Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İBB ÖZGEM'den aldığım hizmet ve memnuniyetim

Konular
5
Reaksiyonlar
61
Merhaba değerli arkadaşlar

Bugün çok farklı bir konuyla karşınızdayım. Almış olduğum hizmet hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.

Özgem bildiğiniz gibi İbb ye ait olan ve engelilere hizmet veren bir yer. Ben burada psikolojik destek hizmetinden faydalandım ve çok memnun kaldım.

1)Tamamen ücretsiz
2)Kayıt için engelli raporunun fotokopisini alıyorlar ve kimlik fotokopisi de alıyorlar.
3)Randevuları sizin müsait olduğunuz gün ve saatlere ayarlıyorlar.

Özgem tesisinde her hizmet var sadece psikolojik destek değil birçok alanda hizmet sunuyorlar. Bölgenizde var ise ve denemek istiyorsanız tereddüt etmeyin.

Sorularınız var ise bilgim dahilinde yanıtlarım.

@zorbaadam, Bir rivayete göre bu hizmet merkezini kuran bir kadını çok seviyormuş, kavuşamamışlar hocam. İsmi de Özge imiş. O da adını İstanbul un dört bir yanındaki tesislerin tabelasına yazmış :)

Aman diyelim espri yapıyorum ciddiye alanlar olabilir :)

Çok teşekkürler bilgi için benim merak ettiğim eğitim durumumuza göre mesleki eğitimler yeterlimi yada mesleki eğitim alabiliyormuyuz sosyalleşme imkanları var mı?

@Black-Tie, Rica ederim ilk mesaja bir link ekledim orada tüm detaylar yazıyor. Sosyalleşme imkanı da var, iş olanağı da var, mesleki eğitim olanağı da var. Hepsine yönlendirme sağlıyorlar veya tesis içerisinde sunulan bir hizmet ise orada destek oluyorlar.

Üst Alt