Merhaba değerli arkadaşlar
Bugün çok farklı bir konuyla karşınızdayım. Almış olduğum hizmet hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.
Özgem bildiğiniz gibi İbb ye ait olan ve engelilere hizmet veren bir yer. Ben burada psikolojik destek hizmetinden faydalandım ve çok memnun kaldım.
1)Tamamen ücretsiz
2)Kayıt için engelli raporunun fotokopisini alıyorlar ve kimlik fotokopisi de alıyorlar.
3)Randevuları sizin müsait olduğunuz gün ve saatlere ayarlıyorlar.
Özgem tesisinde her hizmet var sadece psikolojik destek değil birçok alanda hizmet sunuyorlar. Bölgenizde var ise ve denemek istiyorsanız tereddüt etmeyin.
Sorularınız var ise bilgim dahilinde yanıtlarım.
Bugün çok farklı bir konuyla karşınızdayım. Almış olduğum hizmet hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.
Özgem bildiğiniz gibi İbb ye ait olan ve engelilere hizmet veren bir yer. Ben burada psikolojik destek hizmetinden faydalandım ve çok memnun kaldım.
1)Tamamen ücretsiz
2)Kayıt için engelli raporunun fotokopisini alıyorlar ve kimlik fotokopisi de alıyorlar.
3)Randevuları sizin müsait olduğunuz gün ve saatlere ayarlıyorlar.
Özgem tesisinde her hizmet var sadece psikolojik destek değil birçok alanda hizmet sunuyorlar. Bölgenizde var ise ve denemek istiyorsanız tereddüt etmeyin.
Sorularınız var ise bilgim dahilinde yanıtlarım.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı
2016 yılında kurulan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Engelliler Şube Müdürlüğü, Şehit Yakınları ve Gazilerle İlişkiler Şube Müdürlüğü aracılığı ile İstanbul genelinde...
sosyalhizmetler.ibb.gov.tr