Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden Geçeni Yaz

dini konularda pek konuşmam, aslında genelde susmayı tercih ederim, gerçekten insan hiçbirşey konuşmadan da yaşayabiliyor, işi yürüyor dünya işleri mesela yürüyor, geçenlerde din konusu açıldı, konuş konuş ben öbür. tarafta olduğum için, ama konuşmadım, bunları ilim ehli profesörler konuşsun, bizim vazifemiz dini vecibeleri yapmak , sen namaz kılıyor musun oruç tutuyor musun napcan bunlar sen ya.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
Ajda pekkan hollandada ve gunler oncesi biletler tukendi konser oncesi. Luks bi yerde konseri resim video cekmek kisitli :(

Samsunspor x Fenerbahçe, maça bak. Tarihin 30 Ağustos olması da ayrı bir manidar. Umarım anlamı kadar heyecanı da büyük olur.

birşeyleri baskıladıkça içinden yeni şeyler çıkıyor. baskı yapabilmek büyük bir güç

Finalini kurmak gerçekten heyecan vericiydi. :D Epey şeyi kurduk, buraya da bir selam verelim. :)

📚🖋️

@EMRAHBV, kimleri görüyorum, kimleri görüyorum. Hoş geldiniz efenim :) Eğer FB dikkatli değil de atak başlarsa maça 4-5 gol olur bak görürsün abi.

@WinstonSmith, Belli olmaz Emin, hoş bulduk. Cazgırlar bile pehlivanları er meydanına çıkarırken der ki "Karınca bile olsa küçük görme rakibini, ummadığın taş baş yarar, unutma tamam mı! " ⚽🤍🖤🦅

4-5 golü de aynı takımın atacağını söylemedim ki abi :) İki takımın da maçları bol gollü geçiyor, dün beşiktaş 6 attı ama 2 tane yemeyi de unutmadı.

Bjk baskılı oynayacak hücum tarafı sağlam, fb kontrol derse durgun geçer. Yok biz de vura kıra oynarız dedikleri anda tabelayı sayamayız artık :)

Üst Alt