Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
"Lütfen"olabilir mi"Sevgilim var ileti atmayın"
cümlesinde ki eksik olan ne???
Bizi hep böyle kandırdılar. Halbuki doğrusu; çocukken güzel gün gördünüz gördünüz, görmezseniz büyüdükçe avucunuzu yalarsınız çocuklar, olmalı.Güzel günler göreceğiz çocuklar bulutları maviliklere süreceğiz
Hmmm evet aslında doğruBizi hep böyle kandırdılar. Halbuki doğrusu; çocukken güzel gün gördünüz gördünüz, görmezseniz büyüdükçe avucunuzu yalarsınız çocuklar, olmalı.
Öyle bir lanet ki düşmüyor yakamdan. İyi niyetle başlamıştı... İyi niyetinize dikkat edin, hayatınızı zehir edebilir.
İlleti"Sevgilim var ileti atmayın"
cümlesinde ki eksik olan ne???
Beni olgun gösteriyo makyaj oyuzden herkez makyajsız görmek istiyo beni! Ozenmiyorum ama malesefMakyaj yapmak güzel de çıkarmaktan nefret ediyorum, üşeniyorum
Çok güzel trajikomik bir cümle)Ey yalnızlık!
Herkesin koynuna girip çıkarsın da bir tek benimle mi düzenli ilişkin var.
Tek gecelik yani öne night stand bye olsun yalnızlıkEy yalnızlık!
Herkesin koynuna girip çıkarsın da bir tek benimle mi düzenli ilişkin var.
Aha benim nazarım! Dedim ki içimden ne kadar esmer ve bi Okadar güzel desem mi demesin es geçtim ! Gözünde arpacik çıktı özür dilerim! Cok pozitif yüklemişSim maşallah berakkallah ! Allah önünü herturlu açsınO değil de şu gözümdeki arpacık nerden çıktı ya
Dua ettim sonra Allah yolunu açsın diye ! Bende öyle inan 2024 uuu yengeciz güzel günler geliyo inşallahYa çok şeker benim nazarım diyor 2024'den sağ çıktığıma şükrediyorum,etmeyin nazar mazar kurban olayım