Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Sonra anlatırım.” deyip hiç anlatılmayan hikayeler var.

Engelli ve hastalık maaşı almıyorum ! Malulen emekli hiç değilim şükür! Çok şükür bunun için geçerli sebeblerim var

Canım sıkıldı,dur şuna bi sataşayım 🤪🤭

"Sevgilim var ileti atmayın"
cümlesinde ki eksik olan ne???

Olsun varsın ben böyle de memnunum :)

Hani en dibe güzelce çakılabilsen, sıfırdan başlayabileceksin. Ama çakılamıyorsun işte.

Güzel günler göreceğiz çocuklar bulutları maviliklere süreceğiz

Güzel günler göreceğiz çocuklar bulutları maviliklere süreceğiz
Bizi hep böyle kandırdılar. Halbuki doğrusu; çocukken güzel gün gördünüz gördünüz, görmezseniz büyüdükçe avucunuzu yalarsınız çocuklar, olmalı.

Öyle bir lanet ki düşmüyor yakamdan. İyi niyetle başlamıştı... İyi niyetinize dikkat edin, hayatınızı zehir edebilir.

İsyanım var;
Ağız bağlı, el bağlı, kol bağlı.
Ahım var, zararım var;
Ama ne umut ne de takat var.
Felek sana verecek hesabım yok;
Benim senden soracak hesabım var.

Bizi hep böyle kandırdılar. Halbuki doğrusu; çocukken güzel gün gördünüz gördünüz, görmezseniz büyüdükçe avucunuzu yalarsınız çocuklar, olmalı.

Öyle bir lanet ki düşmüyor yakamdan. İyi niyetle başlamıştı... İyi niyetinize dikkat edin, hayatınızı zehir edebilir.
Hmmm evet aslında doğru
Ama ben olaylara umutla bakma taraftarıyım. Biraz da polyannacılık oynuyor gibiyim
Sonuçta 'güzel günleri göreceğiz çocuklar '
Bekle bekle bir gün görürsün...🥴

Yazdığın için bir şey söylemezsin. Söyleyecek bir şeyin olduğu için yazarsın.

Şans gibi, bakalım. Göründüğü gibi olsun lütfen.

Bipolar olarak ilaç kullanmamda manik ve depresif atak geçiriyorum ve bunun sizofreniklikle hic alakası yok ve sizofrenilerin cogununda ilaç kullandığı halde şizofreni semptomları devam ettiği tezi doğru olabilir mi

ise gidiyorum ve burdan @OturanBoğa hakkımda şizofrenik psikotikk söylentileri varmış !! Benim ilaclarimin üzerinde ki etiketlerde dahi özel bilgilerim ve teşhisim yazıyor ! Ozel bilgi olduğu için ulu orta paylaşamıyorum Hollandaca çevrilir translate den ! Isterseniz size özelden gönderebilirim ve dedikodu iftiralar son bulur ! Bu arada iş yerim belediye içine taşındı bugün ilk iş günüm çok mutluyum ❤️

Arkadaşları iyi seçmeli. Hamama gidiyoruz deyip masaj salonuna götürüyorlar.

Ey yalnızlık!
Herkesin koynuna girip çıkarsın da bir tek benimle mi düzenli ilişkin var.

O değil de şu gözümdeki arpacık nerden çıktı ya🤦🏻‍♀️

O değil de şu gözümdeki arpacık nerden çıktı ya🤦🏻‍♀️
Aha benim nazarım! Dedim ki içimden ne kadar esmer ve bi Okadar güzel desem mi demesin es geçtim ! Gözünde arpacik çıktı özür dilerim! Cok pozitif yüklemişSim maşallah berakkallah ! Allah önünü herturlu açsın

Ya çok şeker benim nazarım diyor 😆 2024'den sağ çıktığıma şükrediyorum,etmeyin nazar mazar kurban olayım 😅

Herkes giden sevgiden dem vurur yaşamın sillesine. oysa ki her sevgi peşinden sürüklemez. bazen kendi gelir..

Canımm🫂

Evet 2025 bizim yılımız🤩.Gülsün artık şu Yengeçlerin yüzü ya 😏😌

İnsan merak ediyo,ben onu böylesine düşünürken onun aklına geliyo muyum diye​

Üst Alt