Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

5 kilo fazlaligim verdi 7 ye yukseldi asla mutlu degilim! 14 kilo vermisten ama ben herkezin bildigi bir yontem ve dile getirmedigim yontemle( kazik yeme, bol bol goz yasi , keder ve uzuntu ile)

@lijepa, Vay Ebru vay. :) Çok eski dost, hoş geldin kuzum, Cengiz'in çok büyüdü maşAllah, benden değil de çocuktan hatırladın beni. :)

Acıdan uyku da gelmiyor; roket gibi iğne mübarek, sanki Nigel Mansell 1992 Monaco'daki saldırıyor da ben de Ayrton Senna gibi savunma yapıyorum. 😁🙈💪🏁🏎🏆 Ulan Emrah, Formula 1'in 1992 Monaco Grand Prix'ine nasıl âşık olduysan, B-12 iğnesini bile ona benzettin. 😁😁🙈 Allah'ım; sağlıkla, huzurla ve mutlulukla hem Brezilya'yı, hem Monaco'yu görmeden gözlerimi kapatmasın inşAllah. 🥹😊🤲

Kucağına yatmak istiyorum.
Kucağına yatıp hayata anlam katmak.
Seni istiyorum.
Diz kapaklarından öpeyim diyorum sonra.

Artik korktugum seyler tamme degisti! Mutlu ve mutsuz durumlarimi kimseyle paylasmamak! Insanlarin kabinet b*k goturuyor resmen! Mutsuz animo anlatiyorum dakka bir gol 1 yapan yada bekleding bende. Cok cok kotu durumda ki o kisi laflari ve davranisiyla yilan ve akkrep gibi oluyor! Kendimi enkaz hissetiriyolar! Digeride mutluluk paylasimi resim paylasiyorum mutlu animi cok gemeden hayati zilveren yusufu kuyu zindanlari durumu yasiyorum! Korkuyorum ya ne ko uscam ne anlatcam insanlara ben

Gene dediğin geldi Emrah abi. Herhalde benim dediğim gelecek; Van Basten'den günümüze kadar nice futbolcuları seyrettim ben, saçımın önü futbolla ağardı. Şu kadrodan 1 kişiyi bile 2002 kadrosuna almazdım ben, Dünya Kupası’na gidelim be abi, gittik ne oldu abi! Gol bile atamadık, ben size ne dedim: "Bunlar ilk gruptan gelecek! Alın size Dünya Kupası. ⚽🇹🇷😡😞

Ben bu hayatta en çok "baba" olmayı sevdim. Başta babam ve babaların babası olan kendim olmak üzere tüm babaların "Babalar Günü" kutlu olsun. :D :)

“Madem insan insanın ümididir, madem çıkmadık canda ümit vardır; bakalım kimde can kalmış.”
İsmet Özel

Üst Alt