Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tenê
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlık ben 🤦🏻‍♀️🥲
EaBIjh.jpg

Gece cam açık uyuyunca boğazlar hemen pert oldu. Çarşamba günü turnuva var. Mutlaka toparlanmam lazım. Tam gelecek zamanı buldun boğaz iltihabı. 😞

@OğuzHan112, Allah razı olsun abi, cam açık uyumuşum, boğazlar gitti. Augmentin, Ibucold ve Levopront yazdı. Çarşamba satranç turnuvası var şirkette, inşAllah toparlarım o güne. 😞🤲🥹

Geçmiş olsun,tedavini özellikle Augmentin'i düzenli al biraz da istirahat etmeye çalış.

@EMRAHBV,

Altına yazdı üstüne yazdı onu yaptı bunu yaptı,bana mı dedi ona mı dedi? Rica ediyorum bırakın bu tarz saçmalıkları, insanlar yorgun mutsuz bırakın azıcık kafasını dağıtsın oynasın..

Ona yazmadım,sana yazmadım,şuna yazmadım içinden geçeni yazdım..

Son düzenleme:
Yazdığım birleştirildi kusura bakma emrah

Altına yazdı üstüne yazdı onu yaptı bunu yaptı,bana mı dedi ona mı dedi? Rica ediyorum bırakın bu tarz saçmalıkları, insanlar yorgun mutsuz bırakın azıcık kafasını dağıtsın oynasın..

Ona yazmadım,sana yazmadım,şuna yazmadım içinden geçeni yazdım..

Ona yazmadım,sana yazmadım,şuna yazmadım içinden geçeni yazdım.. gerçekten yoruldum yeter.

Demek ki beyazlarla başlarken klasik İskoç açılışı yapacağız, siyahlarla başlarken avantaj rakipte olduğu için atlarla merkezi koruyup rakibi hataya sürüklemeye çalışacağız. Fischer'ın kitabı ile devam edelim. :D

Hasta hasta bu sigarayı sana yaktım be Akın. Ercihan abi vefat ettiğini söyledi, tanışmak nasip olmadı ama buradan çok konuşmuştuk seninle. Nur içinde yat kardeşim. Allah'ım ne oluyoruz? Formula öldü, MKA Mustafa öldü, tatilde tanıştığım Antalya'lı abi de öldü, şimdi de @Capricorn Akın. :( Kalanlarımıza bereketli, uzun ömürler olsun. :( 🤲

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri