Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

Adını koyamıyorum, tarif edemiyorum ama yokluğu her şeye sinmiş gibi… Sanki .......

Elhamdülillah, yeni bilgisayar geldi. Bu durumda yeni kitabı yazmaya başlamak için yavaş yavaş ısınabiliriz. ☺️🤲

Küllerinden yeniden doğanların diyarında
Güven duygusunun temkinli duvarlarına bakacağım
Kurtuluşu, umudu, yaşamayı barındıran her zerresine...

Binlerce yıl önce anadilimde hayat bulan inanç
Sayısız soykırıma, zulme, baskıya uğrayan mazlumlar
Biraz utanç, biraz da hüzünle geleceğim huzurunuza

Dipnot: Ezidilerin kutsal tapınağına gideceğim... Gitmeden önce videolarını izledim, bizim evde konuştuğumuz dili konuşuyorlar (Kürmanci/Kürtçe). Çok büyük ihtimalle atalarımın Müslüman olmadan önceki dinidir.

Canımın içi…

Çok canım sıkılıyor. Bahardan mıdır nedir anlamadım...

Instagram duman mı çıkarıyor, yoksa benim gözlerim Marmara Kazım gibi dumanlı mı görüyor. 😃🙈 Şaka mı lan bu. 😲🤲💪📚🖊

Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun. Nice nicelerine sağlık, sıhhat, huzur ve mutlulukla çıkmamız dileğiyle. ☺️🐃

Ben seninle çok konuştum da sen hiç birini duymadın..

Ne güzel senaryolar yazıyorsun öyle😊 bazı insanlar nedense kendi içlerindeki savaşların bedelini başkalarına kesmeye çalışıyorlar. İnsanların olumsuz şeyler yaşadıklarını düşünüp hep yazıyor, hem oynuyor, hem de kendilerini bu oyuna inandırıyorlar...

Eski bayramlar bu kadar mı özlenir, kapıya gelen çocuk bile yok. Her şey 1990'ların büyüleyici dünyasında mı kaldı!

Üst Alt