Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

@İnnocence, musluk dediğin nedir ki tamir edilir edilemezse yenilenir ama kalp öylemi kırılınca tamir edilse de eskisi gibi olmuyor

🥳

Saygısızlığa Terbiyesizlige Karşı Tek Cevap Mesafedir
Konuşma Tartışma sadece Uzaklaş,Buharlaş Yok ol ki Herkes Hak Ettiğini Yaşasın...

Balkona kumkuat ağacı aldımm😊 Umarım bakabilirim de büyür 🙏🏻

Kimse söylediği kadar yoğun değildir🙂 deve kuşu yemin ederim🙂

Yandaki okuldan cıvıl cıvıl çocuk sesleri geliyor. Sesiniz hiç eksilmesin.... 🧿 🙏:love:

Yağacak dersin yağmaz yağmaz dersin yağar 😐

Nerde bi terelelli var gelip beni buluyor, hâlbuki bugün ne kadar sakin ve huzurluydum 😑

Güzel bi Michael Douglas filmi açıp,kahve yapıp Cuma'nın keyfini çıkarmak 🤗😌

Geriden gelen meşhur"Z"kuşağımız(kuşağınız/kuşaklarımız)"KURT KOCAYINCA KÖPEĞİN MASKARASI OLUR"yerinde isabetli bir söz, terbiye yok, edep yok, saygı yok, onur haysiyet namus kavramı yok, vicdan merhamet empati yok, olumlu güzel yönde bulabileceğin hiç bir şey yok,hani "yok oğlu yok"derler ya, işte aynen öyle.. narsist"anti sosyapat"bir nesil yetiştirdik demek yerine; adına "Z"kuşağı kılıfını bulduk, aslında güzel kılıf, pardon buluş, buluşlar öyle kolay bulunmaz, kim bulduysa tebrik etmek gerek 🤝 üzücü ve trajik bir durum..
İmza/OğuzHan.

Şimdi bu saatte neden geldin diyeceksiniz bir de kapıda kaldım diye güleceksiniz😂 iş aşkı işte 😂

Artik gece gece parktada huzurla sallanamiyoruz biri bicak mi cekecek vuracak mi diye😔

Güneş bile eğleniyor bizimle 🌥🌞

Üst Alt