sadece Ford Kuga öneririm, Kuga motor gücü ve servis yönünden Subaru dan iyidir, dört çekerdir ancak bu konuda ve yol tutuşunda Subaru ile yarışamaz. Kışların zorlu geçtiği bir yerdeyseniz Subaru'dan şaşmayın. Suzuki SX4'de çok iyi bir dört çeker araçtır, markasına ve fiyatına aldanıp küçük görmeyin.

5 yıldır peugeot kullanıyorum, nasıl fantezileriniz var anlamıyorum, 10 yaşında bir peugeotla sıfır opeli yanyana koyup kaportasına bi dokunun ikisinin de, bakın bakalım hangisi teneke, aşın şu önyargıları artık..
'paradoxus' hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah..

paradoxus arkadaşım hayırlı olsun.çalık arkadaşım lütfen yanlış bilgi vermeyelim.zavoli malatya baş bayisi 3000 tl fiyatı verdi.sıvı lpg için 6000 tl ve motor garantisi yok yazmışın.zavoli motora kendisi garanti veriyor.sözleşme yapıyorsun.beğenmediğin hyundai 5 yıl garanti veriyor.hangi marka 5 yıl garanti veriyor.adam aracına güveniyor.yakıt konusunda haklısın çok yakıyor.

Arkadaşlar Fiat Fiorino Panorama (Binek 1.3) otomatik vites, dizel aracı da tavsiye edebilirim.

kia de 1,6 otomatik SUV çıkarıyomuş oda iyi bi araçmış dizelde olabilirmiş onu bekleyinderim ...

HERKESİN keyfi bilirr zorla araba aldırmıyoruz burda sen peugeot kazalarına baktınmı hiç yandan otobüs vurdu peugeota yandaki yolcu diğer yolcunun yanına girdi kadın öldü ... bir genç daha 206 ile kaygan zeminde kayıyor duvara vuruyor yan direk di,ğer koltuğun hizasına gelmişşş.. bir defa olur hayatta başka olmazz... izle gör bakim dağdan inme meselsi değil bu can a önem veriyorum arkadaş dağdan indik diyor ..

bülent yalçın;

kia'nın 1.6 otomatik SUV'u var zaten kia sportage

hakko.0101;
çarpışma testlerine bak kaza anında hangi araba sağlam kalıyor. diğer markaların arabalarında ölümlü kaza olmuyormu yoksa :) bak mesela bu testte araba yok olmuş resmen Ford kaza testi arabasever.com - YouTube
çocukca yorumlar yapmayın lütfen..

loks ford burda kaç km hızla çarpıyor onu biliyormusunn senn ... bunu yayınlıyorsunn onu söylermisinnn

Ben size yandan direğe girmiş Golf resmi de bulurum, bakın bakalım direk nereye gelmiş. Konuşuyorsunuz ama hikaye konuşuyorsunuz, kazaların hangi şartlarda gerçekleştiğini bilmeden o böyle olmuş bu böyle olmuş demek bence hikaye konuşmaktır. Ford demişsiniz, youtube da bakın bakalım 90km hızla duvara vuran Focus ne hale geliyor. O hızda hiç bir araçtan sağ çıkamazsınız.

BlackRace ve Cahit arkadaş sizlere teşekkür ederim Allah daha da iyisini sizlere de nasip etsin zaten bendeki araç Toyota yaris idi. Yani markaya aşinayım ve sıkıntı çekmedim . Bi tane de SUV umuz olsun istedik ama bizi aşıyor beş yıl sonra artık :)

hem 1.6, hem otomatik, hem benzinli, hem suv, çok yakar çok. perişan eder adamı...)))

Kontağa çevir 20 lira düşer hemen depoya :D

paradoxus
Arkadaşım bu hyundai nin hiç bir modeli kaporta olarak beş para etmez.Allah vermesin bir kaza durumunda arabadan sağ çıkmak bir mucizedir.Ncap çarpışma testleri ortada.Motorlarına diyecek bir sözüm yok ama kaporta adeta gaz tenekesi.

hakkimuratli
arkadaş bende senin gibi peugeot araçlar için ön yargılıyıdım. Fakat son çıkan 3008 suv araçlar bir harika olmuş.Piyasada yok satıyor.Fiyatı biraz pahalı ama ben olsam bu araçlardan alırım.İnceleme ve test sonuçlarını takip ediyorum araç beş üzerinden beş.

hakkimuratli
Arkadaş en sağlam araçta bile ölüm olacaksa olur.O takdirdir.Ama genel olarak testlere bakmak lazım.Bir aracın kalitesini anlamak istiyorsanız kapısını açıp kapatın.Kaporta sağlam arabanın kapısı sert olarak kapanır ve ses çıkarır.Aynı hızda kalitesiz arabanın kapısını kapatırsanız belki kapı kapanmayacaktır.Sebebi de kullanılan malzemenin kalitesiz olduğundan hafif olmasıdır.

Üst Alt