Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Ve insan en güzel sona, en yorucu yoldan gider.
Sabret...!

Temizlik yapmam lazım, kızları aşıya götürmem lazım, gelişim raporlarını tamamlamam lazım,alışveriş yapmam lazım pfff işim çok bugün 😏

Kadınlar çiçektir sözünü bemimsediler caniler.
Koparıyorlar bir bir...
Sözlerde anlamını yitirdi: bu kirli kelimeler diyarında.!

Keşke şimdi yağmur yağsa 😌

Dışarıya yağmur yüreğime hasret fikrime sen. Nasıl yağıyorsunuz üçünüz bir bilsen😏☺️

Gidin sevilmiş insanları bulun.
Hiçbirşey canınızdan kıymetli değil,
Hasarlı ruhlara bulaşmayın.

Allah'ım şu tezi, tez vakitte bitirip, mükemmel bir şey ortaya cikarmami nasip eyle. Amin

Yağmur namuslunun da,namussuzun da üstüne eşit yağar.. Bu yağmur hangisini daha çok ıslatır? Yanıt: namusluyu. Çünkü namussuz namuslunun şemsiyesini çalmıştır.

İnsanlara sıcak bir sükut gerek; onlara soğuk bir kargaşayı layık görmeyin...

Güzel sır tutarım saklarım sıkıntı yok. zaten unuturum ben 😁

Çay içiyordum 1 dakika kalkıp hemen geri geldim..çakmakla sigaramı çalmışlar😂 insanlar ne tuhaf olmuş🥴

İyiki telefon elimdeydi

Ortadoğu gibiyiz; sözde kalabalık, özde yalnızlık. Düellonun kaybettiği, pusunun kazandığı; maskenin ucuz, gerçeğin pahalı olduğu topraklarda doğduğumuz için kaybetmişiz meğerse.

Kendi ailemin yetimhanesinde geçirdim çocukluğumu...

Aynı yere oturdum,sigara çakmak üstüne telefonu da bıraktım,..bakalım bizim mütevazi hırsız yine uğrayacak mı😂💉💉

Hani lokum yersin lokumun unu yanağına değer sen silmeye çalıştıkça daha çok yayılır ya! Heh işte konumuz lokum değil.
Çay varmı Çay?

Boşuna dememiş yazar.

Gece olduğunda en mutlu insana bile hüzün çöker.

Acı çekmem gerekiyorsa kimseye sığınmam, göğüs gererim acıya. Bundandır eyvallahım kalmadı kimseye. Böyle gösterdiler hayatı ve elbette böyle görecekler beni.

Ben seni hâlâ aynı yerde bekliyorum..burada yıllarca duran heykellere benziyorum.
Senin yokluğunda ne yapıyorum?
Sadece tekrar geçişini umuyorum.

Üst Alt